След края на "Листопад" - тема 67

• 38 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
гледах филма вечер, сега пак го следя когато мога,ако пак го повтарят пак ще го гледам Peace
сега гледам финала на повторенията и пак ме разтърси  Sad

Али ръза:Всяко семейство е като дърво, понякога цветовете му разцъфват,а друг път листата му опадат,доколко човек може да е подготвен за есента на своето семейство и за неговата зима,особено когато смята себе си за отговорен за този сезон   smile3518

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 16:44 от babaitka

# 691
  • Burgas
Ако не бях на работа пак щях да се спукам от рев....много ми въздейства.

# 692
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз изгледах пак финалните епизоди по тв. Sad Cry
Много ви благодаря, за приятната атмосфера в темата/макар, че се включих късно/, надявам се да се виждаме и в други теми! Hug

# 693
  • Torino,IT
Здравейте момичета  bouquet
Имам една голяма молба към вас, надявам се да ми помогнете Praynig
Понеже не можах да гледам филма по време на излъчванията  му в Бг миналата година, започнах да гледам повторенията някъде от средата в началото на тази година по Бтв следобеда, днес бяха последните 3 епизода. Гледам телевизия през интернет, защото съм в чужбина
Знаех какъв ще е края , но много държах да изгледам всичко, за съжаление интернетът ми свърши точно на последната серия днес, и не можах да видя точно какво се случва. Гледах на пресекулки на много забавени кадри, тъй като нямах достатъчни мегабайтове.
Гледах с нормален интернет до сватбата как Седеф отива при Али раза да го поздрави, а шефкет гледаше сватбата отдалеч, защото мисля че не искаше да каже на техните че ще идва....много ме е яд, точно последните минути изпуснах.
Може ли набързо да ми преразкажете какво се случва, Али Раза на този ден ли умира, как се случва и от какво, със Шефкет не успяват ли да се видят преди смъртта му, а него бяха ли го освободили преди да дойде на сватбата?
Защо се разделят на гарата и сбогуването на Али Раза със семейството му под дървото беше символично сбогуване преди смъртта му със всеки един от тях???
Моля ви някой да се смили над мен и да ми разкаже с подробности, толкова ме е яд, много ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 694
... Моля ви някой да се смили над мен и да ми разкаже с подробности, толкова ме е яд, много ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
На сватбата - след като изпращат младоженците пред общината, виждат че Шефкет е там и всички много му се радват. После дават как душата на Али Ръза се прощава със семейството (без Шефкет) край едно голямо дърво- най-силната сцена в целия сериал според мене.Сем. Текин се завръща у дома и намират Али Ръза в градината с роза в окървавената ръка. Отначало мислят че е задрямал, но бързо разбират че си е отишъл завинаги. Всички плачат около него в потрес. после дават всички на гарата, изпращат Хайрие, Шефкет и Неджля с бебето в Трабзон. Раздялата е покъртителна. Влакът тръгва, Хайрие плаче с лице към прозореца на купето и си спомня как пристигаха в Истанбул радостни и пълни с надежди. После дават празната къща, в която Ферхунде се рее скръбно, цялата облечена в черно. Намира една изпаднала семейна снимка и заплаква над нея. Край.
По-добре изгледай епизода в оригинал в Ютюб, нищо че е на турски, пак се разбира какво става. никакъв преразказ не ще замени гледането на тази последна и много силна серия. Peace

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 20:21 от soya-fen

# 695
  • Пловдив
Наревах се като магаре вчера пак с тоя Листопад. И с тази песен накрая, лелелее. Гледали ли сте и клипа с превода. Страхотна!

# 696
Добро утро. Hug Hug Hug

Аз не успях да гледам отново, защото съм на работа по това време, но като ви чета си спомних колко плаках на последния епизод.  Cry Cry Cry За мен Листопад си остава един от най-хубавите турски сериали, който наистина успя да ме разтърси. Peace  Много истински сценарий и прекрасна актьорска игра, без изключения.  Hug Поздравления на целия екип за страхотния сериал, който са сътворили. Heart Eyes
Хубав ден на всички.  bouquet

# 697
... За мен Листопад си остава един от най-хубавите турски сериали, ...
За мене е най-хубавият сериал, който някога съм гледала, който ми е въздействувал толкова силно. yes Бях станала част от семейство Текин. И ние бяхме като листата на едно голямо дърво в тази тема. Научихме толкова много за себе си.
Благодаря на всички за хубавите мигове, за споделянето, за емоциите, за чудесните дискусии, за смеха и шегите. Този сериал и всички в тази тема винаги ще заемат специално място в спомените ми.

# 698
  • Пловдив
И за мен си остава един от най- приятните сериали, които съм гледала.

# 699
... За мен Листопад си остава един от най-хубавите турски сериали, ...
За мене е най-хубавият сериал, който някога съм гледала, който ми е въздействувал толкова силно. yes Бях станала част от семейство Текин. И ние бяхме като листата на едно голямо дърво в тази тема. Научихме толкова много за себе си.
Благодаря на всички за хубавите мигове, за споделянето, за емоциите, за чудесните дискусии, за смеха и шегите. Този сериал и всички в тази тема винаги ще заемат специално място в спомените ми.

Всъщност си права - най-хубавият, другите са след него. Peace Съгласна съм и с всичко друго, което си написала. Hug

Фахрие... Heart Eyes

# 700
  • Torino,IT
Soya-fen, много ти благодаря, хубав ден на всички  bouquet

# 701
Кой е този до Фахрие? Много си отиват двамата, много добре изглеждат заедно.  Party

# 702
Не знам, СоичкаWink Непознат е за мен. newsm78

# 703
  • Burgas
Кой е сериала който днес почна на мястото на листопад, има ли тема за него, загледах се, май ще е интересен.

# 704
Новият сериал се казва "Комшии" Май ще е леко комедиен
http://kliuki.bg/203567/%E2%80%9E%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%88%D0%B8% … 0%BA%D0%BE%D0%B9/
И аз с две ръце гласувам, че Листопад е най - добрия турски сериал...

Общи условия

Активация на акаунт