СПА в България, впечатления, отзиви, препоръки, разочарования

• 104 383
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Някой питаше за "Исмена" Девин, на мен ми хареса. Външният басейн наистина не беше топъл, но детски има, закрит е и водата там беше ОК. Имаше деца, които се къпеха и във външния /август беше/ явно според преценката на всеки родител...Иначе доста чисто, обслужването е добро, сравнително бедно меню в ресторанта, но пък каквото предлагаха беше вкусно.

# 496
Някой с пресни впечатления от Белчин Гардън? Интересувам се от водата на външния басейн-топла вода ли е или...по-скоро хладка.

Предварително благодаря.

Хотелът е много хубав и нов, но водата в басейна е по-скоро Хладна!

# 497
  • Русе
Някой питаше за "Исмена" Девин, на мен ми хареса. Външният басейн наистина не беше топъл, но детски има, закрит е и водата там беше ОК. Имаше деца, които се къпеха и във външния /август беше/ явно според преценката на всеки родител...Иначе доста чисто, обслужването е добро, сравнително бедно меню в ресторанта, но пък каквото предлагаха беше вкусно.

Тъкмо гледам него за август месец, но май не ми харесва това за водата. И в сайта пише, че е 26-28, което за мен е студено. Детският нали е само вътрешен?
А иначе отдалечен ли е от самия град, за разходки или избор на други заведения в района, но да е без кола?

# 498
          Актуална впечатления от СПА Винарна Старосел:
          В комплекса от няколко месеца има закрит басейн, според  разбиранията ми - перфектен.  Топъл, с непрекъснато течаща минерална вода, плитък детски басейн, водни легла. Голяма сауна и парна баня. Отлична хигиена. През целия ми престой винаги имаше на разположение хавлии и халати. От вън достатъчно шезлонги, с  естествена сянка от едни малки дръвчета и чадъри.
          Но, както винаги е случва, все има нещо, което да ти развали кефа. Много се разочаровах от ресторанта. Нямам нищо против скъпотията, но тя предполага качество и лукс на кухнята и обслужването. А тук нищо. Много посредствена кухня, кофти  и евтини продукти (доматите бяха от най-гумените и безвкусни), обслужването под всякаква критика. На първата закуска беше свършило млякото, на втория ден нямаше салфетки. На третия пък свършиха плодовете. Как да обясниш на децата, че за тях няма. Лошото в случая е, че няма и от къде да купиш. В комплекса няма магазин, бистро или кафе. Няма от къде да си купиш сладолед или бира. Трябва да минеш през въпросния ресторант.
          Като цяло не бих повторила в скоро време. 
Впечатленията, които написах са от тридневен делничен престой.

# 499

Тъкмо гледам него за август месец, но май не ми харесва това за водата. И в сайта пише, че е 26-28, което за мен е студено. Детският нали е само вътрешен?
А иначе отдалечен ли е от самия град, за разходки или избор на други заведения в района, но да е без кола?

Да, детският е само вътрешен! Намира с в края на града, мен лично ме мързеше да ходя пеша да разгледам и ползвах колата. Не бих тръгнала пеша с дете, вижда ми се далече може би 2-2,5км. Пък и в град като този паркоместата не са проблем:) Иначе в самия Девин няма кой знае какво да видиш. Други заведения наоколо не видях, в центъра има някакви, но не ме привлякоха да опитам храната в тях. Предпочетох менюто на хотела, вярно скромно, но поне изглеждаше чисто. Приятели ми казаха, че имало хубава еко пътека в града, ставала много за разходки с деца, но така и не стигнахме до нея. Обикаляхме региона с кола - ако планирате август и решите да ползвате кола за разходките - в пещерите Ягодинска и Дяволското гърло е доста прохладно и приятно в жегите. На входовете има атракции за деца - тролеи тип тарзан, стрелба с пушки по мишена, на Орлово око е много красиво. Аз избрах хотела за отправна точка, от която да тръгвам на разходки в околнотсите. Пак бих спала в него, хареса ми, но водата във външния басейн не е топла, ако държиш на топлата вода по-добре се огледай за нещо друго в района:)

# 500
  • Русе
Мерси много. Като цяло държа да е топла, защото децата са малки, а може и да водим баба, която има нужда от малко минерална вода. Няма и детски навън, което също е проблем. Но пък много ми хареса двора, тревата, простора, затова го загледах по-дълго. С колата доста се разхождаме като сме лятото на планина, ходенето пеша е повече проблем на ММ, отколкото на децата. Малки са и гледам да се съобразявам.
Ще обмисля още, имам време.

# 501
зДРАВЕЙТЕ, интересува ме програмата на Комплекс Гранд Хотел Варна- NO NAME , на Свети Константин и Елена,някой резервирал ли е с тази програма,какви са ви отзивите, дали има тенденция да набутват , ние сме с дете на 3г., държа да има детски басейн или детско отделение, както и детски кът, те май всички там имат

# 502
Здравейте,мнения за апартхотел Астра Велинград,някой ходил ли е там и какви са отзивите?

# 503
  • София
И аз го следя комплекса в Старосел, вътрешния басейн долу горе с каква  големина е. Става ли за плуване, /поне 15-20 метра дължина/, или е само за киснене?

# 504
Водата в Старосел е топла 34-36 градуса , външния е малко по-студен Вътрешните са два , голям който е поне 25 метра според мен, с каменни лежанки и водопад, малкия  е с 4 джакузита вградени. Отделно има 2 джакузита, външно и в спато. Има парна баня, сауна и др глезотии, не съм проучвала всичко.

# 505
Здравейте,мнения за апартхотел Астра Велинград,някой ходил ли е там и какви са отзивите?
Ние ходихме Януари месец. Доволни сме от престоя там. Нямаше много хора. Има само вътрешен басейн на ниво -1(в спа центъра). Има място за външен, но явно е в бъдещите планове на ссобствениците. Хотелчето е сравнително новичко и беше чисто. Ние бяхме с 5 нощувки със закуска и вечеря. За закуската не мога да кажа нищо, защото сме от късно ставащите и всеки ден я пропускахме, а за вечеря си избираш от меню - 2 салати, 3 основни, 2 десерта. Храната ми хареса. Идеално за спокойна почивка и релакс.

# 506
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

Искам да ви попитам за мнения относно два хотела в Девин. Хотел Евридика и Хотел Девин. И в двата има свободни места за 6 и 7 септември, но съм малко раздвоена. Искам да направя подарък на родителите ми. Много мнения прочетох и за двата хотела, но голяма част са от преди много време. За Хотел Девин ме спира това, че се предлага в много сайтове и за колективно пазаруване и ще е доста пренаселено. Двойната стая не е със спалня, няма тераса... за Хотел Евридика разбрах, че е подходящ за по-спокойна почивка, което е и моята цел. Но пък спа-то и басейнът били малки. Изхранването ще е по меню, а не на блок маса.
Родителите ми не са претенциозни, но все пак държа да изкарат една спокойна и приятна почивка.
Ако някой може ли да ми даде отзиви от близките няколко месеца? Много ще съм благодарна.

# 507
  • Перник
Здравейте,

Искам да ви попитам за мнения относно два хотела в Девин. Хотел Евридика и Хотел Девин. И в двата има свободни места за 6 и 7 септември, но съм малко раздвоена. Искам да направя подарък на родителите ми. Много мнения прочетох и за двата хотела, но голяма част са от преди много време. За Хотел Девин ме спира това, че се предлага в много сайтове и за колективно пазаруване и ще е доста пренаселено. Двойната стая не е със спалня, няма тераса... за Хотел Евридика разбрах, че е подходящ за по-спокойна почивка, което е и моята цел. Но пък спа-то и басейнът били малки. Изхранването ще е по меню, а не на блок маса.
Родителите ми не са претенциозни, но все пак държа да изкарат една спокойна и приятна почивка.
Ако някой може ли да ми даде отзиви от близките няколко месеца? Много ще съм благодарна.

Бях в "Девин" миналата седмица  Peace "Евридика" го видяхме отвън, докато се разхождахме и и двамата с мъжа ми казахме "добре, че не резервирахме тук" - много мизерен ми се видя. И за времето на нашия престой имаше ваучери по колективните сайтове, но не беше пренаселено. Да, стаята ни нямаше тераса, но го преживяхме. Влизахме вътре само, за да спим  Simple Smile Външният басейн е малък и водата в него е студена. Вътрешният е добър, но извън детската секция също е леко хладен. Останалата част от СПА центъра не съм ползвала и не мога да дам мнение. Освен масажа (в пакета ни се включваше безплатна процедура и избрах масаж, от който нищо не разбрах, защото направих грешката да пусна сина ми да "гледа", което превърна масажа в тормоз, защото той реши да помага на масажистката).
Закуската не е особено разнообразна, а на вечеря, като видеха, че сме с талон сервитьорите бяха видимо разочаровани. Все едно не сме си платили  #Cussing out Иначе храната  беше вкусна и достатъчна като количество.
Самият хотел е в центъра на Девин, до общината, има паркинг.
Като цяло сме доволни, но при следващо посещение в града бихме пробвали друг хотел.

# 508
  • Във въображаемия ми свят
Здравейте,

Бях в "Девин" миналата седмица  Peace "Евридика" го видяхме отвън, докато се разхождахме и и двамата с мъжа ми казахме "добре, че не резервирахме тук" - много мизерен ми се видя. И за времето на нашия престой имаше ваучери по колективните сайтове, но не беше пренаселено. Да, стаята ни нямаше тераса, но го преживяхме. Влизахме вътре само, за да спим  Simple Smile Външният басейн е малък и водата в него е студена. Вътрешният е добър, но извън детската секция също е леко хладен. Останалата част от СПА центъра не съм ползвала и не мога да дам мнение. Освен масажа (в пакета ни се включваше безплатна процедура и избрах масаж, от който нищо не разбрах, защото направих грешката да пусна сина ми да "гледа", което превърна масажа в тормоз, защото той реши да помага на масажистката).
Закуската не е особено разнообразна, а на вечеря, като видеха, че сме с талон сервитьорите бяха видимо разочаровани. Все едно не сме си платили  #Cussing out Иначе храната  беше вкусна и достатъчна като количество.
Самият хотел е в центъра на Девин, до общината, има паркинг.
Като цяло сме доволни, но при следващо посещение в града бихме пробвали друг хотел.

Благодаря много за споделените впечатления.
За хотел Орфей какво ви е мнението?
Наистина в инернет пространството има доста отрицателни мнения за всички хотели и това прави избора ми много труден.

# 509
Аз да питам за хотел Медите в Сандански, посещавал ли го е скоро някой и подходящ ли е за семейство с деца?

Общи условия

Активация на акаунт