След края на "Листопад" - тема 67

• 38 633
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Torino,IT
Искам да попитам и още неще касаещо Неждля Peace
Тя каза ли на Али за бебето, защотото видях че разговаряха по телефона, но не разбрах какво си казаха Rolling Eyes

# 706
Тя каза ли на Али за бебето, защотото видях че разговаряха по телефона, но не разбрах какво си казаха Rolling Eyes
Не, не му каза.

# 707
Не, не му каза.
Каза му обаче накрая , когато излизаха от съда след развода.Тогава му съобщи че е бременна и ча ако той иска може да вижда и да бъде баща на детето си

# 708
Не, не му каза.
Каза му обаче накрая , когато излизаха от съда след развода.Тогава му съобщи че е бременна и ча ако той иска може да вижда и да бъде баща на детето си
Опс,  Embarassed сори за неволната дезинформация. djoleva, благодаря за поправката.  Peace

# 709
и сега........? 68 тема ще има ли няма ли да има..........? като излъчиха и последния епизод дори на повторението и нашата тема ли свършва?

# 710
"Листопад" - от 14 май в 22:00 по Diema Family.

# 711
и сега........? 68 тема ще има ли няма ли да има..........? като излъчиха и последния епизод дори на повторението и нашата тема ли свършва?
Така пожела мнозинството, т.е. 3-4 листенца, които пишем още от време на време в темата.  Whistling

Обаче опс!  #Crazy
"Листопад" - от 14 май в 22:00 по Diema Family.
"Листопад" се появява отново.
За себе си какво да кажа - всичко е казано, всичко е изкоментирано, всичко е гледано. Не виждам какво повече бих могла да пиша в тема "Листопад".
Иначе е лесно да се пуска нова тема при желание - "Цитат" на първия пост, "Копи-пейст", смяна на номера на темата и готово. Но ако се точи цели месеци, с по един коментар на седмица,  Thinking ( като изключим закуските на Снежка  Simple Smile ) ... не знам.

# 712
За себе си какво да кажа - всичко е казано, всичко е изкоментирано, всичко е гледано. Не виждам какво повече бих могла да пиша в тема "Листопад".
Иначе е лесно да се пуска нова тема при желание - "Цитат" на първия пост, "Копи-пейст", смяна на номера на темата и готово. Но ако се точи цели месеци, с по един коментар на седмица,  Thinking ( като изключим закуските на Снежка  Simple Smile ) ... не знам.
  +1 Peace
От друга страна пък ако дойде някоя заблудена душа да пита нещо? Обаче и така не върви като болднатото.  Confused

# 713
# 714
От друга страна пък ако дойде някоя заблудена душа да пита нещо? Обаче и така не върви като болднатото.  Confused
Ами ще търси в темите.  67 теми малко ли са?  Grinning

# 715
Като знам как не могат да търсят новаците...  ooooh! Tired

П.П. Надявам се да засека част от вас по други теми, а не само в този подфорум.  Grinning

# 716
Момичета, а някой гледа ли новият исторически филм с Толга Карел, че му забравих името?

# 717
Като знам как не могат да търсят новаците...  ooooh! Tired
Ами, ами, в чичко Гугъл всичко излиза.
Колко да са тия новаци, че да поддържаме заради тях тема?  Thinking Нали мина вече по БТВ, че и повторение имаше. Който е искал, гледал го е. Кой ще седне да го гледа тепърва по Диема, че и от 22 ч.  newsm78
Момичета, а някой гледа ли новият исторически филм с Толга Карел, че му забравих името?
Не. Аз гледам "Великолепният век". Толга Карел не е достатъчен, че да тръгна да гледам цял сериал, и то непреведен, заради него. Гледах малко от първия епизод и видях някаква ниска, пълна, натруфена и намацотена лелка и се отказах.

# 718
И аз не съм го гледала.
Гледам ,,ВВ,,, но исках да чуя мнения, защото и този сериал доста се рекламираше.

# 719
Ако искате все пак може да пуснем тема, и ако има някакви новости около актьорите, да пишем тук.  Peace Фахрие Евджен и Дениз Чакър си имат теми, ама останалите нямат. То е ясно, че ще са 1-2 коментара на седмица, ама... Sad Хем знам, че няма смисъл, ама направо ми е мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт