СПА в България, впечатления, отзиви, препоръки, разочарования

• 104 500
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
някой скоро да е бил в Аугуста - Хисар? Как е обстановката? Чисто лие ? Работи ли пързалката?

# 526
някой скоро да е бил в Аугуста - Хисар? Как е обстановката? Чисто лие ? Работи ли пързалката?
И аз се интересувам.В темата за Хисар никой не отговори.

# 527
Здравейте . Нямам възможност да чета цялата тема , а и ми трябва нова информация ... Интересува ме х-л "Римска баня" в с. Баня до Разлог . Какви са ви впечатленията ?
Трябва да направим нещо като фирмено събиране в  края на ноември и ми се стори приличен ... Rolling Eyes

# 528
Здравейте . Нямам възможност да чета цялата тема , а и ми трябва нова информация ... Интересува ме х-л "Римска баня" в с. Баня до Разлог . Какви са ви впечатленията ?
Трябва да направим нещо като фирмено събиране в  края на ноември и ми се стори приличен ... Rolling Eyes
перфектен Peace, ходя почти всеки месец

# 529
Привет! Моля ви, препоръчайте ми хотел с голям топъл мин.басейн /закрит/. Ще сме с 4 деца от 4 години до 7 години и търсим предимно добри забавления за тях и място да играят. Перфектните условия включват добър ОИ, голям закрит детски кът /не държим на анимация - 4 деца перфектно се анимират сами  Grinning/, просторен топъл басейн и като цяло хотела да е добре отоплен, ограден двор с детски кът. Връщам се да чета назад в темата. Ще съм много благодарна ако споделите къде децата ви са се забавлявали най-добре   bouquet 

# 530
  • Пловдив
Nushlem , ГХ Поморие е един от най-добрите спа хотели на България, да не кажа най-добрия /били сме и в Макси Велинград, където е по-скъпо, и в Приморец Бургас, и т.н. и т.н./ Като спа е страхотен, процедурите са изключително ефикасни. Разбира се, тъй като все пак не е чисто нов вече, стаите могат да бъдат и по-големи, в спа центъра всяка изминала година състоянието се влошава , но е уникален и продължава да бъде нашия любим спа хотел. Ние също смятаме тази година ноември да го посетим отново. Препоръчвам с две ръце. Не препоръчвам само да се вечеря в ресторанта на хотела, тъй като наистина е доска скъпо, па макар и гурме  Grinning
За Римска баня - за цената си е може би най-доброто, което може да се получи като спа.

# 531
  • Другата България
Пресни отзиви за " Виталис" в село Пчелин? Имам някакъв далечен спомен, че нямаше топла вода в банята..... Confused

# 532
Пресни отзиви за " Виталис" в село Пчелин? Имам някакъв далечен спомен, че нямаше топла вода в банята..... Confused
и аз се интересувам от Долна баня , моля за отзиви, то е все една дестинация-Природа , Кедър, хотел Долна Баня , за Езерото знам, който знае да пише Praynig Интересува ме само топъл асейн , останалото ще го преживея , е да не е мизерия някаква де и басейна да е чист, даже и на спа не държа толкова Peace

# 533
Били сме на Кедър - лятото- беше чудесно - широки, удобни стаи, големи самостоятелни къщи. басейна беше чист... За зимата не мога нищо да кажа.

# 534
  • Варна
luba_rizova
Ние смятаме да отидем през есенната ваканция на учениците(първите 3-4 дни на ноември)
За този период виждам на страницата им предлагат пакет закуска и вечеря:
http://www.grandhotelpomorie.com/promo/balneo_price_6.pdf?aa=1&ss=7
Би било чудесно ако се засечем там
fatalina благодаря за инфото

# 535
  • г.Каварна
Здравейте! Моля, да ми споделете отзиви относно комплекс "Чифлика" Троян, как е там? Смятаме да отидем през ноември с две деца на възраст 6 и 14г. Интересува ме как е вътрешния бассейн, водата нали е топла?
Съпруга ми спомена, че в Троян имало и външен бассейн, където водата била топла, дори и през зимата. Да не би да става въпрос за "Чифлика"?

# 536
Много благодаря за отговорите  Hug  bouquet

# 537
перфектен Peace, ходя почти всеки месец

Като проучвах варианта за Римска баня ми попадна това
http://www.aquilon-spa.com/?lang=BG
Имате ли впечатления? Благодаря предварително   bouquet

# 538
Преди две години бяхме в хотела с оферта от Бояна мг. Много бяхме доволни от всичко. Гледам по снимките, че в последно време имат и външен хубав бесейн с плаж. За този сезон е супер място за почивка с много топла минерална вода. Бяхме в студио. Имат и малки и големи апартаменти. Дори големите са със камина. Селцето иначе е скучничко, но за два, три дни почивка става.

# 539
Преди две години бяхме в хотела с оферта от Бояна мг. Много бяхме доволни от всичко. Гледам по снимките, че в последно време имат и външен хубав бесейн с плаж. За този сезон е супер място за почивка с много топла минерална вода. Бяхме в студио. Имат и малки и големи апартаменти. Дори големите са със камина. Селцето иначе е скучничко, но за два, три дни почивка става.

Благодаря за бързия отговор   bouquet
Ако решим да вечеряме или обядваме извън хотела, в селото имам предвид, бихте ли ни препоръчали ресторант, или по-добре не...
Благодаря отново   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт