Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 789
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • There I was on a July morning
Дедо, сакън да не даде на късо.
....................................................................
hahaha  Joy
Както се пееше в една песен: "По-добре недей!"

# 301
Хайде да ви пусна едно клипче, което намерих в youtube и мисля, че е на Guess Who  Hug

# 302
Не е мое видеото, но пералнята е почти същата като моята. Интересното е, че много хора си снимат пералните докато перат. Какъв е този мерак да си показват мръсното бельо пред хората, не знам.

Но от това видео можем да видим пример как не се зарежда пералня: претоварена е. И прахът много пяна прави. Странно.

# 303
Хайде да ви пусна едно клипче, което намерих в youtube и мисля, че е на Guess Who  Hug

Що мислиш, че е на Гес? Това са мъжки ръце бре?
Може би синът й? Joy

# 304
Мъжки ръце с мъжки часовник. Simple Smile
Дедо, айде стига обвинява за всичко тоя мой син. Joy Честно казано, не знам синът ми да има какъвто и да е интерес към пералните, камо ли да ги снима.

if_you_seek_ammy, защо реши, че е мое видеото?

# 305
Много се извинявам!  Embarassed Просто наистина като видях, че клипчето е на български потребител, пералня Уърпуул, стар Персил какъвто Гес е казвала, че още пази и проблема с пенливостта, за който е споменавала и си помислих, че е нейно. Моля да ме извини, ако съм я засегнала! Praynig

# 306
Мъжки ръце с мъжки часовник. Simple Smile
Дедо, айде стига обвинява за всичко тоя мой син. Joy Честно казано, не знам синът ми да има какъвто и да е интерес към пералните, камо ли да ги снима.

if_you_seek_ammy, защо реши, че е мое видеото?

Не бе, кой го обвинява? Просто размишлявам, защото не може да са ти такива ръцете. Embarassed
Ама е готин. Маняк изглежда. Да го издирите и запишете в темата.

# 307
Повтарям си въпроса! Важен ми е.
Перете ли в пералнята тефлонови  вертикални щори и ако да на каква програма?

# 308
  • Бургас
Простете, но за мен това ще са намокрени, но неизпрани дрехи. Водата им е адски недостатъчна.  Peace

Или в случая се разчита на плакненето да е по-обилно.

# 309
Много се извинявам!  Embarassed Просто наистина като видях, че клипчето е на български потребител, пералня Уърпуул, стар Персил какъвто Гес е казвала, че още пази и проблема с пенливостта, за който е споменавала и си помислих, че е нейно. Моля да ме извини, ако съм я засегнала! Praynig
Нито има нужда да се извиняваш, нито си ме засегнала с нещо.

Повтарям си въпроса! Важен ми е.
Перете ли в пералнята тефлонови  вертикални щори и ако да на каква програма?
Не виждам някъде да си питала вече един път, че да повтаряш, но както и да е.
Знам, че някои перат такива щори в пералнята на деликатна програма, но ги увиват в стари хавлиени кърпи и така ги слагат в пералнята, за да не се скъсат тънките пластмаси, които свързват ламелите.

Простете, но за мен това ще са намокрени, но неизпрани дрехи. Водата им е адски недостатъчна.  Peace

Моята пералня е подобна на тази и действа по абсолютно същия начин. Не се вижда вода, но дрехите са си мокри. Просто тук има толкова много пяна, че не си личи. А и пералнята е доста претоварена, и ѝ трябва повече време да омокри прането.
За плакненето не се надявай. Още по-малко вода пълни.

# 310
Много бавно пипа този човек,скъса ми нервите докато си зареди пералнята,нататък няма да гледам! Mr. Green

# 311
  • Бургас

Моята пералня е подобна на тази и действа по абсолютно същия начин. Не се вижда вода, но дрехите са си мокри. Просто тук има толкова много пяна, че не си личи. А и пералнята е доста претоварена, и ѝ трябва повече време да омокри прането.
За плакненето не се надявай. Още по-малко вода пълни.
Значи да си кътам моя чичо Индезит, който е на 16 години вече. Хем и той се води икономичен и ми се струваше, че почти не пълни вода в сравнение с на майка ми Перла - та.  Tired

# 312
Винаги съм си мислела, че нещо не пера както трябва, ама пък после си казвам, че едва ли е чак такава философия  Thinking

Философия е. Вече съм убеден в това.  Simple Smile Толкова много неща имат значение за крайния резултат, че... Изпитах го миналата година, когато за първи път ми се наложи "да срещна" пералнята очи в очи и първите битки не бяха в моя полза.  Mr. Green  Дрехите ми бяха станали твърди, едни такива захабени изглеждаха. Оказа се, че в общи линии не боравя добре с програмите, а аз си мислех, че е от праха. Отделно и той съвсем не е без значение. Откакто по някакво стечение на обстоятелствата попаднах в тази тема, вече съм на мнение, че това си е цяла наука.  Grinning

Значи да си кътам моя чичо Индезит, който е на 16 години вече. Хем и той се води икономичен и ми се струваше, че почти не пълни вода в сравнение с на майка ми Перла - та.  Tired

По-добре изобщо не сравнявай с Перлата. Simple Smile  Навремето имахме Перла, вариант 05 май беше. Малък бях, но си я спомням ясно. Докато въртеше дрехите, не говоря за плакнене, а за процеса на самото пране, барабана беше горе-долу наполовина пълен с вода. Сегашната ни пералня е Fagor. Купували сме я преди 6-7 години. Картинката докато върти е същата като от клипчето - ако не си наясно какво точно става вътре, ще си кажеш, че изобщо няма вода. Питал съм много пъти Гес за същото нещо. Дори по едно време си мислех, че нещо й има и не пълни достатъчно вода, но се оказва, че новите реколти уреди вече така се държат.  Simple Smile  Не ми е ясно точно как става номера да изперат с такова количество вода, но явно има някакъв начин.

# 313
Преди няколко дни писах,че ми казаха преди доста време,когато имах навика да слагам съзнателно по-малко дрехи,мислейки че се изпират по-добре,че при процесът на прането се разчита не само на препарат и вода,а и на триенето на дрехите една в друга.Ако има много вода и малко дрехи-те ще "плуват" и няма да се изперат добре.Но съвременните перални си знаят-колкото пране-толкова вода.

# 314
Някой купи ли си от новите Ленори/официален внос/силен ли е аромата,остава ли?

Общи условия

Активация на акаунт