АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Gundie, явно сървърът на снимката е натоварен - ще качим снимките утре Peace

Иначе аз никакви Емил Мутафовци не познавам и ми е чудно какво чини в нашата група (да не се обиди сега някоя дама, ако е нейният мъж) Mr. Green

# 556
  • София
Ох изчетох ви най-накрая:) Сайта на този йога-център на Княз Борис и аз го намерих днес, но доколкото разбрах може да се посещават часовете само с предварително купуване на карти или с предварително записване. Иначе всички центрове, които предлагат йога или гимнастика за бременни са ми на много далечни места и май ще размисля за този в Изток.
Това със снимка.бг нещо ми е много сложно иначе във фейсбука се намъкнах Laughing

# 557
Добър вечер LaughingЕмил Мутафов е моя мъж,а аз се присъединих при вас със неговия профил,защото нямам фб Embarassed

# 558
аа, добрее, приемаме го  Hug

# 559
Ох изчетох ви най-накрая:) Сайта на този йога-център на Княз Борис и аз го намерих днес, но доколкото разбрах може да се посещават часовете само с предварително купуване на карти или с предварително записване. Иначе всички центрове, които предлагат йога или гимнастика за бременни са ми на много далечни места и май ще размисля за този в Изток.
Това със снимка.бг нещо ми е много сложно иначе във фейсбука се намъкнах Laughing

Една от най- близките ми дружки горещо ми препоръча йогата в Изток, доверявам й се- така че вероятно няма да съжаляваш. А и в Изток е 80 лв за пакет, иначе е 10 лв едно посещение.И там е курс на който е хубаво да не се пропуска- така ми е обяснено. Аз видях за др. йога- на Княз Борис, че има група, която започва от 31 януари, но смятам,че за нас е малко раничко, ако има др. група по натам ще е прекрасно и едва ли няма да има. Wink
Шехина , няма проблем и аз реших,че явно грешката не е в мен и си мислех да пробвам утре. Wink

# 560
Привет бъдещи майчета Simple Smile Аз съм от Августинките 2011, минавам да се насладя на тези прекрасни моменти и да ви поздравя. Ние от Август 2011 си изкарахем цялата бременност заедно, създадохме много приятелства и сега се радваме всички заедно на бебчовците ни Simple Smile

Радвайте се на този прекрасен период от живота си и през август всички да гушнете здрави и красиви бебчета. Успех  bouquet

# 561
  • София - град
ох, как ми се гадиии  Sick Sick Sick Sick направо ужас  #Crazy
АААа само за да не скучаеш сама се присъединявам към теб!  Sick

# 562
Привет и от мен не сам ви посещавала няколко дни и не мога да ви изчета  Laughing  колко много сте изписали   bouquet  
Много добра идея е за снимките    bouquet
съжелявам само че на срещите няма да мога да дойда защото съм във Франция   Sad  
и аз се присъединих към профила на Шехина във Фейсбук, ама към групата немога  newsm78 изписва ми че членувам в твърде много групи   newsm78  нещо май и аз немога да се справя май  Embarassed

От вчера като спя на дясната страна имам болки от дясно все едно ме боли яйчника и като се обарна на ляво съм добре нищо не усещам  Thinking  незнам защо така, на някой да му се е случвало нещо подобно или същото ,  някакви идеи от какво може да е  newsm78

# 563
И аз се присъединих към групичката във Фейсбук.  Hug
Ама Beauty ти наистина си постоянно там , на линия.  Mr. Green
Аз съм Natalia Jordanova.

# 564
any_zahaf ами не можеш да се присъединиш, най - вероятно, защото си в прекалено много групи, трябва да се изтриеш от някои  Hug
хаха, НаТ признавам си, че съм пристрастена  Laughing но утре ще отсъствам  hahaha приятно ми е  Hug

# 565
  • София

Една от най- близките ми дружки горещо ми препоръча йогата в Изток, доверявам й се- така че вероятно няма да съжаляваш. А и в Изток е 80 лв за пакет, иначе е 10 лв едно посещение.И там е курс на който е хубаво да не се пропуска- така ми е обяснено. Аз видях за др. йога- на Княз Борис, че има група, която започва от 31 януари, но смятам,че за нас е малко раничко, ако има др. група по натам ще е прекрасно и едва ли няма да има. Wink
Шехина , няма проблем и аз реших,че явно грешката не е в мен и си мислех да пробвам утре. Wink
Да аз също чух и прочетох много добри отзиви за това студио и най-вече за инструктурката и май ще се пробвам по-нататък, след като лекарят ми каже, че може и най-вече когато спре да ми е лошо по цял ден. Иначе това, което ме притеснява малко е, че районът никак не ми е познат и не знам трасето между метрото и въпросното студио как е и дали мога да се придвижвам спокойно по тъмно без да се оглеждам като заек.

# 566
  • София
Забравих да кажа страхотна профилна снимка на групата ни във фейсбука.
Лека нощ!

# 567
  • Враца
Хей, маминкии, снощи ви оставих на 20 страница, а сега едва смогнах да ви прочета Simple Smile
Браво за всички инициативи със снимките, групите, но да ви кажа, че една моя приятелка (добре, че беше от най-близките ми) веднага видя, че съм се присъединила към групата във фейсбук, как го е видяла не знам, и аз веднага съответно я напуснах, за да не видят и други хора, които далеч не са ми близки, тааааа така без да искам вече знае една приятелка Simple Smile Ама разбирате ли, че веднага щом ме добавиха в групата и тя ми пише в чата: "Аниииии, да имаш да ми се похвалиш нещо? Гледам, че си се присъединила към една група август 2012..." Направо ме обля студена пот    oops И след като я напуснах, влязох в профила на мъжа ми и не се виждаше нищо вече  ooooh! Иначе качих снимки в снимка.бг Simple Smile И всички там сте много големи сладурииии  Wink Хайде до утре Simple Smile

# 568
  • Добрич
Днес сте неудържими Simple Smile
Между другото и на мен ми се случи същото - докато се присъединих и една позната ме попита дали не  едошло време за вторите поздравления.  Shocked И после ме пита кога през август го чакаме, понеже и тя ражда август миналата година. Направете групата тайна, могат да се добавят хора само по е-мейл и без да са приятел на някой от админите. 

# 569
хм, странна работа е това  Laughing уж на никой не излизаше  Laughing мен пък никой не ме е питал, а съм най-притеснена някой да не разбере преди да сме казали  Laughing + това да се сетят, че става дума за бебчета само от "август 2012" браво  Laughing съжалявам тогава, направих я тайна, ама не знам как мамите ще я намират  Hug

Общи условия

Активация на акаунт