Фотокниги 9

• 39 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
PRINTS928 код за 450 снимки  Hug

код за артскау,да се валидизира до 28.09,а срока на снимките е месец след последните ви снимки в акаунта  Peace

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 20:55 от Трапезица

# 346
  • В кошера...
Трапезица, благодаря за кода. Аз нямам такава приятна изненада в профила.

# 347
Трапезица, това код за Кравата ли?  Rolling Eyes

Аз влизам, за да се похваля и в тази тема....оляяя книгата от ФБ, тази: http://www.photobox.co.uk/shop/photo-books/large-personalised-cover-photobook е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От кредити и онова намаление преди месец горе-долу си закупих Кредит за книга 100 стр, поръчах допълнително и някакво промазано покритие на корицата - просто перфектна! Притеснявах се дали няма снимките да са ми малки и да излезне с лошо качество, ама такова като лошо качество няма във ФБ!
Много, много доволна, моите вкъщи също я харесаха.

# 348
Какво ги молехте фб , за да ви се удължи perиода на кредита и книгата?

# 349
Какво ги молехте фб , за да ви се удължи perиода на кредита и книгата?
Дени, от горе на Хелп, отиваш на въпроси по мейл, има тема за избор Кредити. Напиши писмо от сорта на: Преди ХХХ дни получих кредити, нямах възможност да ги използвам, ХХХХХ (тук може и някаква причина да стъкмиш - нямах достатъчно снимки, нямах апарат, бях далеч от дома и не разполагах с нищо за снимане ...бе фантазия да имаш), моля да удължите срока на моите кредити, за да ги използвам.
...горе причината може да я смениш с... ще отсъствам известно време и няма да мога да се възползвам от наличните кредити
 Peace

# 350
Трапезица, това код за Кравата ли?  Rolling Eyes

..
Да,Ани,редактирах поста  Peace

# 351
Момичета, имам проблем с тази промоция от 0,99 искам да поръчам на приятелка 2 броя ключодържатели, като ползваме моят код, направихме и нова регистрация всичко добре, но като въведа кода при стъпка Billing & Shipping ми изписва това Sorry, this coupon is for single use only.
However, You can post this coupon anywhere, and receive $1 cash dollar for each order.
Top 10 Referrers have received $100+ cash dollars already.
Cash dollars can be used to purchase any products in our website.

Проблема е, че и който и да е код от тук публикуваните да ползвам все това ми изписва, и през друг браузър пробвах пак същия проблем ooooh!
Моля за помощ, къде може да е проблема?

# 352
Ами от един компютър, едно ІР може веднъж да се поръча нещо с код. Трябва да отидете на компютър, който не е ползван до сега или ако е възможно да си промените ІР адреса и ще стане. От едно ІР може да се поръча една дрънкулка и една фотокнига.

# 353
в кравичката нали можеше да се пише на български?

# 354
  • Варна
в кравичката нали можеше да се пише на български?

Да

# 355
Здравейте, това е моят код  Z099PLAYJEYNU

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 17:09 от SsSsS89

# 356
Ами от един компютър, едно ІР може веднъж да се поръча нещо с код. Трябва да отидете на компютър, който не е ползван до сега или ако е възможно да си промените ІР адреса и ще стане. От едно ІР може да се поръча една дрънкулка и една фотокнига.

Благодаря ти, от телефона стана  Peace

Сега искам да си намаля една фотокнига имам една безплатна 8x8, но съм ползвала платен кит и много ми се оскъпява дали има действащ код за безплатна доставка  Thinking

Код за безплатна фотокнига Z099PLAYSWAA7

# 357
6   8x8 Photo Book (20 pages)   08/30/2012   Expiring soon, Time Left: 1 day 1 hour 53 mins    No   f9i4eopnrz5s    
3   9x7 Photo Book (20 pages)   09/02/2012   Expiring soon, Time Left: 3 days 23 hours 52 mins    No   ge60fu1wzfrd    

# 358
  • моята мила родна страна
Момичета, имам проблем с тази промоция от 0,99 искам да поръчам на приятелка 2 броя ключодържатели, като ползваме моят код, направихме и нова регистрация всичко добре, но като въведа кода при стъпка Billing & Shipping ми изписва това Sorry, this coupon is for single use only.
However, You can post this coupon anywhere, and receive $1 cash dollar for each order.
Top 10 Referrers have received $100+ cash dollars already.
Cash dollars can be used to purchase any products in our website.

Проблема е, че и който и да е код от тук публикуваните да ползвам все това ми изписва, и през друг браузър пробвах пак същия проблем ooooh!
Моля за помощ, къде може да е проблема?

Благодаря ти, от телефона стана  Peace

И аз имам същия проблем...но и от телефона не става, все същия надпис се появява  newsm78

# 359
  • Плевен
А от това ай пи поръчвали ли сте? Ако не сте , дава този надпис погледнете в хисторито- там може да имате запазена поръчка, ако дори само сте пробвали дали работи.

Общи условия

Активация на акаунт