Асеновградски бебчета 2012

• 36 198
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Еми, бая нерви ще ти трябват. Дано и двете момичета свикнат скоро с  училище/ясла и да ти е по-спокойно и на теб, като се върнеш на работа.
Момичета, за среща аз да не казвам голяма дума, но ще следя да се включим и ние  Sunglasses

За новия център, не съм очарована. Веднъж ходихме и на другия ден бяхме болни. Детския център е с използвани играчки, има пързалка, доста голяма, и къщичка, където Иванина се надвесва от прозорчето и ме е страх да не си падне на главата. Барманката също е доста неотзивчива. Но поради липсата на друго да кажем, че става.

# 691
  • Асеновград
С риск да стана досадна ще продължа споделям с вас  Embarassed Веси 2 дни седеше по 2часа. Днес мисля да не е по различно. Разплака се, събу си 2 пъти пантофите ... не искаше да и' сваля якето... май 3тия ден си е критичен. (Не е спряла да плаче - преди малко се обадих)  Cry
Вивинка, нервите ми са доста опнати. Имам нужда от разнообразие, спокойствие и презареждане. Тези 2 часа в тези 2 дни, когато съм сама, място не мога да си намеря. Не ми стигат за нищо. Странно ми е, че няма на кого да се скарам (Мими) и на кого да дам топло мляко и играя (Веси).
Ели, къде се изгуби?
Бобче, стана ли това, за кото стискахме толкова време палци? И Веси беше дълго време хремава. Накрая спрях всичко, остана само Меримар (морска вода) и сега е ОК>
Вивинка, за Ачко дет. център ли говориш? Ако е там, аз съм ходила преди години там и ми се видя много захлупено. Сега вероятно е друго. На мен най ми допада Арбора. Светличко е и просторно. Недостатък е, че е далече. Софи, за този В Асеновец ли говориш. Там ДЦ е много малък, а барманката е сопната и пуши.

# 692
Привет Simple Smile
Еми, как ще си досадна, нали сме за това тук, да си споделяме и помагаме с каквото можем  Hug Ще свикне, не се притеснявай, всяко начало е трудно.Трябва да се въоръжиш с търпение и упоритост, иначе ще Ви е много трудно.
Да, за този в Асеновец имах предвид, не съм ходила, но щом казвате, че не става, ще измислим нещо Simple Smile
Ох, аз пак съм с едно тъпо главоболие, този синузт не минава и ми е много смотано.Отделно, че вече 3-4 дни, нямам никакво обоняние и не знам да се притеснявам ли вече?А четох, че при синузит, обострен, може да се загуби напълно...Sad

# 693
  • Асеновград
Софи, относно синузита - Мими има, но е слабо изразен (направихме снимка преди година). Др. Томова и изписа геломитрол http://apteka.framar.bg/04009463/геломиртол-форте-капс-300-мг-20. Мисля, че добре се повлия. И сега, като усетя, че сумти с носле и давам. Друго, за което се сещам е  пълниш един чорап с морска сол, завързваш го и го топлиш в микровълновата или на печката и го слагаш катотопъл компрес на синусите и между веждите.
Все пак е хубаво да посетиш този в Асеновец. Аз 3 пъти съм ходила. Друг освен барманката не пуши. Не се усеща, защото е просторно... като коридор, не е затворено, а ДЦ макар и малък става (щом и Мими се заигра). Кафето там е хубаво, както и цените.

# 694

Вивинка, за Ачко дет. център ли говориш? Ако е там, аз съм ходила преди години там и ми се видя много захлупено. Сега вероятно е друго. На мен най ми допада Арбора. Светличко е и просторно. Недостатък е, че е далече. Софи, за този В Асеновец ли говориш. Там ДЦ е много малък, а барманката е сопната и пуши.

Не, не за в Асеновец говоря. Ачо докато работеше още малката не беше родена, та не сме посещавали там. Абе, става в Асеновец да убиеш един час, детето да се срещне с връстници, да поиграе, когато не става времето вън за игра. Днес пак бяхме там. За към час, и други дечица имаше. Става за разнообразие, а барманката не пушеше, сигурно защото имаше много хора. Peace

# 695
В Асеновец не ми харесва,тясно е,работещата там направи хиляди забележки за малкото време,което бяхме.
Софи,до казармата има един дядо,който прави билки за синузит.До сега имам 2 излекувани приятелки,ако искаш ще ти взема и ще се разберем кога да се видим Peace Peace
Еми,за яденето,Ники ми е на моменти.Общо взето яде всичко,което му готвя.Най-често манджички със зеленчуци и др.
Хайде после пак ще пиша,че имам работа сега

# 696
Оле, Боби, искам Simple Smile Как да се разберем?

# 697

Софи,до казармата има един дядо,който прави билки за синузит.До сега имам 2 излекувани приятелки,ако искаш ще ти взема и ще се разберем кога да се видим Peace Peace

За тоя дядо да кажа, че от приятелка знам, че много помага. Поне на нейното детенце. Доволна остана де, искам да кажа

# 698
  • Асеновград
Аз съм ходила при този дядо, преди години! Софи, приготви се да те разплаче. Много силни капки ти слага (рецептата е негова). Чувала съм, че наисина много помагат при синузит, но аз съм със сенна хрема. Освен че ми отпуши носа друго не помогна - но и това не е никак малко. 

# 699
Софи,утре съм първа и след работа ще отида до дядото.Ще ти пиша като ги вземе или ще ти звънна да се разберем нещо Peace
В събота може и да съм свободна преди обяд,ако искате може да се разберем нещо за срещичка,Ники ми е по-добре вече,но предпочитам да е някъде,където няма много деца и хора,в смисъл не  на детски център,защото ме е страх пак да не се разболее,ако измислите нещо свиркайте.
За палците чакам още Tired

# 700
Какво ще рече да ме разплаче, гадно ли е?И колко време трае гадното? Simple Smile)) В чудо се видях вече, с тоя пуст синузит, много, много е гадно.
Боби, добре, ще чакам утре от теб, отговор.Ама ако не ти е близко не се разкарвай, специално заради мен.А за палчетата, ще стискаме още, само да стане, каквото трябва да става Simple Smile
За събота, пишете, аз все още със сигурност не мога да потвърдя, че е далече Simple Smile

# 701
Софи,няма да мога да отида,ти трябва да си там,за да ти ги сложи.Те били 4 или 5 вида капки,капят се в носа.Сега ще ти обясня къде се намира:
Скрит текст:
Парка Баба Тонка,намира се до казармата,та там има едно рибено заведение,от заведението надолу по уличката втората или третата къща.Улица Чая,незнам кой номер,абе като стигнеш до парка питаш за Кольо билкаря-всички го знаят PeaceАко не се ориентираш звънкай ще ти казвам.Ако си с такси казваш му до парка баба Тонка,имало един билкар,почти всички го знаят Peace
Капките са гадни,сестра ми каза,но ефекта е поразяващ.

# 702
Мерси много, миличка  Hug
Ще отида, надявам се до края на седмицата, или в събота, че след работа не знам дали ще успея.
Още веднъж благодаря на всички   bouquet
Еми, кога забра Веси днес?Как е?

# 703
Софи,когато и да отидеш няма проблем ,то си живее там.Хайде дано да се оправиш бързичко Peace
Голяма скука ми е,тука на работа Crazy

# 704
  • Асеновград
Софи, праят капките. Мисля, че бяха 3 вида. Той, човекът си знае.
Веси я забрах ревяща. Гушна ме не искаше да  да ме пусне. Едва я облякох. След ясла е спокойна, весела и палава. Карам я да ми разказва. Казвам и', че утре пак ще ходим и тя се съгласява и говори с усмивка. Показва ми как правят гимнастика сутрин, а вчера са гледали "Маша и мечока". Всичко е ОК, до момента, в който не прекрачим прага на металната врата.
Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт