Асеновградски бебчета 2012

• 36 201
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен  Hug
Деси, дано се оправи поне малко времето и да си гушкате детенцето  Hug
Бобиии  Hug Hug Hug Благодаря за почерпката, кафенце с тортичка, идеално ще ми дойде  Laughing При нас в работата тока чак сега дойде, почти 2 дни без ток.От 8 съм тук, ужасно студено е, краката ми станаха гвак, нищо не е разчистено, защото сме на ма*ната си, климатика съвсем отказва да бачка, абе приказка  ooooh! И аз взех да се замислям за гумени ботуши, че направо се вкочених.
Ем помрънкахме си хубаво, поне да ни олекне малко  Mr. Green
Моята поръчка от Ларедут пък е в Русе и  като гледам няма скоро да стигне до мен, че с тия затворени пътища, ама нищо, здраве да е  Peace
Хайде да поработя малко, че имам доста да наваксвам, после пак ще ви нагледам, само да има ток  Mr. Green
П.П. Като ми замирише на Бейлис, идвааааам   bouquet

# 151
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 в отпуска съм Laughing

# 152
А честито   bouquet
Сега следва да почерпиш  Laughing Laughing Laughing

# 153

Айде Софи,а и за всички останали,заповядайте.
И само да кажа бях сега в магазина до пощата,онзи за обувките,има страхотни модели апрески.Купих си едни белички,много меки и топлички за 20лв,ако някой си търси да провери,има голям избор Peace

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 14:13 от bobinka 85

# 154
Айде да са ти честити и отпуската и апреските  newsm56
И аз ще се почерпя с едно от твойто, сега се наядох като прасе и дано ми помогне за храносмилането  Mr. Green
Тоя сняг навън ме кефи максимално, може би защото го гледам само през прозореца  Mr. Green , но утре вече няма да ми се размине газенето до колене. Обещала съм на Сашко да си направим голям снежен човек  Nature Snowman
Вие момичета как се придвижвате с децата в това време навън  newsm78 ?

# 155
Еее, Боби мерси   bouquet Аз мисля да не спираме, до като не пресушим бутилката, а ако искате втората е от мен  Mr. Green
Честито за апреските  Peace В кой магазин до пощата, на двато етажа ли? Ще взема и аз да ида, то ми писна да ми мръзнат крачетата  Confused А имаше ли за деца? Таня има два чифта ботуши, едните са и естествена кожа, уж топли, ама знам ли  Rolling Eyes
Деси, вчера мъжа ми извади Таня да се пързалят с шейната, в събота или неделя правихме снежен човек, хубаво е малко вън на снега да си поиграят  Peace
Ох и аз хубаво си хапнах , бяхме с колегите в Делтата днес на обяд, че не бяхме сигурни дали ще работим, иначе си поръчваме на фирмите с готовата храна и ни я носят.
Иначе наистина е много красиво на вън, но само да си на топличко и да си гледкаш през прозореца  Mr. Green
Хайде наздраве де  Party

# 156
Моя малчуган не иска да се вози на шейна,  newsm78 ,предпочита да играе с топка и да се въргаля в снега. Или пък излизаме с кофичка и лопатка, поне кофичките от сняг са му по-сполучливи отколкото тези от пясък.  hahaha
 Kissing Heart наздраве, даже се замислям дали наистина да не си сипя една чашка винце. Днес съм с едно такова приповдигнато настроение. Много ми е готино.

# 157
Да и аз съм навита две три бутилки колкото има хахах,след детската среща трябва да си направим женско парти Flutter
Софи,на двата етажа магазина PeaceДавам веднага отзиви,много са хубави и топлят.От одеве само се разкарвам навън по снега да видя дали ще пропуснат,ама не,просто много съм доволна.Детски имаше,специално гледах.Има за момиченца повече,гумени също,много красиви.А как си харесах едни розевки с розеви пухчета за момиченце Heart EyesЗа момченца няма толкова избор и са големи.Аз пък да ви разправям сега да се посмеете на акъла ми малко Mr. Green,преди няколко месеца реших да търся ботуши на Ники и взех  по-големи,за да може с дебели чорапи да ги носи.Маратонките му са 21 номер и реших,че трябва да взема бутуши 25номер JoyИ сега детето ходи,като робот Mr. Green,не че толкова ги е носил,но му са много големи.Ако намеря нещо подходящо ще му взема.Оставям ви,защото след малко ще си ходя Hug
Деси,утре ако излезем ще видим как ще се движим,че и пред нас нищо не е изчистено,най-много да затънем някъде Mr. Green
Деска,сипвай си,не мисли много Mr. Green

# 158
Реших, отивам и аз в магазина  Peace
Боби,  поне си се запасила за две зими напред с ботушките на Ники  Laughing Hug
Десиии, аз ако бях на твое място, до сега да съм я изпила чашата  Peace
Одеве влизам при колегите, да ги видя какво правят и ги слушам, че се уговарят за утре един да носи ракия, друг щял краставички ... ЯВно в това време всеки на пиене го избива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде и от мен чао за сега, че и аз след малко си тръгвам, дано успея да си намеря някакви ботушки топлички, че ако има хубави и за Таня ще взема, да си има още едни  Flutter

# 159
Ей, Боби,честити отпуска и апрески, да си ги ползваш и двете със здраве. Ники ще е щастлив.
НИе седим из къщи, излизаме по обед да се порадваме на снега и толкоз. Шейна като за Гоги имат нашите,ама нали не живеят тук, няма как да я ползваме, иначе днес точно си мислех, че щеше да е хубаво да имаме една - щях да го возя до кухнята и обратно. Ама той и така си се кефи на снега. Проблем е ,че все трябва да търся кой да ми го гледа, че до кухнята не може да издържи на ходене, а майка му няма даиздържи наносене Mr. Green
А баничката е супер лесна. Купувам кори Девон, че са по-тънки. Слагам три листа едно върху друго, наръсвам с натрошено сирене и ги правя на "акордеонче". Нали помните като деца как си правехме ветрило от хартия, на същия принцип е, не се завиват листата на руло, дано да съм ясна. После се разбиват 4 яйца, 1?2 ч.ч. олио и 1/2 бут. малка газирана вода. Аз слагам и малко сол,че иначе не ми е достатъчно солено. С лъжица заливам баницата с тази смес, оставям малко да поемат корите, докато загрее фурната и после пека на 180 градуса. Става дебела и вкусна, а преди това, няма да ви казвам на какво ми приличаха баниците hahaha

Аз за утре съм предвидила да поизчистя терасата, че е зарината от сняг. Първо обаче с ГОго ще направим от снега снежен човек и после ще разчиствам. МИслех още днес да се захвана,ама се оказа, че моят мъж сутринта ми е замъкнал не само метлата, ами и лопатата , да изчисти колата

# 160
Аз тая баница я знам  newsm47 свекито я прави така. Наистина става много хубава... Thinking ... как да кажа една такава рохкава, не знам дали ме разбирате  Blush аз я правя пласт върху пласт и става малко по-сбита ама има ли матер'ял винаги е вкусна.
Ели ти в кой блок живееш, ако не е тайна  Wink ако не се лъжа беше от Запад?
И аз мислех да отида до магазина с обувките, но нямаше кой да ме закара  Sad (а мен ме е шубе да карам на сухо, камо ли на тоя сняг ) иначе много ми се иска да си купя гумени ботушки. Нищооо  Naughty отлагам за след като се върнем.
Лека нощ милички!

# 161
Деси, в 106 съм, заповядайте на гости  bouquet

# 162
Ели мерси за рецептата,ще я пробвам утре.Не разбрах обаче всички листа ли ги правиш така на "акордеонче".Аз баницата я правя пласт върху пласт и слагам или ориц,или картофи вътре,за да стане по-дебела,че иначе трябва да направя 3 тави  Mr. Greenза всички вкъщи Joy
Направо ти се чудя как се оправяш с тази кухня,всеки ден като взимам храната си мисля за теб,как от Запада отиваш до кухнята.Аз взимам от тази до Вапцаров училището и ми е на две крачки,а когато не мога свекър ми я взима.Що не се заберете с Гого в едно такси и не ми дойдете на гости днес Grinning,да си играят с Ники,Деска ,ако искаш и ти ела и Янчето,Софи знам ,че е на работа Peace
Айде ако решите пиши.Днес ще сме сами с Ники вкъщи PeaceЩе излезем само по обяд за яденето и следобяд съм свободна Peace

# 163
Привет момиченца прекрасни  Hug
Ели и аз благодаря за рецептата, само малко не разбрах, като го направиш на ветрилце, как ги нареждаш в тавата  Embarassed
Бобииии  Hug Hug Hug Душичко, да си ми жива и здрава, че ме светна за апреските и аз си купих  Flutter Взех си едни черни и си ходя с кеф всеки ден, наистина са топлички и постонно ги тествам, не пропускат  Peace Как върви отпуската, гледкате се в къщи, супер   bouquet
Деси, забрахте ли Сашко?
Янче, как си миличка?
Гушкам Ви всички, Боби, Деси, Ели, Еми, Янче, бебета и деца  Hug
АЗ съм изгладняла като вълк днес, чака да стане 12 и да ходя да си хапна стабилно / пък иначе се чудя как да свалям килцата  Embarassed Embarassed Embarassed/
Хубав, спокоен и усмихнат ден  Hug

# 164
Ох момичета,не ми се иска да ви се оплаквам...с остър фарингит съм и гнойно възпаление на средното ухо,не съм спала от уше. Бях на лекар,изписа ми антибиоток и капки. Малко се притесних,защото този Оспен,не е за бременни,но док каза че не е опасен за бебчо. Оффффф писна ми вече,не стига всичко друго ами и това. Трябва да си меря температурара,че било опасно.
Стискайте палци за нас двамата с бебчето ми,горкичкото измъчих го.
 Hugви всички и не ми се сърдете,че не пиша често,сега наистина ми е зле и не ми се пише много.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт