АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
за facebook, момичета, ще помогнете ли, влязах в групата натиснах заявкла, сега пише заявката изпратена и какво следва, извинявам се, но не се оправям в тази социална група...

# 466
  • Обетованата земя
Привет  wavey
 Радвам се, че сте се активизирали за ФБ и снимка.бг. Аз тази идея я дадох доста странички назад, но мен май никой не ме чете  Laughing Както и да е. Аз се записах и качих снимки във ФБ, но нещо в снимка.бг не можах да оцеля ника и паролата, ако може пак да я кажете.
 Вчера ми се случи нещо интересно (освен че бях кума, което е страхотно изживяване! ). На самото тържество една жена до мен ме поръсила със сол по главата и чакали да видят къде ще се пипна първо-по носа ( за момче) или по устата (за момиче). И аз съм си докоснала устата и те всички-момиче, момичеееееее... Аз стоя и се чудя какво им става  Rolling Eyes, докато разбера  Laughing Така че ми предвещаха женско, да видим дали ще познаят Wink

# 467
Привет  wavey
Радвам се, че сте се активизирали за ФБ и снимка.бг. Аз тази идея я дадох доста странички назад, но мен май никой не ме чете  Laughing Както и да е. Аз се записах и качих снимки във ФБ, но нещо в снимка.бг не можах да оцеля ника и паролата, ако може пак да я кажете.

Snimka.bg

Потребител: augustmama
Pass: augustmama2012
Парола за заключения албум Бъдещи мами и татковци: augustmama2012
 Hug

Sea horse, всичко е точно Hug Beauty ще те добави към групата като се върне от обяд Wink

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 13:26 от Шехина

# 468
  • Обетованата земя
Благодаря за бързия отговор, но ми изписва невалиден потребител или парола... Има ли разстояние някъде ?

# 469
  • София
ladysherry, дано да мине много добре съобщаването на новината, когато му дойде времето. Hug
didi24, много приятно преживяване и забавно!  Simple Smile
Vaseto29, как се казваш във ФБ?
sea horse, сега заявката ще бъде приета от Анна-Мария, която е администратор, но тя отиде да яде спагети.  Simple Smile  Wink
Блонди, ти с какво име си там в групата?

P.S. Аз не мога да вляза в снимка.бг

# 470
За да съм в тази група, предполагам трябва да имам и профил? Аз нямам профил. Само качих 4 снимки  Blush

Диди, прочетохме те, ама друго си е някой да плесне наготово всичко, лесно се действа после  Grinning

# 471
  Peace ясно, 10х!

аз да ви кача една табличка, която ми се струва много ясна за седмиците и месеците

http://www.zachatie.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=47 … ttach=10970;image

# 472
  • София
За да съм в тази група, предполагам трябва да имам и профил? Аз нямам профил. Само качих 4 снимки  Blush...

Не ти ги виждам снимките  Sad

Момичета, моята приятелка ми даде един сайт, в който след регистрация, ти изпращат на мейла инфо за развитието на бебчето по седмици, на английски е, но според нея много хубаво е написано. Още не съм се регистрирала, но ще го направя тези дни, ето тук http://www.babycentre.co.uk/

# 473
В снимка.бг не става с този 'зер и тази парола

# 474
Благодаря за бързия отговор, но ми изписва невалиден потребител или парола... Има ли разстояние някъде ?

Странно, и при мен дава невалиден профил и парола - момент Thinking

Така, явно грешката е в моя телевизор и няма да го бъде този акаунт в снимка.бг, затова пробвайте с втория (и надявам се последен Wink)

Snimka.bg

Потребител: augustmama2012
Парола: august12
Паролата за скрития албум Бъдещи мами и татковци: august12

Отчетете се после дали всичко е ОК Hug

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 13:25 от Шехина

# 475
  • Обетованата земя
Ако го правиш наново Шехина, предлагам да е нещо по-кратко(usser и pass), че да се помни лесно  Blush

# 476
Не ти ги виждам снимките  Sad

newsm78 Там са. Веднага след тези на Диди, не знам защо не ги виждаш  Thinking

# 477
аз добавих в групата профила august babies , така че може и оттам да пишете и да публикувате  Sunglasses иначе за тези, които се притесняват, ако се присъедините в групата не ви излиза на стената и няма как приятелите ви да видят, че сте в нея, за разлика, ако станете приятел с профил  Peace

# 478
Изпратих заявка за групата във ФБ. Моля, одобрете ме  Simple Smile  Там съм Ѝорданка Бенатова.
Иначе аз съм на преглед на 20.01 в петък и след това ще се отчета с новини за бебето. Засега мога да се "похваля" само с обичайните за този период гадене и понякога повръщане. Но се надявам до края на 3-тия месец да ми мине.

# 479
Аз пък всички ви видях - много сте готини! За който се притеснява дали няма да го заподозрат - ако влезе с този потребител няма как да се свържат... е ако се тагне със собствен потребител е ясно...
Много ми е трудно да цитирам никове по странички (много бързо пишете), но да се похваля, че вече успяхме да кажем на моите родители и една приятелска двойка (свободните електрони са ми по-трудни, предвид, че бягат от бебешки теми като дявол от тамян    ooooh! Tired ). На родителите казахме по мн забавен начин... с бутилка вино и картичка към нея - да го отворят август, та да се почерпят живот и здраве за внуче  baby_neutral bowuu . Аз така покрих и момента с работодателя, но колегите ще почааакат.
Малко ще се отклоня от темата... но не мога да не споделя, една (вече родила де) бременна с интересен стил... http://edgycuts.blogspot.com/search?updated-max=2011-11-26T00:59 … amp;max-results=7 . Искрено се възхищавам на жени, които успяват да изглеждат толкова добре въпреки големите коремчета, но да си призная не смея дори да се надявам на такава форма  Blush
И аз се интересувам от училище за родители в центъра или около мола на стамболийски, а за йогата... една приятелка ходи някъде в центъра, но... се чудя как да я попитам още  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт