АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Много, много благодаря на Шехина и на Beauty за перфектно свършената работа за отрицателно време - имам снимки навсякъде вече...  Hug
bi bi, сигурно вече си разбрала де, но пак да си кажа, че във ФБ съм Antonina Nestorova!
Колко съм отговорна към работата само - лекарката ми предложи да ми даде болничен за 30 дни, но на мен ми се сториха много и им казах да ми пуснат само до края на месеца...какво съм чудо на природата...хихихихиих!  Rolling Eyes

# 511
Здравейте момичета Hug Не мога да насмогна да ви изчета!
Съвсем скоро ще се включа и аз с някоя и друга снимчица.
Аз го закъсах много здраво със моя стомах. От около 10дни не съм посещавала WC-то и усещам как ще се пръсна по шевовете.Моята докторка ми изписа сиропче Фрутилакс, но не ми деиства. Сутрин на гладно пия топла вода,ям кивита,ябълки.... но без резултат.Моля ви за съвет!

# 512
Еййй всички сте много хубави :0 Радвам се , да се запознаем визулано  Wink

# 513
Ивче, 10 дни е страшно много, ще се натровиш. Вземи си от аптеката свещички или клизма някаква, недей стоя повече така. Пий зехтин или олио, помага.

# 514
Ивче, 10 дни е страшно много, ще се натровиш. Вземи си от аптеката свещички или клизма някаква, недей стоя повече така. Пий зехтин или олио, помага.

И аз това исках да попитам - кои свещички са разрешени, аз преди да забременея ползвах бизакодил. А клизма  Blush никога не съм си правила и малко ме е страх.

# 515
Най-добре е със свещички - ева Кю ( http://www.marvi.bg/eva-kiu-6-supozitorii-2157.html ) се казват , дават ги за бременни . Безопасни са. 10 дни си е наистина много...
бизакодил НЕ!

# 516
Благодаря ви момичета! Още тази вечер ще си взема свещичките,а утре сутрин профилактично ще пиина и захтин.Хубава вечер на всички! Hug

# 517
  • София
Софи, малко сме закъсняли за това предложение, пишеш 09/01.  Laughing

# 518
Пий зехтин сега, защо чак утре, няма смисъл да чакаш.

# 519
Пий зехтин сега, защо чак утре, няма смисъл да чакаш.
Защото съм на работа и да не стане някоя беля. Joy

# 520
Блонди теб няма ли те в групичката в фейса newsm78 Hug

# 521
Е, беля, няма да стане, вие тоалетна там нямате ли?  Grinning А и то не може да подейства на секундата. Ти си знаеш, де, аз след 10 дни застой нямаше да чакам и минутка, много е вредно това  Confused

Фейси, не знам  Crazy Имам там 4 снимки качени, ама не знам къде съм ги пляснала, аз ги виждам редом до другите. Нямам профил във Фейса и не го разбирам  Flutter

# 522
Здравейте момичета Hug Не мога да насмогна да ви изчета!
Съвсем скоро ще се включа и аз с някоя и друга снимчица.
Аз го закъсах много здраво със моя стомах. От около 10дни не съм посещавала WC-то и усещам как ще се пръсна по шевовете.Моята докторка ми изписа сиропче Фрутилакс, но не ми деиства. Сутрин на гладно пия топла вода,ям кивита,ябълки.... но без резултат.Моля ви за съвет!

ОоО и аз имам проблем с перисталтиката, от тези сиропчета само повръщам. За сега единствено ми погат Ева Кю, но не винаги ме прочистват хубаво. Разбирам те каква мъка е, но 10 дни е прекалено много, а ева кю, действат веднага, дажи пише да стискаш и да се движиш още няколко минути и тогава.

# 523
  • София - град
Софи, малко сме закъсняли за това предложение, пишеш 09/01.  Laughing

Не обичам двойките  Laughing

29 януари, неделя, 11:00 ч., „Made in Home”, ул. “Ангел Кънчев” № 30А, Бебешко кафе

# 524
Момичета, разбрах за едно студио, където има йога за бременни на "Княз Борис", близо е до Съдебната палата, ако някой се интересува мога и сайт да дам, но не знам дали е ок в темата...

Общи условия

Активация на акаунт