СПА в България, впечатления, отзиви, препоръки, разочарования

• 104 381
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Някакви пресни впечатления от Персенк Девин?

# 91
  • София
някой с пресни впечатления от Стримон Кюстендил?  newsm78
мисля на пролет да го посетим, но искам и лични мнения за + и - на спа центъра, което е важното за мен.  Peace

водата в басейна им е хладка-26-28градуса и затова не сме го посещавали:)

# 92
  • София
Момичета, колко е дълбок вътрешния басейн с водната пързалка в Аугуста-Хисар?

# 93
  • навсякъде
1.60

# 94
Момичета, колко е дълбок вътрешния басейн с водната пързалка в Аугуста-Хисар?
от 1,60 - 1,80

# 95
  • София
Благодаря. Дълбочък е.  Децата с плувки ли се пускат?

# 96
Благодаря. Дълбочък е.  Децата с плувки ли се пускат?
С плувки, с пояси, с каквото искат. Но има и детски басейн /вътрешен/, който е плитък и е по-топъл.

# 97
  • Варна
Аз моля за идеи хотел не толкова далече от Варна, като Велинград, Банско и тн. Имаме много малко свободно време между 20 и 30 април ( за 2 до 3 нощувки)и не ни се губи време и усилия в път. Та си търся нещо в Стара планина (север) или не знам точно. Не държа на префектното СПА, но поне вътрешен басейн (за детето на 6 год.), парна баня, сауна. Ако мернете нещо и по сайтовете с офертите ще съм благодарна да споделите.

# 98
Аз моля за идеи хотел не толкова далече от Варна, като Велинград, Банско и тн. Имаме много малко свободно време между 20 и 30 април ( за 2 до 3 нощувки)и не ни се губи време и усилия в път. Та си търся нещо в Стара планина (север) или не знам точно. Не държа на префектното СПА, но поне вътрешен басейн (за детето на 6 год.), парна баня, сауна. Ако мернете нещо и по сайтовете с офертите ще съм благодарна да споделите.
             хотел севтополис

# 99
Минавам да ви пусна една изгодна оферта за last minute. Е няма минерална вода, но СПА-то е много добро:

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=14526

Мисля, че имаше оферта и в някой от сайтовете за ваучери.

# 100
  • Резерват "Северозапад"
Ох, сърцето ми се къса Confused...че не мога да отида пак там - но много ще ми дойде - на 3-ти март бяхме там. Вълшебно е!!!
П.П. За Риу Правец става въпрос Laughing.

# 101
Валчера за Риу Правец е от Heppy Deal.

# 102
  • Варна
Платих 3 дневен пакет за Острова до Троян, утре ще резервирам, пък в края на април ще коментирам.
Дотогава приемам мнения и съвети тук или на ЛС.

п.п. Моля, за съвети коя местна, намираща се наблизо кръчма да посетим!

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 20:59 от stenly

# 103
  • София
Платих 3 дневен пакет за Острова до Троян, утре ще резервирам, пък в края на април ще коментирам.
Дотогава приемам мнения и съвети тук или на ЛС.

п.п. Моля, за съвети коя местна, намираща се наблизо кръчма да посетим!

Не зная какво имаш предвид под близо, но ако сте с кола, в района най-добрата кръчма в която сме ходили е Горски Кът мисля се казваше и се намира в Орешака, като тръгнете по пътя в селото за Троянския манастир се пада в една къща в дясно. Страхотни пърленки и изобщо кухнята им е много добра.

# 104
  • Варна
Благодаря на Тодоричка! С кола сме. Приемам и други съвети.

Общи условия

Активация на акаунт