Фотокниги 9

• 39 475
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • моята мила родна страна
А от това ай пи поръчвали ли сте? Ако не сте , дава този надпис погледнете в хисторито- там може да имате запазена поръчка, ако дори само сте пробвали дали работи.
Не, през телефона досега не съм поръчвала, но от компютъра пробвах на този акаунт дали ще стане...нямам запазена поръчка, количката ми е празна.

# 361
При мен се получи през телефона, както писах направих си нов акаунт от вкъщи ,а самата поръчка извърших през телефона, но бях навън и ползвах нет от друга мрежа, може и това да има значение  Thinking

# 362
  • Плевен
IP е интернет провайдър ( мисля, че така се произнася) . Вкъщи може да имате 10 комп, но са с едно ай пи.

# 363
IP e интернет протокол

# 364
Не знам за IP толкоз, но е факт, че ми отрязаха поръчки, правени от нас /при положение, че се сдобивах с новички IP-та като рестартирах модема и трих кеша за още по-сигурно/, а в офиса от компютрите на колежките нямах проблем. Ако всички в офиса сме с едно IP, щяха да ме бастисат пак  Laughing, още повече, че от моя служебен се разправях с тях в онлайн чата що аджеба ми анулират поръчките.  Crazy  Whistling
Сега ще проверя IP на колежките, че да съм наясно в крайна сметка с общо ли сме или с различни....
Въх! Едно и също било!  Shocked

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 13:17 от Coolmummy

# 365
Момичета, имам проблем с тази промоция от 0,99 искам да поръчам на приятелка 2 броя ключодържатели, като ползваме моят код, направихме и нова регистрация всичко добре, но като въведа кода при стъпка Billing & Shipping ми изписва това Sorry, this coupon is for single use only.
However, You can post this coupon anywhere, and receive $1 cash dollar for each order.
Top 10 Referrers have received $100+ cash dollars already.
Cash dollars can be used to purchase any products in our website.

Проблема е, че и който и да е код от тук публикуваните да ползвам все това ми изписва, и през друг браузър пробвах пак същия проблем ooooh!
Моля за помощ, къде може да е проблема?
Ами от един компютър, едно ІР може веднъж да се поръча нещо с код. Трябва да отидете на компютър, който не е ползван до сега или ако е възможно да си промените ІР адреса и ще стане. От едно ІР може да се поръча една дрънкулка и една фотокнига.

Благодаря ти, от телефона стана  Peace

И аз имам същия проблем...но и от телефона не става, все същия надпис се появява  newsm78

Ако телефона ти ползва същия рутер чрез wi-fi няма как да стане.

# 366
Не, през телефона ползвам мобилен интернет от Globul.
Явно не мога "да излъжа" кравичката и да пусна втора поръчка... ooooh!

# 367
Не, през телефона ползвам мобилен интернет от Globul.
Явно не мога "да излъжа" кравичката и да пусна втора поръчка... ooooh!
Иди на кафе, където има WiFi и ... само дано някой от служителите им не е фен като нас.

ooooh! Аз пък така и не си направих книжка...имам още ден за размисъл  newsm78

# 368
Ей от този сайт си намираш едно IP и го сменяш. Брат ми ме светна, та пуснах 10тина книжки. Crazy

http://proxy-list.org/en/index.php

# 369
Имаш предвид да ползва някое прокси от този сайт? Защото айпи-то не може да се сменя току така и с какво да е.

# 370
Ей от този сайт си намираш едно IP и го сменяш. Брат ми ме светна, та пуснах 10тина книжки. Crazy

http://proxy-list.org/en/index.php
Може ли да обясниш как точно става тоя номер (за информационно непросветените Thinking)?

# 371
jovigirl, на теб ли ти бяха отказани поръчки?

Замислих се и се сетих за една причина - правенето на верига от акаунти ... по-скоро така биха могли да се усетят и да спрат поръчки, защото за 1 долар се поръчват много неща ...

# 372
Имаш предвид да ползва някое прокси от този сайт? Защото айпи-то не може да се сменя току така и с какво да е.

Щом казваш.

Отваря се Интернет еклплорър-а, от меню Tools -Internet options-Connections-LAN settings -тикате на Use a proxy server for your LAN ... и там слагате едно от прокситата, които сте си копирали от посочения по-горе сайт и после ОК. След като свършите, не забравяйте да махнете отметката!
Peace

# 373
jovigirl, на теб ли ти бяха отказани поръчки?

Замислих се и се сетих за една причина - правенето на верига от акаунти ... по-скоро така биха могли да се усетят и да спрат поръчки, защото за 1 долар се поръчват много неща ...
Не, не са ми отказвани...дори не мога да пусна от втория акаунт.

# 374
Значи някой друг се оплака по-рано, че има отказани.

защо не отидеш някъде у приятели да пуснеш от там - ще си влезеш в акаунта и ще стане.

То днес приключва тая одисея, освен ако не я удължат. Може и нова зарибявка да ни пуснат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт