АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 672
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета
виждам че сте направили група във фейса, довечера ще се присъединя, че от работа не мога да го отворя. Много хубава идея
Аз съм още зле с повръщането, поръчах си едни гривни против гадене и повръщане днес трябва да дойдат, дано да имат някакъв ефект, че не се издържа вече
За среща съм навита, но да стане малко по-топло,че сега с тея болести е ужас
Лек ден на всички

# 451
Момичета, искате ли все пак под снимките, които пускаме в August 2012 да си пишем никовете под тях - че така става малко едно гадаене според никовете кой кой е Wink

Иначе по темата за лекциите за бременни - бих ходила с удоволствие, все пак контакти с повече "себеподобни" Wink, интересни за бременните теми, но сигурно ще го оставя за по-нататък Peace
Гледах, че и в клиника Щерев имат интересна програма, може и там да се запиша. Ето програмата на Училището за бъдещи родители в Щерев Peace

# 452
 Hug забравих да кажа, не знам кой е писал в august babies под моята снимка "сладури", но му благодаря   bouquet Laughing всички сте много хубави  Hug

# 453
  • София
Eйй, успях! В групата съм! Bilyana Petrova съм аз Hug

# 454
суперрр, добре дошла и чакаме снимкииии  Hug

# 455
Добър ден на всички мами!
Момичета от Варна, можете ли да препоръчате лекар за ЖК, че не съм доволна от досегашната ми лекарка  smile3513(Евгения Георгиева). От 2 дни търся в нета и разпитвам познати и ще се побъркам #Crazy . Избрах си лекар за раждане ( живот и здраве да стигна до там ) и смятам да ходя при него на прегледи от време на време  , но той не работи със ЗК smile3518. Затова ми трябва лекар, работещ със ЗК за да си направя изследванията и прегледите, които ми се полагат ( въпреки , че ще разчитам повече на Г. Георгиев искам все пак да лекаря за ЖК да си разбира от работата)
Приятен ден! newsm68

Аз бях със сладурите , супер сте всички!

# 456
Айде, накачулих се, барабар с домашните любимци - мъж и куче  Grinning

# 457
  • София
А как да разбера кой кой е в групата?  Laughing

# 458
всичко ще си кажат  Laughing

# 459
Hug забравих да кажа, не знам кой е писал в august babies под моята снимка "сладури", но му благодаря   bouquet Laughing всички сте много хубави  Hug

Ще се издаммм хаха  Laughing аз бях  Hug найстина сте страхотни   bouquet

# 460
много благодаря, усмихна ме   bouquet Hug

# 461
beauty,аз съм ти писала,много е забавно така.Да се видим  wavey.

# 462
Здравейте и от мен Hug

Много сте дейни и активни. Дори група във FB сте създали. Аз много искам да се добавя, но ще изчакам още малко. Като обявих, че съм сгодена във FB много приятели се обидиха, че не съм им казала лично. Да не стане и сега така. Ще ми се да изчакам да вляза във втори триместър и тогава да кажа на дружките. Въпреки, че според мен по-наблюдателните започват да подозират. Настоявам за заведение за непушачи. Казват, че бременната сияе и излъчва щастие и се усеща.

На работа също не съм казала. Bi_bi, много се радвам, че така топло са приели новината за бременността. Така е редно да реагира един хубав колектив. Аз усещам, че при мен няма да е така. Тази ситуация затруднява малко работодателя -  трябва да търси заместник. При нас например много шефове предварително си казват, че ще изберат кандидат-мъж, за да не излиза по майчинство. Колежките ми над 45-50 год. пък възкликват "Ето, искат млади момичета, ама като забременеят и се виждат в чудо. А ние сме им винаги от полза." Затова ще изчакам да се запиша на ЖК и тогава ще кажа. Голямо притеснение и стрес ще е.

Момичета, не ви ли излезе на профила ви, че сте се присъединили в тази група? Според мен дори да е затворена група пак ще изписва, че сте качили снимка или коментирали нещо. Може би обаче няма да се види какво точно.

Аз съм много за среща във Варна newsm10.

s.koycheva, аз също бях много объркана при избор на лекар за ЖК. Много препоръчат Петинка Цветкова (кабинетът й е на Чаталджа). В Майчин дом също имало добри лекари, но там повечето са с платен пакет за ЖК. Мисля, че има и някои лекари по ЗК. Аз бях писала, че ходя при д-р Якуб, но и той има много пациенти и може чак март да ме запише на ЖК. Малко късничко. Аз ходя на работа и не мога да отсъствам и да тичам в обедната почивка. Затова ми беше важно да работи след 17ч.

Много изписах, хубав и спорен ден   bouquet

# 463
Хаиде и другите включвайте се и качвайте снимки.Аз днес много се ядосах,защото моята лекарка няма да я има и немога да отида на консултация.Остава за утре,срещата с бебчо  Flowers Bouquet.

# 464
И аз качих снимки в албума, че и се присъединих! Ама големи сте сладурки всички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт