Фотокниги 9

• 39 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Пристигнаха ми магнитите и ключодържателя от кравата - доволна съм. Нямах проблеми в пощата бяха доставени.

# 481
Unique Coupon Code:  Z099PLAYY3TYD     
Expiry Date: Nov 30, 2012

от тази оферта  с кода може да си поръчате за 0.99 някои от тези неща

# 482
  • моята мила родна страна
Някой правил ли си е тениска в кравата? Добро ли  е качеството на отпечатъка (снимката) или избледнява и се бели при пране?

# 483
100 Referee Prints 4" x 6" 10/21/2012 Expiring soon, Time Left: 23 hours 41 mins  No eymr1l5t9d57  Order Now  
50 Referee Prints 5" x 7" 10/21/2012 Expiring soon, Time Left: 23 hours 41 mins  No 59m7pjhmxcmn  Order Now  

по подразбиране за кравичката  Peace

# 484
За, който има желание Wink

Unique Coupon Code: Z099PLAY6GAF6 за нещица по $0,99

Expiry Date: Nov 30, 2012

# 485
Аз така гадно се прецаках. Cry
 Направих си чудна чантичка, сложих кода, хвана се, след това реших да я сменя с по-голям формат и край! Вече не иска да ми хваща кодове, никакви- пише, че може по една за домакинство и от този АйПи адрес вече е използван код. Cry

# 486
Аз така гадно се прецаках. Cry
 Направих си чудна чантичка, сложих кода, хвана се, след това реших да я сменя с по-голям формат и край! Вече не иска да ми хваща кодове, никакви- пише, че може по една за домакинство и от този АйПи адрес вече е използван код. Cry

Може по-голямата чантичка да не е в обхвата на промоцията. На мен така ми се случи и като сложих друг размер ми се хвана. Иначе странно, но изписваше, че кодът е ползван.

# 487
Момичета не знам какво се е получило при вас. Правилата им са малко объркани и аз не мога да ги разбера съвсем. Аз използвах кода на Трапезица за козметичната чантичка XL и се получи. Поръчката още ми се обработва заедно с една от преди няколко дни, но това са ми първи поръчки и не знам как ще протекат нещата.
Като гледам идеята им е, ако не сте получили код от приятел може да ви пратят ваш, който обаче трябва някой ваш приятел да използва, за получите $1, който да ползвате. Самите кодове се ползват еднократно за едно домакинство, но дали важи за всеки код поотделно или май по-скоро изобщо само един за домакинството.
Аз от една седмица се ровя и пресмятам реално с коя промоция кое излиза най-изгодно, че и като нов член ми пратиха една камара подаръци, но май с кодовете от фейсбук някои неща са по-изгодни от подаръците. Ако някой има нужда от нещо свиркайте да ви пусна кодове, защото едва ли ще ги използвам всичките.

# 488
  • Карлово
Днес си получих 3-4 книжки по 0.99 $. Толкова се забавиха, че вече ги бях отписала.
Сега минавам на другите подаръци.

# 489

Еднократно  за домакинство е промоцията по 0.99  Peace

# 490
Днес много неща дето ги чакахме дойдоха  Peace

# 491
Здравейте! Кой сайт ползвате за най-изгодно правене на календари и при какви условия ги пускате? Има ли кодове, промоции, че нещо изтървах кълбото.  Crazy

# 492
Здравейте! Кой сайт ползвате за най-изгодно правене на календари и при какви условия ги пускате? Има ли кодове, промоции, че нещо изтървах кълбото.  Crazy

Поръчах 12 листови календари в кравата за 8.99$ с безплатна доставка.

# 493
 с всяка година стават все по-скъпи  Confused

# 494
  • моята мила родна страна
Моля за съвет!  Praynig
Решила съм да поръчам две нещица от кравата на обща стойност 17 долара. Има ли вероятност да отидат на митница или за по-сигурно да ги разделя в отделни поръчки?  newsm78 Вие как процедирате при поръчки на по-висока стойност?

Общи условия

Активация на акаунт