Асеновградски бебчета 2012

• 36 201
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Къде се губите? Драснете по някой ред как сте и какво правите в това време.Ние предимно сме си вкъщи и Гошко само бели прави. Grinning

# 646
  • Асеновград
Краси, и аз се чудя къде изчезнаха всички?! Времето е студено, би трябвало да се намират 3 минути пред компа и да драснат някой ред.
И ние си седим вкъщи. Дори днес не взех купони. Веселинка ми е хремава и малко кашля, а и очевидно взе да и писва да яде дет.кухня. Но пък си е улеснение... дано да хапва от нашето ...
Не мога да намеря варианта "Скрит текст"?!
Вчера изпитах голям ужас  ooooh!... Мими ядоха чипс с една приятелка вкъщи. Веси се включи в хапването и се задави. Потупах я по гърба, между плешките, тя взе да кашля, но посиня. Бръкнах в гърлото (което не е правилно) и тя повърна. Мъжо също се намеси като я сложи да легне на крака му и я потупа още по гърба... тя продължи да повръща.... Кашляше цяла вечер, през нощта също, но не знам от болестта или от парчето чипс. Днес е добре, но аз се побърках...
Нямам особено настроение ... имам нужда от разнообразие. Исках да отида на коледен банкет, но няма на кого да оставя децата Sad а без мъжо не ми се ходи ...
Обаждайте се за кафенце (с/без) деца. Мъжът ми е в отпуск, така че мога да се измъкна малко.

# 647
Ехо,здравейте мацки.
Еми,това със задавянето съм го изпитвала,ужасно е чувството да си безсилен.Важното е,че всичко се е разминало. Hug
Ники,въобще не иска да яде ,незнам какво му става,но така не е бил никога.2-3 залъка на ядене за мен е незадоволително и сега ще взимам един сироп да видим,че взех да се притеснявам.
Отделно грам коледно настроение нямам,много проблеми във фирмата,които се отразяват и вкъщи,абе последните седмици ми са абсолютен кошмар.Дано скоро се нормализират нещата,че трябва да взимам радикални решения Confused
Ако искате утре през седмицата можем да си направим едно кафе,само пишете кога.

# 648
  • Асеновград
Боби, и аз нямам празнично настроение, но се надявам да се видим на кафенце и да се усмихнем  Simple Smile Днес си писахме с Ели във ФБ за срещщичка. Хайде, кажете кой ден ви е удобно... И не само Боби, който иска - да заповяда. Краси, Вивинка ... и др. да се чувстват поканени. Боби, кажи коя смяна си и да се съобразим с това.

# 649
Утре втора,вторник първа,сряда втора,ако искате в сряда newsm78

# 650
Аз съм навита за сряда дано не вали.Еми много лошо преживяване дано сега Веси да е добре.Боби аз на моя давам Апетон за разяждане и укрепване на имунната система и за сега съм доволна не че е проял кой знае колко но пак има малък напредък.Сега са го хванали зъбите и вечер сън нямам.Много ще се радваме да се видим че и аз не съм излизала много и се побърквам вкъщи.Хайде и дано проблемите на всички да се оправят и да се заредим с настроение за празниците!

# 651
  • Асеновград
Предлагам в сряда от 10:30ч. Ели педложи в кафенето на Асеновец (имало дет.кът). Съгласни ли сте?

# 652
там сме smile3521

# 653
И ний ,и ний  Grinning
Хайде и другите да се отчетат набързо за едно кафе:)
Ние сме добре, не ми се пише обаче. На коледна вълна съм и като приспя Гого, гледам коледни филми.
Еми, Hug
Боби, дано скоро проблемите да свършат и да се отдадеш изцяло на празника

# 654
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Хайде, и ние ще дойдем Hug
Радвам се, че видях на време. Обикновено все изпускам срещите. Laughing
Сега ще дочета новите мнения

# 655
Еми, тая история с чипса е кошмарна. Каката ми се е давела от чипс така, а пък малката се захласва до степен където губи съзнание. Родителя изпада в луда паника.
И на мен не ми е много Коледно. Иначе тая година сме приготвили много подаръци за децата. Ходеше ми се и мен на банкетче, но няма на кой да ги оставя.  Нямам търпение да минават празниците и да идва средата на януари и всичко да си е нормално. Вместо човек да се чувства спокоен по време на най-хубавите празници, то едно напрежение, от гости, от пътуване, роднини, абе.... Rolling Eyes
Много мога да ви пиша, че ми липсват разговорите с хора Laughing ама ще оставя за срещата. Sunglasses

# 656
Ох! Кеф! Този път доста ще се съберем newsm44
Това с гостито напоследък ми е леееко кошмарно. Предпочитам ние да отиваме на гости, отколкото да идват роднините вкъщи, че иначе изнасям всичката работа + грижите по ГОго ooooh!
А на банкет ще сме на 28 с мъжо, нашите ще дойдат да гледат ревльо. Да видим колко време ще ме остави да банкетя Laughing

# 657
  • Асеновград
Ели, много ти завждам за банкета, да знаеш  Rolling Eyes по същата причина, която Вивинка е написала. Контактите с хора много ми липсват. Станах асоциална напоследък.
Хайде, до утре.

# 658
Момичета, ще има ли среща? В това време?как сте с предвижването?
Снощи имаше детско празненство в ресторанта на Асеновец, та бяхме там. Каката ни танцуваше, както и да е. Имаше и дядо Коледа. Много плакахме от него Laughing Laughing Laughing

# 659
Вив, ние ще сме там. Мами, вземете пантофки на децата

Общи условия

Активация на акаунт