Асеновградски бебчета 2012

• 36 202
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Краси,тази лекарка не е ли друга или се бъркам.Вие кога тръгвате на море?

# 586
Боби, аз съм ходила за мен си тук, в Асеновград, при Аргирова. Тя работи в болницата и освен това е и детско джипи. Останах много доволна от нея, въпреки че много скептично бях настроена към кожния кабинет (заради Димитрова, която преди години така ме обърка...) Поразпитай и други хора за нея, може да ти е от полза. Успех!

# 587
Може и при нея да отида,аз съм водила преди Никито при нея за ситни пъпчици по лицето.
Искаше ми се да е при някой по-добър специалист.

# 588
Значи свекървами е ходила там срещу болницата където има едни стълбички с бяла дограма лекаря се казвал Десов и идвал от Пловдив два пъти в седмицата.

# 589
само да ви икажа едно бързо "дзак" и изчезвам.
Научих си мойто диване навън по улиците,хаха и сега не мога да си го прибера,защото вкъщи ме прави луда калинка,колкото часа сме си у нас толкова реве.
Здравейте на всички нови мами,мен ако искате да ме видите,хихихи ме търсете на тела или някъде по центъра с една ЧЕРВЕНА КОЛИЧКА НЯМА КАК ДА МЕ ПРОПУСНЕТЕ.
Целувки на всички сладури Hug

# 590
Добро утро сладурки
Хайде да открия есенния сезон на темичката ни Mr. Green,вече ще има повечко време за писане. smile3521

Да дам малко инфо за нас Flutter
Изкарахме страхотно лято,много бързо свърши Tired,но какво да се прави,ще чакаме другото.
Игри,разходки,моренце,ехххх кеф.Нико беше супер щастлив дори не спира да повтаря"Мамо,ходи ме пак на море hahaha".Вече приказва всичко,много е любознателен,обича да се налага,тръшка и т.н,дано отмине бързичко този период,че хич не ми е лесно така Crazy
Памперса още не сме го махнали и това ми е най-голямата мъка за сега,как ще стане незнам  33uu
Да се похваля,приети сме на градинка от другия септември Flutter
Е,това е,прекрасен ден и се включвайте! Hug

# 591
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет и от нас!
Явно за всички лятото е било кратко и е минало бързо. И при нас така. Докато минат РД на децата, кръщене., на гости при едната баба поседяхме доста, после море и то си мина лятото.

Боби, на ясла или на градина?Ние сме на година и 3 месеца и се чудя кога трябва да я запиша.Забравила съм от каката.

Малката ме дърпа да ставам, та ще намина пак.  bouquet  bouquet  bouquet

# 592
 Hug Привет и от мен!
За летния отчет да кажа, че се намързелувах на воля, че чак срам ме хващаше на моменти, но не отказвам още, ако има и аз като Ники, Бобинка, искам още на моренце  Laughing Моята малката по едно време на почивката си помрънка, че искала да се прибира, ама последния ден реши, че не иска и иска още на море, ама късно, чадооо!  ooooh!

За градините да се вкл и да кажа, че по принцип документите се приемат година за година, Бобинка, как така за следващия септември са ви приели  newsm78 , приемът за следващата година 2013/2014 трябва да стане с подадени документи от първия работен ден на календарната година, т.е. на 3/4/5 (когато се пада) януари 2013, на твое място бих отишла тогава за потвърждение поне  Peace

Вивианка, както писах по-горе на Боби, ако искаш да запишеш малката на ясли от септември 2013, в 8ч на първия раб ден от януари с Молбата и документите и на опашката, че да хванеш рано ред  Wink
При нас не е лудницата като в големите градове, но пак местата са ограничени по мое мнение.

# 593
Ани, мерси за инфото. Много ми беше важно.
Ами бях чула че ще приемат от 2години и 6 месеца, но за Асеновград не съм много сигурна как стоят нещата, дали така ще се получи. Или направо на 3. За ДГ става дума.
Щото ако е така ще чакаме още бая, за 2014 Tired

Фууууу, забравих какво щях да пиша още. Embarassed

Аз се колебая между Асенова крепост и Дружба. Каката ми беше в Слънце и бях много доволна и от материална база и от отношение на персонала.

# 594
Да,така е Ани,ние подадохме документи още май или април не помня точно.Притесних се да не би да няма места Embarassed.Директорката каза,декември да проверим дали сме приети,но миналия ден я срещнах,позната ми е, и каза,че е приет Mr. Green
А другия септември става точно на 3г.Записах го в "Слънце",най-близо ми е  до вкъщи,до майка ми, до работата Peace
Снощи пак ми се изпотрепа милото три пъти падна и сега сме с ужулен нос Sadама голямо шило е 2 мин не стой Crossing Arms

# 595
За приема в ДГ предпочитат да са навършили 3 год, дори имаше случаи, в които септември, преди да навършат годините бяха записани на ясла децата и после прехвърлени в група в ДГ (същата или друга)...моето покрай такива прехвърляния и отваряне на място мина заедно с дечицата, с които беше на ясли в 1-ва група, сега е 2-ра  Party и смятам да я оставя да върви с този предходния набор, че са страхотна групичка и се разбира прекрасно с децата.
Хубави са ни градините в града пу-пу, лошото е, че все пак не са много и все има някои, които не са успели да се класират.

Вивианка, лошо не зная какво да се каже за тези, които ти си избрала, имам познати, които работят в тях - подай молби и в двете, не се знае къде ще те огрее Wink , а пусни детенцето там, където мислиш, че ще ти е най-удобно за водене, забиране, разходки след това и т н  Hug

Бобинка, прави питка и раздавай, не зная колко помага обаче, че и моята уж голяма, пък сума пъти пада, та преди месец някъде и раздавахме питка  Mr. Green
А на връщане от морето на един паркинг така си халоса главата в една тръба, че чак падна и ми извади ума направо  ooooh!

# 596
Ани, мерси за съвета. Така смятам и да направя. Имаме още време все пак, та ще го измисля.

# 597
Здравейте, Асеновградски мами! Приемате ли нови попълнения все още? Аз отскоро съм мама и от скоро живея в Асеновград  (преди това живяхме в Пловдив) и много ще се радвам да се запозная с вас, мами. Моето момче е на 2 месеца и половина и ще се радвам ако се включат мами за да обменяме опит. Ще следя с интерес темичката.За сега хубав ден от мен!  bouquet

# 598
Здравей Мими,добре дошла Hug
Тук много хубава групичка се събрахме и си излизаме от време на време.
Хайде да честитя и тук Рожденния ден на сладката Веси на мама Еми,да им е жива и здравичка,все така добричка и миличка.Еми,големи съкровища ти са и двете дечица Heart Eyes
Ние сме в трескава подготовка за нашия ден ден,който е в неделя,дори аз повече се вълнувам от Ники Crazy

# 599
Добре дошла, Мими!  bouquet
Да ти е живо и здраво малкото юначе! Как я карате? ПАпка ли, спинка ли спокойно? Има ли много колики?
 Честито и от мен на Еми за РД-то на принцесата Веси!
Боби, треската е за нас, после вълненията са за дечковците. Аз днес не мога да усмиря Гого, така се превъзбуди от празника, Сега спинка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт