От вчера никой не се е разписал,дано да сте добре всичките

На мен нещо ми е много криво днес

На всичкото отгоре и компа в офиса ми спатъхна, та ми го взеха вчера за преинстал 

.Но преди малко се разбрахме и сега пак съм 

Сега вече ще си лягам
Ей, кога стана четвъртък, бе хора?

За инфо, аз преди тренирах спортни танци, след това ходех за кеф, има групи за големи, водят се Сеньори, но като забременях спрях да ходя и от тогава не съм стъпвала в залата, е освен на Коледните партита.
.Времето е просто ужасноооо
Но вече не ми прави впечатление имам чувството,че тази зима няма край.
У майка ми имам кростренажор и преди редовно тренирах,но сега въобще не ми остава време за нищо.Обаче сега като забирам Ники,ще си отделя половин час за малко тренировка,че лятото ще дойде и трябва

,ще чакаме по-благоприятни времена.
Ох,много мило ми става само като се сетя за моята бременност,как риташе Ники.Като ходих на 4д имах снимка от видеозона ,на която се виждаше личицето му и си я бях сложила в рамка на шкафа и много и се кефихме с мъжа ми 

на всички ви 

, да мина и аз набързо оттук. Много сняг, беее. Оставих ГОго на една комшийка, двамата много дсе спогаждат и отскочих за купоните. ДА, Софи, все още е в четвъртък, този път обче за три седмици ми дадоха. Прибирам се, Гого ме вижда, че съм с дрехи за вън и ..нищо - продължи да си вилнее 
Аз пък на другия ден след секциото станах рано,рано,въобще не чаках някой да дойде да ме държи и тръгнах по коредора да търся стаята с бебетата 

да се записваме заедно

Санитарката се паникьоса горката като ме видя - Недей,недей сама, ще ти стане лошо...

Софи,златна си
,сродна душа си ми просто 

.и след мъничко ще забираме Ники и вкъщи.Мисля да метна едни спагетки със сосче,пък да видим дали ще се удържа да не ям

Така, че аз отивам да направя само една салатка, днес ще е моркови със зеленце, Янче извинявай, че за ядене говорим в твое присъствие, ако ти се дояде, свиркай, нагостявам те веднага 

Препоръчани теми