Фотокниги 9

• 39 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Z099BOOKHR6JW

книжка за 0.99 ...слагат обаче 2$ за лого (дори и да го махнеш, пак ти начисляват)

# 376
какви 2 долара?

Те едва днес благоволиха да ми пратят мейл ... с моя код ...

# 377
какви 2 долара?

Те едва днес благоволиха да ми пратят мейл ... с моя код ...

нали на последната страница на книжката слагат лого кравичката, та дори да го махнеш пак ти начисляват 2$.При това ако решите да си сложите още някой лист ти слага фиксирано - 23 или 31 ... листа.

Какво правих правих за 23 листа платих 6.18  лв.

Това е кодче  за подложка за мишка ZGE9XM7 -цена 1.58 лв. ( 0.99")

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 15:38 от Синя фея 1

# 378
Z099BOOKHR6JW

книжка за 0.99 ...слагат обаче 2$ за лого (дори и да го махнеш, пак ти начисляват)

Точно защото махаш логото, ти начисляват 2$, 0.99$ си е книжката! Peace

# 379
нещо не си направила както трябва ...

# 380
Z099BOOKHR6JW

Точно защото махаш логото, ти начисляват 2$, 0.99$ си е книжката! Peace

ееее прецаках сееее  ooooh!...ама я пуснах вече

# 381
  • моята мила родна страна
защо не отидеш някъде у приятели да пуснеш от там - ще си влезеш в акаунта и ще стане.
В крайна сметка така и направих...и се получи.  newsm44
Не посмях да се правя на IT-разбираща и да използвам начин, който предложи Гертруда Смехуркова  Thinking

# 382
Днес се загледах, че в мейла, който получих от тях с моят код за фотокниги пише, че кодът важи до 15 октомври. Утре може би ще пробваме дали е наистина така  Rolling Eyes

# 383
  • Варна
Здравейте   bouquet,

Бях си направила регистрация в кравичката, но не бях влизала досега там. На мейла имам няколко кода за безплатни снимки и няколко книги. Загубих малко време, но направих няколко книги и като видях колко излезе доставката ми стана лошо. Вие как ги поръчвате ? Не ми се дават 50$ за доставка  Blush

# 384
Тони, всяка доставка за книга се заплаща отделно, всяка доставка за пакет снимки също.
До миналия ден имаше линк, от който можеше да се генерира код и после с код на приятел, да пуснеш албумче 5х7`` за 0.99$ Порови назад, сигурно има линка, по-горе ЗЛ пише, че важи до 15.10  newsm78
Това е моят код за книга: Z099BOOKP3KDU

Измъкнах и онзи линк, който пък дава нещо за 0.99, обаче дали важи няма как да кажа, че вече съм го ползвала. За там моят код е: ZPDY29E
http://www.artscow.com/free-mousepad
Ползвайки чужд код му даваш 1 долар в баланса, пари, които може да ползва за поръчки от сайта, ако някой ползва твоя код - ти получаваш.

Ориентирай се във вида на кодовете и си избери назад на кого да ползваш, ако все още има далавера. Може само 1 път, иначе с кредитите за безплатна книга и платена доставка.  Peace

# 385
Да - така пише - до 15-ти. но не съм пробвала.

Ето го кода - Z099BOOKV2EZH - за фотокнига 6/6 или 5/7 ако на някой може да му свърши работа  Peace

# 386
  • Плевен
Аз също имам код, отивам да правя книга Simple Smile

Coupon Code Details

Unique Coupon Code:   Z099BOOKV6A3Q  
Expiry Date:   Oct 15, 2012

# 387
  • Варна
Измъкнах и онзи линк, който пък дава нещо за 0.99, обаче дали важи няма как да кажа, че вече съм го ползвала. За там моят код е: ZPDY29E
http://www.artscow.com/free-mousepad

Явно са го удължили отново, сега видях, че пише Offer valid until: Oct 31, 2012  Heart Eyes

# 388
Щом са удължили срока да си побутна кодчетата, може на някой да са от полза.
 За тук това е кода
Z099PLAYAVD5P

А за тук това:
Z099BOOKXR6JZ

# 389
Привет!

Имам следния статус на последната поръчка на фотокнига:

Wednesday, October 03, 2012 9:38 AM   $0.99   Canceled    Shipped

Нямам мейл нито за шипване, нито пък за отказ ... какво да направя - да ги питам ли?

Имаше ли някой с подобен статус и получи ли си поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт