След края на "Листопад" - тема 67

• 38 703
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Гьокче Heart Eyes  Heart Eyes
Веднага се премених   bowuu
Честито. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 586
готина премяна!

# 587
Новата тв продукция на Толга Карел започва от понеделник 12 март от 19.50 ч. по TRT 1 . Peace

# 588
Добро утро. Hug Hug Hug

Успех на Толга Карел.   bouquet

Желая ви прекрасен ден. Heart Eyes

# 589
И аз пожелавам успех на Карел, в реалния живот го раздава малко лошо момче, но в кариерата си е без никакви забележки. Страхотна игра и истински професионализъм. Няма да мога да гледам утре, но ще се постарая да наваксам. Ще се радвам, ако някой има желание и възможност да го гледа, да сподели впечатлението си. Очакванията са големи като попрехвърлих нет - а. Много пари са вложени в тази продукция и ми се струва, че искат да го конкурират с "Великолепният век". Peace

# 590
25 часа до следващите 2 епизода Wink

# 591
"На турско кафе" с Халил Ергюн - интервю на македонската телевизия.
http://www.dailymotion.com/video/xpdejw_na-tursko-kafe-so-halil-ergun_people

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 22:18 от soya-fen

# 592
Новата тв продукция на Толга Карел започва от понеделник 12 март от 19.50 ч. по TRT 1 . Peace

Дали ще се качва и с БГ суб?  Embarassed Срам, не срам да питам.

# 593
Добро утро и успешна седмица. Hug Hug Hug

Корина, добре дошла.   bouquet  Нямам представа за субтитрите. Peace

# 594
Добро утро и приятен ден. Hug Hug Hug

# 595
здравейте и от мен

Гледате ли повторенията? Таксин не спа с мадамата, а само влезе в тях.

# 596
Не ми е интересно да гледам повторенията, особено на втората част на сериала, където взеха да го протакат. Но си спомням с удоволствие за Листопад и за нашите дискусии, емоции, особено от първата година. Мисля, че бихме всички рекорди по бързо изписване на темите - среден срок 3-4 дена.  Wink когато даваха почти всеки ден серии. Освен това нашите теми бяха най-красивите, защото всяка тема беше с нови колажи. Имаше много творчество и добро настроение. yes
Никой не коментира интервюто с Халил Ергюн, не го гледахте или трудно се разбира македонският?

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 14:56 от soya-fen

# 597
Аз не го гледах, не ми е интересно.  Embarassed

# 598
  • У ДОМА
Здравейте драги листопадци!Не съм избягал от темата просто времено се скатавам поради куп ангажименти Hug.Предлагам на вашето внимание снимки от новата къща на Дениз Чакър!Да и е честита!

# 599
  • У ДОМА
Никой не коментира интервюто с Халил Ергюн, не го гледахте или трудно се разбира македонският?

Ха ха ми то такова животно като македонския език нема Joy Joy Joy всичко се разбира с малко повече усилия иначе бих ви го превел,само дето тоя журналист за нищо не става!Много по важни и интресни неща можеше да го пита а не защо е надебелял примерно JoyХайде останете си със здраве и до нови срещи

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 15:25 от АЛИ РЪЗА

Общи условия

Активация на акаунт