Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да ям за вечеря по време на ден с плодове?
Какво трябва да ям за вечеря в ден с въглехидрати или високо съдържание на протеини?
Какви плодове могат да се консумират по време на плодов ден и какво представлява плодовият ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да ям за вечеря по време на ден с плодове?
-
Какво трябва да ям за вечеря в ден с въглехидрати или високо съдържание на протеини?
В ден с въглехидрати за вечеря е подходящо да се консумират храни като ориз, картофи, пълнозърнест хляб, макаронени изделия, ядки, боб и леща. Важно е да следвате режима си и да избягвате консумацията на друг вид храна освен въглехидратите. В ден с високо съдържание на протеини за вечеря е подходящо да се консумират храни като риба, пилешко месо, яйца, млечни продукти и ядки. Важно е да се придържате към режима си и да избягвате консумацията на друг вид храна освен протеините.
-
Какви плодове могат да се консумират по време на плодов ден и какво представлява плодовият ден?
По време на плодов ден могат да се консумират различни видове плодове като ябълки, портокали, банани, кивита, манго, ананаси, сушени плодове и други. Важно е да избягват консумацията на всякакъв друг вид храна освен плодове по време на този режим. Плодовият ден е част от диета, при която се консумират само плодове. Препоръчително е да включите разнообразие от плодове като ябълки, круши, банани, портокали, мандарини, лимони, киви и нар. Важно е да се отбележи обаче, че при диета с плодови дни трябва да консумирате умерени количества и разнообразни плодове за осигуряване на достатъчно хранителни вещества и избягване на прекомерен прием на захари.
-
Какви храни мога да ям в ден с въглехидрати?
-
Какви храни мога да ям в протеинов ден?

/
. Мисля, че от сравнението се вижда много ясно кое какво е.
Иначе да си призная срам не срам, не съм мръднала от последния воден на 26.12.2011....направо да се отчае човек, ама какво да правя незнам, карам напред, и толкова, то не остана, на 24.01.2012 ми е третият воден, а аз стоя на 6кг свалени
и то при условие, че имам толкова много за сваляне, хич нямам надежда за тези две седмици...Успех на всички и не се предавайте, колкото толкова, все пак е начало, това е важното
направо си чудесна с темплейта - на мен ще ми е много от полза - ще се подсещам за възможни храни, за които не съм се сещала и като цяло е страхотна идея! Аз си мислех, че само аз имам мания да си записвам и описвам всичко - от списък на гледани филми до счетоводство на похарчени суми за ремонти и сватба