90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 079
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Альооо, звездичката, на бой носиш ли или ще казваш марката на соса?  Mr. Green
...

Така се нагрухах с броколи и зеле, че на всичко нося. Mr. Green Mr. Green
Сосчето е Saitaku Tamari Soy Sauce -
Ingredients:Water, whole soya beans, salt, alcohol (2%).
Води се безглутенов.

Диването, другото не ме впечатли, но главоломната графика, сочеща надолу -  много! newsm10

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 19:51 от звездичка

# 136
  • по пътеката
за днес-мандарини
обяд-ориз,зелена салата и малко зеле готвено
ве4еря -зеле

# 137
днешния въглихидратен мината така:
З:кафенце и фреш от грейпфрут/май обърках как се пише  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/
О:крекерчета
В:пълнозърнести сухари с домашна апетитка и маслинки/безсолни/ и разбира се черното шоколадче
/май ми е стабилна вечерята Embarassed Embarassed/
утре плодов и си купих бананчета, имам и ябълки и ще видим какво ще е

лека и минусова вечер мимичета Hug

# 138
малелейй докато ви прочета 1 час си мина Laughing поне хубаво си се посмях на някои постове Mr. Green
отчета ми за днешния белтъчен:
з-1ябълка и кафе
о-3варени яйца,1морков,пекани чушки,кьопоолу
в-1 варено яйце,1морков,пекани чушки,кьопоолу ииии не ми се искаше да смеся белтъците, но много исках да опитам домашната луканка и хапнах 4 парченца Blush
Лека вечер! Hug

п.с. Диване много хубава табличкаа!

# 139
  • На топло...
Зелен боб.
Ето малко стойности за 100 грама : белтъчини, мазнини, въглехидрати, баластни вещества.
                               Зелен боб :         2,4;               0,2;           3,1;                 3,2.
                               Зрял боб :           21,3;             1,6;           39,82;             17. / Ориентир за вариво Wink/
                               Зеле :                 1,4;                0,2;           4,4;                 3,1.
                               Бамя :                 1,87;              0,21;         4,51;               2,5.
Ами за всеки ден е, Нана Hug.
Денят за варива е всъщност ден за бавни въглехидрати, не за баласти и вода. Това е в логиката на диетата. Но като ви бърка думата си карайте нережимно Peace. Мисля, че от сравнението се вижда много ясно кое какво е.
Съдържа главно целулоза и чиста витаминозна и минералозна водица в зеления си вид. Малкото скорбяла - нишесте, което е в зърната, ако изобщо се е образувало, не го прави пълноценен боб за бобовия ден!

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 20:15 от Нану

# 140
Аз да си дам отчета
з: две круши
о: наденица с топено сирене вътре и настърган морков с лимон
в: половин от същата наденица и слайс зеле с морков и лимон.

Едва издържам да не я доям наденицата. Много вкусна, но и много солена. Утре просто усещам плюса от сега. Дано не е много.

За утре съм приготвила ориз с грах и моркови.

# 141
Ох, добре, че стана 20.00ч., че да се озптя днес  Embarassed Аз така го нехаресвам този въглехидратен, ама пусто днес, не се спрях и то сладко, явно просто съм имала нужда  Rolling Eyes Важното е, че свърши, утре плодов, купила съм си пакетче микс ядки и портокали, смятам ей сега да забъркам лимоновия сок и да го почна утре и него  Crazy Иначе да си призная срам не срам, не съм мръднала от последния воден на 26.12.2011....направо да се отчае човек, ама какво да правя незнам, карам напред, и толкова, то не остана, на 24.01.2012 ми е третият воден, а аз стоя на 6кг свалени  Cry и то при условие, че имам толкова много за сваляне, хич нямам надежда за тези две седмици...Успех на всички и не се предавайте, колкото толкова, все пак е начало, това е важното  Peace

# 142
 misstan, влязла си във фазата на задържане. Моят съвет е да промениш нещо: я порциите, я движението. По-добре последното. Wink

# 143
  • София
Аз да си дам отчета
з: две круши
о: наденица с топено сирене вътре и настърган морков с лимон
в: половин от същата наденица и слайс зеле с морков и лимон.

Едва издържам да не я доям наденицата. Много вкусна, но и много солена. Утре просто усещам плюса от сега. Дано не е много.

За утре съм приготвила ориз с грах и моркови.
Тази наденица наистина е ужасно солена, не би ли могла да я заместиш с нещо друго вкусно. В белтъчния ден възможностите са много.

# 144
Диване,  bouquet направо си чудесна с темплейта - на мен ще ми е много от полза - ще се подсещам за възможни храни, за които не съм се сещала и като цяло е страхотна идея! Аз си мислех, че само аз имам мания да си записвам и описвам всичко - от списък на гледани филми до счетоводство на похарчени суми за ремонти и сватба  Mr. Green Дано да може да се следи, когато въвеждаш нови неща в нея. Всъщност, ще може ли да ме открехнеш дали и аз ще мога да ползвам нещо такова?   Flutter
Tanishte, благодаря за рецептата, отивам да я забъркам, но бамя нямам, ще мина без нея и ще мушна и някой морков вътре Simple Smile
Седя и се чудя - как може да сме изпратили сонди на Марс, да развиваме теория на относителността, да създаваме миниатюрни роботи, които оперират сами човешките органи, а да не сме проучили химичния състав на бамята  Mr. Green

# 145
Мистан, а обиколки мериш ли?

# 146
Неродена мома - разсмя ме Simple Smile

Отчет за днес
З - банан
О - банан.
СЗ - банан и около 30 гр. сурови бадеми
2 ра сз - банан и пак толкова някъде ядки
В - няколко розички карфиол и 2 моркова на пара, че тия банани ми писнаха вече  Joy Joy

А мистан - не така Simple Smile Спокойно, аз за целия режъм съм свалила 5 кг Simple Smile Втория воден ми е скоро. Но за това пък сантиметрите падат и то доста добре, а аз се чувствам все по-секси  Embarassed Спокойно, аз 30 дни нищо не свалям и после на веднъж кило и нещо Simple Smile Мазнините бавно се отчитат на кантара, а сме горе долу едни кила Simple Smile

# 147
  • На топло...
Неродена мома, състава на бамята съм го постнала в сравнението на поста по-горе Peace.

# 148
Все влизам да се отчета, но докато ви прочета, за да не изпусна нещо важно и минава време, ставам, сядам и така вече цял ден... включих се.
Закуска - 2 мандарини
Обяд боб и зеле
Вечеря същото
Утре съм на въглехидрати и си купих за обяда така мечтаното геврече, а за вечерта ще е парченцето торта от вчерашния рожден ден.
 Момичета да си призная съм започвала диетата, но не съм я завършвала - сега се чудя как преди време ми се е видяла трудна за изпълнение... Започнах точно в първият ден от годината и да споделя, че се чувствам страхотно и нищо не ми липсва. Също така нищо не ме изкушава, както преди - храня се по график и това ми действа добре. Така, че момичета моят съвет е : 1/ Четете първата страница преди да питате нещо и 2/ Ако много ви се хапва примерно нещо сладичко, а днес сте на плодове, просто си го заделете за въглехидратния ден! Така не си го отказвате, а само отлагате похапването му.

Никой да не се предава - каузата е страхотна!

# 149
Да си цопна и аз почиващия задник тук ,който е +2 кила  Sick
Мисля от утре да се взима в ръце с тия бабини -мамини манджи няма да става пфуууууууууууу

Малко ми е мъчно майка ми заминава след 1 семица отново и замине ли 2 седмици после не мога да дойда на себе си изпадам в депресия следователно почвам да се тъпча.Моля се и този път да не стане така  Praynig Peace

Нанууууу  Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт