90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 007
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • На топло...
Точно така, само сладката вечеря е със смесени разни работи.
Солените обяди са си чисто въглехидратни. Винаги обядът е солен и винаги със салата.

Както казва Нана обаче, добре е човек да се придържа към простите неща и да избягва из*ъзиците. В този смисъл аз съм яла редовно един кекс без яйца с пълнозърнесто брашно и овесени ядки и по-рядко други сладки, купешки пък изобщо. В картинката е хубаво да се внимава и да не се изпуска краят, това че е разрешено не значи, че е задължително Peace.

На мен ще ми е интересно Санитката като иде в Словения да хвърли един поглед на оригинала Grinning.

# 676
Май съм единствената плувкиня днес, а?  sport027
Лошо няма, той Кантарев ме зарадва с минус от 600гр (а не бях мърдала от сума ти време) и сега съм супер надъхана за водния днес. То и аз помогнах, ходих на тренировка по баскет вчера, въпреки, че бях супер изморена след 10-часов напрегнат работен ден.   typeuu
До сега се давя във вода, 2л вода и 3 чая. Приприпквам до WC като млада козичка и като дърт козел се изявявам там вътре  Joy
И аз от 83кг почнах, на 173см ръст. До сега съм минус 4.300кг, и 3.800кг мазнини (моя кантар мери и двете). МЦто ей сега ще дофтаса, та може и повечко да съм смъкнала. Ще докладвам и утре сутрин как е работата  Praynig
Доволна съм много, особенно на въглехидратен ден  hahaha
Айде, до скоро  Hug

# 677
здравейте

днес:
з:4,5  сушени сливи
о:свинско със зеле,салата от домат и половина и 1 филийка хляб вита(само за да си го доизям-вече няма Blush)
в:същото наполовина без хляб Laughing

лек и минусов ден

# 678
Бе спукахте ме от майтап с това готвено зеле. Извинявам се.

# 679
Здравейте,

с твърда решимост обявявам война на излишните (20 на брой) килограми, които неусетно натрупах. Така, в днешния 13-ти петък започвам 90-дневната диета с идеята, че тя ще се окаже фатална за нежеланите килограми. Много съм мотивирана и знам, че имам и воля (по-точно инат).
Залепям се плътно за темата Simple Smile

# 680
Добър ден!
От понеделник и аз съм с вас.Започвам диетата втори път,първия ден още в началото се провалих,заради здравословни проблеми.Сега ще устискам.
За протокола-168 см,80 кг започнах,на 28 г.цел-68 кг(колкото преди да забременея)
Ден 5-минус 2 кг съм. Sunglasses
Меню от днес-белтъчини-закуска-банан
обяд-зеле с месо и 1 филия хляб пълнозърнест
вечеря-или пак зеле,или 2 яйца

П.С.Вчерашния плодов го изкарах лесно,с неголямо количество плодове и с няколко сурови ядки само.много съм доволна.ама ми пада кръвното и нзм какво да правя в такива моменти.приемам съвети

Спорен ден

# 681
  • Sofia
Nimowe, на мен ми е плодов, но от глад и студ толкова чай излочих от сутринта, че вече бълбукам отвсякъде. И аз така само припкам до WC-то и обратно. Направо мисля да си пренеса бюрото там, че половината ми работно време мина в разходки до там и обратно.  Mr. Green
На новите - добре дошли и успех!  Hug
bonbolina, яж повече сол и пий достатъчно течности щом ти е ниско кръвното.

# 682
  • София
Deizi Dar-добре дошла отново,но не се ли връщаш много скоро.
Днес се чувствувам много слаба, newsm44 newsm44 newsm44след плюса в белтъчния днес съм -1,700.явно съм задържала вода.
Отчет до сега;
З - банан;
О- малко макарони,няколко тарали,1/2 парче баклава и един ред шоколад. Embarassedуспокоявам се с това ,че като количество не е много,но във въглехидратния ден ми се яде от всичко. Banghead

# 683
  • София
Днес съм на любимия белтъчен (всъщност след плодовия всичко е добре дошло).
з. две малки ябълки
о. пилешко шишче и повечко зелена салата с краставици и репички
в. риба-филе, печено във фолио + зелена салата.

# 684
.
Цитат
На мен ще ми е интересно Санитката като иде в Словения да хвърли един поглед на оригинала Grinning.

Нану нещо изпуснах нишката, на какво трябва да хвърля поглед  Mr. Green newsm78

След вчерашния боб съм с тлъст плюс, дано да е временна работата  Flutter
Днеска спагети с броколи, карфиол, лук, тиквичка и домати +  1 квадратче черен шоколад.
Вечеря - същото но ще е по малко и с малко повече черен шокола Simple Smile

# 685
Здравейте, вчера плодовият мина повече от добре и най-после кантара мръдна. Днес отбелязвам -600. Днес - белтъчен
з-круша
о-свинска пържола на фурна (от най-немазното свинско месо)със зеленчуци в тавата - някакви сухи - разни зелении и моркови, малко сол и зехтин, 2-3 хапки ръжен хляб, мое производство.
в-същото, но без хляба
Много се радвам, че най-после кантара помръдна.
успех на всички, връщам се да чета:)

# 686
Nimowe, на мен ми е плодов, но от глад и студ толкова чай излочих от сутринта, че вече бълбукам отвсякъде. И аз така само припкам до WC-то и обратно. Направо мисля да си пренеса бюрото там, че половината ми работно време мина в разходки до там и обратно.  Mr. Green
На новите - добре дошли и успех!  Hug
bonbolina, яж повече сол и пий достатъчно течности щом ти е ниско кръвното.
и с мен се случва същото, явно по време на плодовия се изхвърля доста вода.....

# 687
Дойде ми сърце на място - омахах 1 банан и шепа( големичка де) лешници. Flutter

Планувам до довечера да ям само банани, дано удържа. Flutter

# 688
  • На топло...
Санитка, на оригинала на авторките - на увода главно Grinning.
Дали има различия с първа страница Wink.
Щото в моя немски превод има.
Много, много, много ще съм ти благодарна Hug Heart Eyes  bouquet.

# 689
  • Пловдив
sanitkata, пращат те да прочетеш какво пише в оригиналната книга за диетата по въпроса за елдата, житото и ... млякото с ориз.  smile3529
Та дано се разреши въпросът за това в кой ден какво се яде. Аз такъв проблем нямам де, като не съм сигурна зя някой продукт, си приготвям нещо по-просто и със сигурност режимно.

Общи условия

Активация на акаунт