АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
биби, ужас, нали  Laughing и аз утре имам два изпита и направо не ми се мисли  Laughing иначе за срещите аз съм облагодетелствена, защото мога да присъствам и в София, и в Пловдив, стига да съм по това време в съответния град де  Laughing

# 496
  • София
биби, ужас, нали  Laughing и аз утре имам два изпита и направо не ми се мисли  Laughing иначе за срещите аз съм облагодетелствена, защото мога да присъствам и в София, и в Пловдив, стига да съм по това време в съответния град де  Laughing
Мдааа, лошото е, че ми се и доспа... Е, понеделнишки добре тръгнах - много работливо...
Ами ще те чакаме и в София на срещи. Засега е ясно само за 29.01. в Бебешкото кафе  Simple Smile

# 497
За бебешкото кафе и аз ще помисля - още повече, че е на много готино място Heart Eyes

Качих всичко от Фейсбука в снимката - сложих за корица на случаен принцип Loa, да не се сърди някой Wink

# 498
  • София
Бюти и Шех, много ви благодаря за свършената работа! Почти се запознахме!  Wink

# 499
Еееее как ми се иска и на мен среща. Дано и в Пловдив да си организираме.

# 500
За бебешкото кафе и аз ще помисля - още повече, че е на много готино място Heart Eyes

Качих всичко от Фейсбука в снимката - сложих за корица на случаен принцип Loa, да не се сърди някой Wink

мисля, че не може да има по-добър случаен принцип  Wink
Бюти и Шех, много ви благодаря за свършената работа! Почти се запознахме!  Wink
  Hug
еми айде де, колко му е  Laughing Hug

# 501
  • Пловдив

Еми от нас си зависи.  Wink Айде и ние да идем на някое Бебешко кафе  Joy

17 януари, вторник, 10:00 ч., МОЛ Пловдив, партерен етаж, среща-дискусия, тема: “Захранване”
19 януари, четвъртък, 11:00 ч., Тон Бонбон до Пешеходния мост (до Имарет джамия), ул.“Висла“2, Бебешко кафе
24 януари, вторник, 10:00 ч., МОЛ Пловдив, партерен етаж, среща-дискусия, тема: “Важните покупки за бебето”
28 януари, събота, 10:30 ч., детския център в х-л Санкт Петербург, бул. „България“ 97, Ла Лече Лига среща, тема: „На горещия стол: проблеми с кърменето”
31 януари, вторник, 10:00 ч., МОЛ Пловдив, партерен етаж, среща-дискусия, с гост лектор

Мен специално захранването не ме вълнува. Още бая хляб има да изядем до тогава  hahaha

Направо се  Blush

# 502
Здравейте и аз поисках "присъединяване" в групата.
Най -добре е всеки под снимката да си пише ника ( поне така правим в групата декемврийки 2010) Иначе няма как да се разбере кой , кой е. Отделно в декемврийската има отсрани в дясно написани иманета на участниците в групата и в скоби е никът им ...ама това как става не зная!

# 503
И на мен ми се ще среща, ама много са ми неудобни тези часове през деня, понеже ходя на работа. Иначе би ми било много интересно.

# 504
  • София
irony, ти питаше за у-ще за родители в района на Стамболийски. Преди време сестра ми ходеше на нещо такова точно на Стамболийски, водеше го Емилия Казълова. Тя на мен ми е била акушерка с първото ми дете - много дейна, активна, амбициозна жена. Намерих линк за това у-ще http://aztito.com/?page_id=27

# 505
  • Пловдив
И на мен ми се ще среща, ама много са ми неудобни тези часове през деня, понеже ходя на работа. Иначе би ми било много интересно.

Ей това мисля, че е удобно 28 януари, събота, 10:30 ч., детския център в х-л Санкт Петербург, бул. „България“ 97, Ла Лече Лига среща, тема: „На горещия стол: проблеми с кърменето”. Хем ще има и децата да си поиграят докато ние се образоваме и опознаваме.  bowuu

# 506
направих документ с никовете и имената, моля и другите да си ги напишат  Sunglasses иначе за срещата аз ще ида, когато е на обикновено кафенце или нещо от сорта, такива сбирки хич не искам да посещавам, плюс това не знам до колко са удобни "да се опознаваме"  Peace

# 507

Ей това мисля, че е удобно 28 януари, събота, 10:30 ч., детския център в х-л Санкт Петербург, бул. „България“ 97, Ла Лече Лига среща, тема: „На горещия стол: проблеми с кърменето”. Хем ще има и децата да си поиграят докато ние се образоваме и опознаваме.  bowuu

Ей това е супер удобно и като време и като място, защото ми е много наблизо, не бях го забелязала, мерси. Ще пробвам да дойда с малката, защото темата е интересна.

# 508
Да ви се похваля, днес казах на шефката, че съм бременна. Толкова ме беше страх, че цялата треперех. Пък тя жената се зарадва, поздрави ме и ми пожела да сме живи и здрави с бебето. Така ми олекна, че ми беше много притеснено как ще го приеме.

# 509
  • София - град
СофияЛа Лече Лига - Събота 29 януари 11,00часа  „Made in Home”, ул. “Ангел Кънчев” № 30А

Супер, ама мноооого рано бе 11 часа и то в неделя  Rolling Eyes

оооо сега видях каква красотичка си имам на лентичката  Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 16:09 от Софи:)

Общи условия

Активация на акаунт