Фотокниги 9

• 39 949
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Карлово
Някой получил ли си е книжка по 0.99 $ пускана след 1.10?

# 451
Някой получил ли си е книжка по 0.99 $ пускана след 1.10?

да

# 452
  • Карлово
кога? Чакам 3-4 и нищо.

# 453
ами 2-3 седмици някъде пътуват ... в момента със сигурност има забавяне в пратките от Кравата.

# 454
  • В кошера...
Лагуна, аз пусках книжка 8х8 - 60 стр. пролетта и се убих да търся, но няма такива кодове. Сега погледнах и ми е излязла 31,48 долара. Пак беше по-евтино от другаде.
Аз се интересувам от канвасите - по-евтино ли ще ми излезе в Кравата А2 формат? А тези постери какви са - на почти същата цена са? И дали за тях важи 25% намалението или и те са принтс - трябва да пробвам.
Искам да си направя един надпис в рамка - някъде 50/80 см., но в нашето фото ми искат около 50-60 лв. с рамкиране.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 15:59 от medunka

# 455
Мерси medunka - вече всички книжки са до 20стр и всяка допълнителна по половин долар. За канвазите си спомням от преди отзиви - те са без рамка и ако минеш с кърпа през него за прах или навлажниш се размазва

# 456
Влязох тук да попитам има ли други като мен, чакащи пратки от кравата от около 20ина дни... имам 4-5 неща и нищо не идва... Календарите ми дойдоха за по-малко от седмица от шипването, а сега... По-нагоре видях,че и други чакат и малко се успокоих... ДОста пратки са ми се губили и хич не искам пак да изчезне нещо...

# 457
  • Бургас
Момичета, някоя от вас ползвала ли е софтуер за scrapbooking. Имам идея да си направя нещо като книжка и да си я принтирам или да ми седи като pdf файл. За сега съм ползвала само тази на Hallmark, но не съм доволна. Мислих да пробвам Microsoft Word или Publisher, но там играчката ще е много голяма.

# 458
Определено има забавяне, но и пратките не идват логично - аз получих една книга шипната на 1 ноември, т.е. клеймото е 1 ноември и на 9-ти беше в пощата, а едни снимки и други неща, шипнати преди това ги няма още.

# 459
Явно едните пратки са ги качили на експреса, а другите-на пътническия:) Нямам претенции каква ще е последователността, просто искам вече да идват...

# 460
И аз си чакам моите магнити от 29ти, но още ги няма. Ще си чакаме Simple Smile

# 461
Нямат последователност, но поне при мен досега все са идвали. Последния път чаках две различни поръчки 1месец, почти от датата на шипването

# 462
 Чаках около 5 или 6 поръчки от около 20.10 насам. И понеже се зажалвах тук, вчера дойде първата от тях. Към нея беше прикрепено...митническо известие. Тъпите китайци написали на едно пакетче 100 снимки, че струват 38 долара...а те бяха 5,99. И затова ме разкараха до митницата, че и мито 1,50 платих. На въпроса защо на митница, а не в пощата, където винаги си получавам пратките, служителят ми отговори, че в момента гледали Хонг Конг под лупа. Сега ако за останалите 4 пратки пак ме разкарат дотам... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Има ли и други разходени до митницата като мен?

# 463
Не знам дали въпроса ми е за тази тема,за това предварително се извинявам ако не е!
Искам да изкопирам снимки,най-малко 200 бр.На съм седнала да ги подбирам,но цифрата може да стане доста по-голяма.Не съм ползвала тази услуга онлайн и имам само бегла представа как може да стане това.Дайте препоръка за сайт,като качеството също е от голямо значение,освен ниската цена!Исками се снимките да не са от принтер,а да са копирани по стандартен мокър процес!Нещо тези които съм виждала от принтери не ми харесват,но може и аз да съм попадала на такива.

# 464
 #2gunfire Кики, това пък наглост вече, да има време да се заяжда човек да вземе да им покаже транзакцията и да докаже колко е платено...

Тези, които получихте евтините албуми от по 1 долар има ли разлика м/у тях и останалите, които сте вадили? ...при мен има, пък чакам 1 албум за чужд човек и хич не ми се ще да го разочаровам.

petya_z
Петя, тук ги извади, виж в темата за ФотоБокса, там се разисквали, изгодно се пада да се направи верига от акаунти, пък и някой код като закачи човек си е добре, поне откъм качество не са ме разочаровали мен.
http://www.photobox.co.uk/

Друг сайт е баш тази Крава, която по-горе обсъждаме, там е по-евтино дори.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674440.msg23526795#new

Общи условия

Активация на акаунт