АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
аз пък не бих искала на още едно място да си правя регистрация, при всичките форуми и глупости  Laughing но, ако всички се съберете там много ясно, че и аз ще дойда... но така и така фейсбука се използва ежедневно много по-лесно ще ми е, но пък има и хора, които нямат  Sunglasses тралала, даа, видях,  Hug.. блонди вече не е тайно  Wink

# 436
  • София
При мен си излиза затворената група Август 2012 Simple Smile

# 437
Не се прави от всеки регистрация, само влизаш с ника и паролата, защо регистрация?
Което изберете, ако не го ползваме всички не е никакъв проблем това  Hug

# 438
и аз се присъединих Hug Party

# 439
Аз съм ходила на лекциите на списание "9 месеца" преди години. Много полезни неща научих, запознах се с много мами вкл. и форумки. Дори на място избрах педиатърката на детето ни Simple Smile
Тогава имаше и доста рекламни материали, които на мен ми свършиха добра работа (залъгалки, шишета, контейнерчета и т.н.).  При първото посещение на лекцията се прави предварително записване, а после там на място се записваш за следващите посещения. Има куверт, който покрива консумация (ако надхвърлиш сумата на куверта си доплащаш).  Дано да съм обяснила дообре. Сега предполагам е по -различно, но е и все още рано сравнително, защото повечето лекции засягат теми за раждане, кърмене, първи грижи, да има и такива за гимнастика, за правилно хранене. Всъщност имат месечна програма и всеки може да прецени какво би искал да чуе.

# 440
биби трябва да поискаш присъединяване, вече сме четири участнички  Laughing Блонди, да, няма проблем и за мен, може пък и на двете места, ако не стигнем до консенсус  Laughing Hug

# 441
dbs благодаря за изчерпателния отговор.  Hug
След обстойно "тършуване" намерих програмата. За тези които се интересуват от лекциите, може да намерят повече информация тук: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 442
и аз се присъединих Wink

# 443
и аз се присъединих Wink
и аз също

# 444
само биби нещо не може, дано да намери как  Confused иначе хайде мами, качвайте снимки на вас, на домашни любимци, на деца, каквото ви вълнува, нека да се опознаем виртуално  Hug

# 445
Аз не мога да кача снимки или поне не се оправям, както и преди, с тоя Фейсбук, не сме приятели  Joy

# 446
Още един полезен линк с програмата на Ла Лече Лига за лекции Януари 2012: http://lalechebg.com/2012/01/january/

# 447
  • София
Може би трябва да вляза с моя си профил, а това мога довечера от вкъщи, защото от офиса не мога. Ще го направя, защото ще ми е приятно  Simple Smile

Момичета, аз току-що съобщих в офиса новината. Първо влязох при шефа с кутия бонбони и казах "Когато черпех за годишнината от сватбата ми, ти ми пожела нещо, което се случи..." (пожела ми да се множим вкъщи). И той ме погледна с усмивка и скочи да ме прегръща и целува. После отидох и при колегите и съобщих. Всички много се зарадваха, нацелуваха ме и ме прегърнаха, много топло ми стана  Simple Smile Желая на всички, на които им предстои да го направят, да мине толкова приятно  Simple Smile

За срещите: можем да си определим примерно всяка втора събота от месеца и да решим къде и някой ще напомня за срещите, пък който когато може да се включи. Аз съм ходила на форумски срещи от друга тема, усетих близки тези хора и стават много приятни разговори на сродни души  Hug

# 448
биби, много яко, честито  Hug Hug и аз нямам търпение  Hug хубав ден тогава ти желая с много усмивки   bouquet

# 449
И аз се присъединих  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт