Асеновградски бебчета 2012

• 36 198
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Нямам търпение да идва пролетта. Броя дните. Praynig
Като тръгнем да излизаме то якета, шапки, ботуши, палта.
А на центъра са изкарали страхотни мартенички. Тая година мисля да не чакам последния момент и от рано да напазарувам.
Малката Ида, съвсем правилно те е упътила Боби.
Ние сме си у нас. Никъде не плануваме да ходим за сега. Чак пролетната ваканция на децата ни се очертава пътуване.
Иначе всеки ден излизаме за по час, пеш по центъра и обратно в къщи.

# 721
  • Асеновград
Не се включвам, защото не искам да се оплаквам.  Sad  Веси е болна. Мими също! От събота е с Т от 38 до 39,7. Кашлят и двете. Мин.седмица и тази Веси отбеляза присъствие само понеделник в яслата. Как ще свикне да спи там, не знам. Аз след 2 седмици съм на работа. 
Сега Веси е добре, но наобяд беше 38,8, а Мими сега е с 39... Оф, да оздравяват, че вече не се търпи този грип! Пазете се, доколкото е възможно.
Жадувам за една срещичка, за едно хубаво кафенце и да си поговорим за това кой къде почива и от какви оферти се е възползвал и колко доволен.
Приятна вечер!

# 722
Ох, и на мен ми се ходи на кафенце, да пуснем децата да полудуват, ама ето пак се развали времето. Sad
Еми, бързо оздравяване на децата, а на теб много силички, че в тоя период ще е така Hug

# 723
здравеите,аз сам Деси и много се надявам да мога да полу4а малко информация от вас. Wink смятам да раждам в болницата в асновград,и искам да ви питам дали имате някакви добри или лоши отзиви,ако сте раждали там.? благодаря предварително

# 724
zarazno_zzlo, Иванов. Също не съм от А-д, но второто детенце го раждах тук и бях на консултация при него. Много съм доволна, внимателен, изключителен човек. Peace За болницата без колебание поискай ВИП стая. 15 лв беше на нощ, но си заслужават парите. Иначе екипите са добри. Нямам оплаквания от персонала.

# 725
Всъщнотс ти не пишеш от А-д ли си или не. Аз избързах малко. Също и консултацията другаде може да ти водят. Но аз да кажа моите впечетления.

# 726
+1 за нашата болница и ВИП стаята... 50-60лв отгоре си заслужава.  Peace
Другаде не съм и помисляла, и двете деца се появиха на бял свят с помощта на д-р Топчиян и д-р Червенков- супер доволна.

# 727
И аз съм много доволна от нашата болница.Най-вече от Кълев Hug,това е най-доброто отделение ,там и работят само професионалисти.От санитарките до лекарите,второто дете живот и здрава пак ще е там Peace

# 728
аз съм от А-д,но вси4ки които познавам са раждали в ПЛовдив.  и също  4е дори да има някои които е раждал в нашата болница ,все е с секцио,а аз смятам да раждам нормално поне за сега. Simple Smile макар 4е 4увам все някакви гадни неща за нормалното раждане,за това ако има някои ве4е с опит в това ще ми е от голяма полза.

# 729
Аз исках да раждам нормално до последно.Страшно се страхувах от секциото и най-вече от белега,който щеше да остане.Само да вмъкна,че през цялата си бременност ходих на прегледи в Пловдив при Даскалов.Та той ми каза,че бебо е много голям и препоръчва секцио.В такава паника бях изпаднала,заради операцията,че си нямаш представа.Но след консултация и с Кълев,решихме секцио и не съжалявам и грам.Никога,ама никога не бих родила нормално и не бих се подложила на това.Секциото ми мина за 30 мин,нищо не усетих.След операцията ми даваха обезболяващи и не болеше,а и вълнението беше огромно,каква ти болка,станах майка Mr. Green.
На другия ден още преди да дойде сестрата се вдигнах от леглото.Днес 2 години и няколко месеца след операцията,белега е толкова мъничък и блед,че почти не си личи.Напомня ми за най-прекрасното изживяване-раждането на моя син Heart Eyes
Така,че маце не се чуди,тука си раждай.Випа е страхотен,чист,бебо е до теб.Има баня,тоалетна PeaceКаквото и да решиш успех и леко раждане Hug

# 730
Няма по-хубаво нещо от нормалното раждане. Аз и двете си деца съм раждала нормало и трето да трябваше да родя, пак нормално щях да искам да е.
+ че видях едно момиче след секцио веднага почти и предизвика искреното ми съчувствие- кръв и марли, обездвижване, и просто много кофти гледка ми се видя. Докато аз на 2 час вече и душ си бях взела и си бях съвсем добре.

# 731
  • Асеновград
Още един + за нашата болница. Аз имам опит с двата вида раждане. Мими родих нормално при д-р Иванов. Той ми водеше и женската консултация и при  двете ми деца. Имам добри впечатления както от него, така и от акушерката Нина (която работи в кабинета му и отделението).
Веси се появи след секцио по спешност посред нощта. И тук няма да пропусна да изкажа ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ към д-р Топчиян, д-р Павлов, д-р Гърков (хирург). Този екип спаси моя и живота на детето ми!
Относно ВИП стаята, не случих особено, защото мивката в банята бе запушена... но това бе бял кахър на фона на това, което преживях!
zarazno_zzlo, екип не мога да ти препоръчам - ВСИЧКИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРИ ЛЕКАРИ.
Аз лично след нормалното раждане бях накрак след 2рия час и се чувствах много по-добре. Но трябва да се има впредвид, че със секциото се спасяваха животи и не се гледаше колко ще се реже (белега ми е не малък) и колко и каква опойка да се сложи!
Ех, как ме върнахте назад във времето!!

# 732
благодаря на вси4ки за инфото,аз маи ще раждам нормално,Ве4е съм в на4алото на осмия месец и скоро ми предстои:) а  да кажем полу4иш контракции,отидеш в болницата и там какжо ми предстои?

# 733
Здравейте на всички!  Grinning
      И аз да разкажа за моето раждане най-голямото ми приключение Simple Smile . Родих нормално в Пловдив на Пещерско и съм много доволна. Беше 14-ти февруари настроението на всички беше приповдигнато от празника.Почувства контракциите в 12 вечерта в 6 започнаха да стават на 7-8 минути,събудих мъжо той се шашна малко та го успокоявах Simple Smile. Закара ме до Пловдив към 7 и веднага ме приеха с 2 см. разкритие.Родих в 14:40 с около 4-5 напъна и малкото ми слънчице излезна. Силната болка ми беше за по-малко от половин час. Пожелавам на всички такова раждане като моето.С усмивка бях до последно и още по голяма като си видях детето.След  ден докараха жена родила секцио няма да разправям да не стряскам никой само ще кажа че ако пак трябва да раждам пак ще си избера да родя нормално ако това е възможно.

# 734
След  ден докараха жена родила секцио няма да разправям да не стряскам никой само ще кажа че ако пак трябва да раждам пак ще си избера да родя нормално ако това е възможно.
Две дъщери имам, а като видях момичето със секциото никога по тяхно желание няма да ги оставя секцио да раждат.
Първото ми раждане мина сравнително лесно, а второто беше песен. Точно за половин -един час а силните болки да са ми били 10тина минути.
zarazno_zzlo, запази бодър дух, без лоши помисли и с настроение влизай да раждаш. Със сигурност не е лесно, ще боли, но когато си ок сама със себе си, всичко минава по-леко и лесно.
Получиш ли контракции отиваш в болницата с багажа. Приемат те, разни подготвителни процедури, оформяне на документи, предродилна зала, след това родилна и ще си имаш прекрасно бебче. Можеш и е за предпочитане да си носиш твоя си нощница, не пижама, с копченца отпред. След като мине цялата какафония от раждането и се поосвежиш можеш да си я облечеш. Аз през цялото време се старах да поддържам отличен външен вид, което е добре и за твоя комфорт и настроение. Изобщо има такива разни дребни неща, които  ще те държат в кондиция и със самочувствие. Прави добро впечатление на всички. Обикновено родилките имат един измъчен вид, омачкани  Laughing Аз именно това се постарах да избегна

Общи условия

Активация на акаунт