Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 29

• 31 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
# 361
# 362
# 363
# 364

Ето ги нашите любими герои - Галип и Сабиха.......А Еркан и Айча - красиви и талантливи. Пресъздадаха една приказка за страданието, разочарованието и главно за любовта.....За да има щастие трябва да има доверие - да се доверим на любимия човек и тогава щастието винаги е с нас.....В любовта няма големи и малки, няма умни и не чак толкова......Любовта е обич, доверие и готовност да направиш всичко каквото е необходимо за любимия човек  Hug Hug Hug Hug

# 365

Галип отново е на първите страници на вестниците - отново е станал бизнесмен на годината....Спомня си как е работил като дете в тази същата тогава малка печатница. Направил си е легло от балите с хартия и там е спал.....След това Шефик бей му е донесъл един дюшек, но на Галип му е било по-хубаво да спи на неговото си легло......
Галип през целия сериал не забрави кой е, от къде е тръгнал и до къде е стигнал и как е постигнал всичко това......

# 366

Сабиха когато за първи път се запознава с истинския Галип.....

# 367

Айча Варлъер придава на героинята си Сабиха чар и красота. Невероятна е Айча в тази й роля. В първите епизоди на Сабиха й се случиха много трагедии - убиха съпруга пред очите им. Трябваше да се върне в Турция и да живее със семейството на покойния си съпруг, защото си няма никой - майка й и баща й са починали при катастрофа.
Първоначално за ролята на Сабиха на кастинга е избрана Ahu Türkpençe , но актрисата е поискала много висок хонорар и при повторен кастинг е избрана Айча Варлъер. Ahu Türkpençe е позната у нас с участието в сериала Истанбулска приказка и Цената на славата /ако не греша/......

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 21:43 от MAMA-AN

# 368
Поздрав за всичко които харесват Галип Сабиха и тяхната трудна, но истинска любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А тези рози са от градината на Галип.....

# 369

Един поздрав с един от любимите ми клипове  Hug Hug Hug Hug Hug

# 370

Лятиф: Не знам, не я видях.. ..в тъмното, не я познах! Обаче, плачеше много, явно изживява голяма мъка, но безмълвно.....! Всъщност, човек...носи мъката си ...ей, тук......в сърцето! Тя не намалява, като я споделиш.....не може да я извадиш и изхвърлиш! Любовната мъка, проблемите....тъгата, страданието ..си остават......!

Галип: Хубаво, го каза к-н Лятиф.......хубаво.....!

Лятиф: Има то-кущо сварен чай, ще пиеш ли г-н Галип?

Галип: Да, ще пия...благодаря!
......................................................................................
Галип: Стана ми мъчно, когато видях Нурсел, така! Много, мъчно! Но, не мога да се върна към брака си.........от който се отказах, преди.........две години!

Лятиф: Едно време си я обичал, мислел си .........че я обичаш!Сега, положението е ...друго!Животът е само един...г-н Галип! Не си струва да се притесняваш и насилваш!

Галип: Всъщност, аз направих ......всичко за брака ни, с Нурсел! Когато бях, работник........в печатницата, копнеех за земята, за небето.......затова, когато още си стъпих на краката, първата ми работа.....беше да направя, една красива градина! Положих, много труд за нея........и тя, ми се отплати....а, с Нурсел ...... не се получи........въпреки, всичките ми усилия!

Лятиф: Преди малко го казах и на жената, която плачеше...тук! Пак, ще обичаш.....само, да имаш смелостта.......да обичаш, отново!

Галип: След като, пролетта в живота ми си отива, дали ще е лесно........да обикна, отново?

Лятиф: Не забравяй, г-н Галип..........в живота има и ЕСЕН.......!

Галип: Дай, боже......капитане, дай, боже! 

# 371

И ето Сабиха тихо и безмълвно си плаче на пейката - в този момент в сериала музиката е страхотна помага на нас зрителите да усетим страданието на Сабиха....Там е лодката на Капитана. Той вижда страдащата непозната жена и казва:

Плачеш скришом, но аз съм тук да знаеш... В този живот само любовта кара човек да плаче или свързани с нея неща...изоставяне.....изневяра......раздяла. Преживял съм всичко това....Но аз престанах да плача....Но виж ти още не си...Това означава, че още ще страдаш......Пак ще се влюбиш...., пак ще обичаш.....Мълчиш...значи си много силна....Но не забравяй - огънят огъва и желязото.....Никой от нас не е толкова силен....
Сабиха без да се обръща  И аз.....не съм много силна. Мислех, че съм обичала, но съм се лъгала....Завесата падна от очите ми....Видях, че съм била мамена....Докато съм полагала усилия да запазя съвместния ни живот, той години наред ми е изневерявал...Всичко е било напразно....Напразно.....
Капитана Не се измъчвай....Пак ще обичаш...Ще срещнеш достоен за любовта ти мъж и ще го обикнеш....Ще разбереш какво е любов, какво е обич......

Този разговор й беше много необходим. Гласа на Капитана сякаш идваше от морето и тя като че отговаряше на морето. Капитана сам преживял раздялата с най-близките си хора беше като спасителен пояс за Сабиха. След този разговор тя стана много бавно извади от пръста брачната халка и я пусна на земята.....

# 372

Момичета, нерде сте.....Аз си пиша, а пък вие май нанкате вече..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт