Фотокниги 9

• 39 915
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Утре ще опитам, благодаря момичета  Hug

# 526
Здравейте,

извинявайте, ако съм извън темата, но исках да ви споделя -
код FB50 за фотобокс дава 50 безплатни снимки, 6 на 4 инча; до България платих доставка 1,91 паунда, което ми се вижда доста приятно като цена Simple Smile
но кодът важи само до довечера /10-12-2012/...

Дано да влезе в употреба на някого Simple Smile

поздрави!

п.с. Кравичката ми пратиха това

Christmas Giveaway - Watches,
Keychain, Lighter and Many More
Coupon Code:   XMASTGIFT2012
Expiry Date:   12 / 12 / 2012
Effective Period:   30 Days

# 527
а това получих сега -

FREE! 20 Paged
8"x8" & 9"x7" Photo Books
Coupon Code:   WINTERIMPRINT
Expiry Date:   12 / 16 / 2012
Effective Period:   30 Days

този път мисля, че в правилната тема поствам кода Simple Smile
ще извинявате, ако предишния ми пост не е бил особено на място. В началото толкова ми се искаше да попадна на някой код, че съм гледала къде ли не Simple Smile така че, дано и някой друг се зарадва Simple Smile

# 528
Здравейте,

код FB50 за фотобокс дава 50 безплатни снимки, 6 на 4 инча; до България платих доставка 1,91 паунда, което ми се вижда доста приятно като цена Simple Smile

поздрави!

Благодаря за кода - току що се възползвах! Hug

# 529
Здравейте,

поздрави!

Благодаря за кода - току що се възползвах! Hug
от стар или нов акаунт пуснахте, на мен ми дава 4,99 за доставката

# 530
  • моята мила родна страна
Влизам да похваля Кравичката. Поръчка от 23.11., шипната на 26.11., днес с е при мен. Досега не ми беше пристигала толкова бързо. Много доволна!  newsm44

# 531
да, обаче има и забавяне в някои поръчки  Confused

# 532

от стар или нов акаунт пуснахте, на мен ми дава 4,99 за доставката

Аз пуснах от моя си акаунт - от няколко години е, но скоро не бях пускала поръчки от сайта.

# 533
Здравейте момичета,

имам едно бързо въпросче. Искам да пусна поръчка от кравичката, първата ми Simple Smile

Направих 2 бр. календара и 3 фотокниги. При поръчката ми излизат 0 долара, защото са ми от "дискаунт" опциите, но когато тръгна да въвеждам данните за пратката, shiping - а ми е около 32 долара. Някак много ми се струва или бъркам? Нормално ли е?  newsm78

Благодаря ви   Hug

# 534
нормално е, не ги пускай в една поръчка - ще имаш мито, ако ти ги пратят заедно, има цени за доставка в сайта - можеш да си калкулираш и да провериш.

# 535
Здравейте,

този код, който споделих за фотобокс - ползвах го от акаунт, от който преди съм си поръчвала нещо си - т.е. вероятно го считат за стар - наистина доставката ми излезе смешни пари, не знам защо така да се е получило при вас Sad

в този ред на мисли - аз за първи път попаднах на код за кредит снимки от Фотобокс - пускат ли такива /и ако да, къде?/ - смисъл - различни от това да каниш приятел, който да пусне поръчка и ти тогава да се 'облажиш' с кредитчета Simple Smile

jobon4e,
да се присъединя и аз към това, което са ти писали вече - а и много често се споменава в темите - най-добре е да си пуснеш всичко по отделно;
много е съблазнително това с уж безплатните кредити - аз след като няколко пъти съм поръчвала еднакви неща - с и без кредит - установих, че обикновено, като имаш кредит той ти намаля почти толкова, колкото ти е доставката. Например, бях си пускала фотокнига с кредит - тя беше около 9, а доставката 8 Simple Smile

аз не живея в България, но често си поръчвам разни неща, както за мен, така и изпращам на семейството ми е България - досега единствено два ключодържателя ми пристигнаха заедно опаковани - разбира се, таксува ли са ми доставката на два отделни Simple Smile

с други думи - най-спокойна ми се вижда ситуацията да си поръчваш всичко отделно - така се разпределя и рискът от загуба на пратката /аз лично мнооооого неща съм загубила така.../

поздрави,
  bouquet

# 536
Благодаря Zl-76  Hug

Днес 2 пъти се опитвах да пусна поне една поръчка, но нито аз, нито мъжът ми успяхме, а той специално най-редовно пазарува от интернет. Дори днес ни пристигна поръчка от щатите  newsm78

Вие как плащате, само пейпау ли е вариант?  #Crazy

# 537
Какво ви изписва?
Аз с Пейпал плащам. Не винаги дава опция с карта.

На мен ми се бавят 2 поръчки снимки от различни акаунти ... дано дойдат вече, че взех да се притеснявам.

# 538
Ами дава грешка при плащането  newsm78

Просто се чудя някой въобще успял ли е с карта, ако не става ще се регистрирам в пейпау.

# 539
По-сигурно е да се плаща с Пейпал. Може сайтът вече да е приема плащания с карти само.

Общи условия

Активация на акаунт