Фотокниги 9

• 39 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Не е невалиден - аз си го ползвах и после го ползваха приятелки - успяха да поръчат и аз получих долари.

Ама на линка пише 0,99 всяка вкл. безплатна доставка ... как така 4,99 доставка - ако е така изобщо няма да се занимаваме с книжките им Crossing Arms
зареди си 1 книжка от линка, сложи си я в кошничката и ще видиш, какво иска да се заплати накрая. Може и да има значение , отново от кой компютър, какво е пускано. на мен ми махна цената на книжката и ми искаше пари за доставка.

# 301
При мен е 0,99 с моят код.

# 302
  • В две мънички очи...
Искам да си пусна една фотокнига 8х8 някой има ли код за безплатна доставка?

# 303
Искам да си пусна една фотокнига 8х8 някой има ли код за безплатна доставка?
те са безплатни с платена доставка . май имам код - искаш ли?

# 304
SIX 8"x8" (20 pages) Photo Books for Freeeeeeeeeeeeeee
 code: FREEBKCRED88, ends: Sept 5, 30 days to place your order

Има време да се активира този код от страницата им във фейса.

# 305
Ето и моя код:  Z099BOOKZB2GU
Доколкото разбрах, ще получат пари само тези, които са поръчали с код на приятел, а техният собствен код е използван от някой друг.

# 306
Да, точно така е, както го е обяснила Боряна. ТОва си е супер оферта - книжка само за 99цента.
Ето и моят код, ако някой желае да го ползва:

Z099BOOKD5DU5

Ето и линка: http://www.artscow.com/photo-book-deal

# 307
Въпросче за книгите и от мен  Praynig
Отварям линка, дава ми да генерирам код, ок или ще ползвам на някого от предложените, но тази оферта е отделна от онази предната, която ни предлагаше картички, ключодържатели и т н, нали? Не са една и съща или  newsm78 Като съм си пуснала от предната оферта сега мога ли да пусна и книга?
(то да ме пита човек за какво, като във ФБ имам кредит за голяма книга, ама ей така за идеята и  далаверата тук)
Въпреки, че съм им ядосана на тия от Кравата  #2gunfire
Бях писала преди повече от месец, че 2 книжки поръчани в началото на юли ми се губят, пуснах и диспути в ПП, едната дойде, но другата никаква я нямаше до преди седмица и ескалирах дори диспута, гледам и парите са ми върнали, от ПП са отсъдили в моя полза, сега се прибирам от почивка и хааа, алелуя, получила съм книжка, ОБАЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Shocked на книжката въобще не съм аз, нито някой познати, ами някакви хлапета и семейството им вероятно, които за капак не ми изглеждат и българчета  Crazy като нищо излиза, че моята книжка са я пратили на някой на ма*ната си, а тяхната при мен  Crossing Arms
Пусната е от акаунт на приятелка, та я нея занимавам да се разправя с краварите  ooooh! Писали ли са и да я питат дали иска да пратят отново книжката с тракинг номер и съответно ще им върна парите, но вече не знам дали въобще искам, то същите снимки, които бяха в нея си ги извадих отделно  Crossing Arms
Но определено ще им пишем да ги питам аз какви са тия книги, които ми пращат на мен...малко сектантски ми изглеждат снимките и някакъв псалм накрая  ooooh!

# 308
Въх, Ани!  Crazy
Аз не бих се разправяла, няма смисъл вече, щом са ти върнали парите.  Peace
Аз влизам да кажа за моите анулирани поръчки. Много странно защо на статуса пише на мястото на плащане- cancelled, а на процес на изпълнение е shipped. Нямам мейли за изпращането, защото е рано... На "нормалните" поръчки мейлите идваха след 5 дни, така че ако тия реално са шипнати, трявбва до утре да ми дойдат мейли. Обаче! Кредитите ми стоят в акаунтите! Един вид анулират плащанто, т.е. кредита и го връщат в акаунта.  ooooh!
А дори една от тези злополучните си я поръчах отново, този път без да ползвам кредит, платих си.  Laughing Играла съм си да ги правя с часове, така че ще си ги поръчам. Wink

# 309
Ив, права си за писането, мен просто ме е яд, че кой знае къде са ми запиляли моята книжка  #2gunfire #2gunfire
Ти защо не се пробваше да ги пратиш на адрес на някой познат, след като няма как улицата да ви се изпише в разни варианти  Rolling Eyes

# 310
Здравейте,

ето и моя код: Z099BOOKW4PNP

Сега трябва да ползвам нечии друг, нали така?

Поздрави! Simple Smile

# 311
  • В две мънички очи...
Някой успявал ли е да направи плащане с Visa Electron? Че на мен ми отказва плащането...

# 312
Здравейте!

аз за първи път си поръчвам нещо с този код за $0,99. Толкова ги харесвам книгите, че не мога да се въздържа Simple Smile

ето код от мен, ако му е потребен на някого -

Coupon Code Details

Unique Coupon Code:   Z099BOOKCRW75  
Expiry Date:   Sep 30, 2012

и книгите са тук -
http://www.artscow.com/photo-gifts/book/6x6-photo-book-20-pages-467
http://www.artscow.com/photo-gifts/book/7x5-photo-book-20-pages-667

Поздрави!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 23:13 от danna.

# 313
Някой успявал ли е да направи плащане с Visa Electron? Че на мен ми отказва плащането...

това не го чувам за пръв път Sad
на моя позната също отказаха плащането от един сайт. Едно момиче от друга тема също ми беше писало да ме пита как съм платила някъде си, защото и отказали Виза Електрон...

# 314
  • В две мънички очи...
Тъпото е че сега не ми дава да въведа изобщо друга карта. Изтрих старата и дадох данните на нова но не ми дава да я избера директно ми слага пейпал.

Общи условия

Активация на акаунт