Фотокниги 9

• 39 341
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Оххх, този сайт ще ме измъчи  Whistling Преди малко си получих поканата и толкова радостна влизам да си правя поръчката, но първо забелязвам, че нямам никакви кредити в профила Sad и на всичкото отгоре като се опитам да завърша поръчка ми изкарва съобщение invalid chek out  ooooh! Само да отбележа, че от това IP не съм правила други поръчки, нито регистрации. Единствено разгледах профила на сестра ми, защото исках да видя какви отстъпки предлагат...
Някакви предположения?  #Crazy Какво трябва да направя сега?
..........................
Най-накрая УСПЯХ! Разлогнах се, затворих всичко и като влезнах наново ми прие поръчката. Сега си чакам картите за игра за 1 доларче  Party Даже и кредитите са се появили  newsm44

Само не ми стана ясно с един код само един човек ли може да поръча...  newsm78 И ако е така, как тогава могат да се съберат до 100$

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 18:10 от maslenka

# 241
Ето и моят код, ако някой иска да се възползва, аз май само един ключодържател ще си пусна.
Your unique coupon code is:

Z099PLAY775YX

# 242
още ли важи това с кода? Аз нещо не се ориентирам ...  Rolling Eyes

# 243
http://www.artscow.com/free-mousepad

Ето тук е прИмоцията, тъкмо си пуснах един ключодържател. Избираш си продукт, правиш го, слагаш в коша и при чек аут-а се поставя кодът и ти го прихваща за 0.99$.

А къде се вижда единия долар, който ми дават бонус след поръчка на приятел?!

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 10:58 от Гертруда Смехуркова

# 244
ох, аз го видях това, но мислех че има и друго ... по принцип чинно следа темата, но нямаше как да се задълбоча и да направя нещо, но днес ще опитам.

благодаря  Hug

# 245
  • Плевен
Гертруда Смехуркова  влез в акаунта си на Credits & Discount. Там най-отгоре се вижда.

Моят код е ZHCG3W9    bouquet

А видяхте ли кодчетата във фейсбук за панел за телефон за 99цента? Има и добри оферти за книги?

# 246
Поръчах си XL козметичната чанта за 0.99$, дано да пристигне и при мен така бързо, както писахте вие.
Ето го и моя код (въпреки че до 31.08 не остана много време)

Z099PLAYQJYSJ

# 247
Модеми рестартирам всякакви!  Mr. Green Направила съм несесери и несесерчета  hahaha, ключодържатели, подложки.... до тук пуснах 11 поръчки.  Sunglasses Имам направени още 4 несесера и 1 подложка, които чакат да бъдат поръчани, ама ме домързява вече и мисля да се зАпра.  Blush

Кодчето ми е Z5QFSRY

# 248
Някой знае ли дали и как мога дизайна, който съм си направила за голяма чантичка, да го прехвърля на средна?  newsm78 Ползвах им готовите мостри, но тази която си харесах е за голяма чанта, а същата за средна чанта я няма като шаблон Rolling Eyes

Coolmummy, любопитно ми е поръчките на едно име и на един и същи адрес ли ги пускаш?

# 249
Coolmummy, любопитно ми е поръчките на едно име и на един и същи адрес ли ги пускаш?

Да, адресът е един и същ, че дори няма вариации на изписване- в къща съм с улица от една дума и номер, а имената на всеки един от нас вкъщи /по няколко пъти/.

# 250
Благодаря  Hug

и аз си поръчах една средна чантичка

имам и код

Z099PLAYBRPFF

нямам зор да поръчвам друго ...

Разочарована съм от последната книжка - доста лош печат, последните снимки - има някои, които са прекалено контрастни и светли ... предпоследните пък имаше залепени една за друга - недоизсъхнали след печата ...

# 251
опитах от друг акаунт да пусна един орнамент от друго IP , но ми дава

Sorry, this coupon is for single use only. Our system has detected your IP address has already been used.

като пробвах с моя и с ваши кодове ..

този акунт няма генериран код обаче ... да взема да пробвам да му генерирам, ли ....

генерирах му, ама не стана ... че си направих хубав орнамент .... ама ще рестартирам довечера у дома и ще пробвам - дано се получи

# 252
 Party Получих си голямата чантичка ХХЛ  Mr. Green Доволна съм.
От близо като се загледа човек си личи, че е принтирано в/у плат, то няма и как иначе да е де. Снимките ми не са от перфектните има-няма с апарат 3 мегапиксела са, но са 1 към 1 с това, което съм дала.
 Laughing искам още чантетааа....
Ще взема да се пробвам с някой съседски нет, че при мен ИРто е статично и няма как да го сменя  Confused

Злати, защо не ти се получава??
Аз за втората поръчка първо се регистрирах и направо пуснах с Моя код от първия акаунт и тогава генерирах за дадения акаунт код, като си постъпила първоначално.  newsm78

ZPDY29E - това ми е първоначалния код, после ще се пробвам пак с него да видя какво ще се получи на нов акаунт.

# 253
ами сега се получи ... и аз не разбрах как стана, ама по-късно ще поръчам, то нали до края на месеца е тая промоция???

ама двустранните орнаменти не влизат в промоцията явно ...

# 254
Аз пък сега се пробвам от др комп,уж с друго ай пи, но не става ,дава ми безплтна чанта от кредитите,но не и да ползвам кода   ooooh!
лошото е, че сигурно предния път не бях излезла от акунта,но ми даде да се регна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт