Фотокниги 9

• 39 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Ето едно кодче за фотокнига 6"х6" или 7"х5" Wink

Unique Coupon Code: Z099BOOKF5KPP   
Expiry Date: Dec 30, 2012

Jovigirl най-добре си раздели поръчките за по-сигурно макар, че те така или иначе ги пращат по-различно време дори да са в една поръчка. Така или иначе всичко си има отделен шипинг. На мен днес са ми пратили половината от първата ми поръчка. Ще видим кога и как ще дойде, че нямам опит с този сайт. По принцип не обичам да рискувам с китайски сайтове, но наистина цените им са много добри, а и непрекъснато излизат нови кодове, за които е добре да се следи, защото всичките им подаръци реално не са толкова изгодни.

# 496
код снимки кравата

Coupon Code: FREPNTFORU
Expiry Date: 12 / 10 / 2012
Effective Period: 3 Months

# 497
Аз сега мисля да поръчам няколко книги за около $50 и точно се замислих да не идат нещата в митница. И сега чета, че точно това обсъждате. Казвате отделни поръчки. Това ще рече слагам една книга в кошницата, плащам я и това се води една поръчка. После слагам следващата, пак плащам и така нататък.... Това ли имате предвид?

# 498
Да, това имат предвид момичетата. Няколко отделни поръчки, с отделни номера, за да не стане сумата голяма. Скоро някой разказваше, как за дребна сума са го викали на митница.

# 499
Dion това не е малка сума така, че най-добре я разпокъсайнв отделни поръчки и ако можеш в различни дни. От братята китайци всичко може да очакваш затова се подсигури. Те дори и да са ти в една поръчка ще ги пратят по-различно време, но не ги знаеш какво ще ти декларират като сума.

# 500
  • Плевен
Здравейте! Кой сайт ползвате за най-изгодно правене на календари и при какви условия ги пускате? Има ли кодове, промоции, че нещо изтървах кълбото.  Crazy

Поръчах 12 листови календари в кравата за 8.99$ с безплатна доставка.
Здравей Wink може ли малко повече инфо? И листови календари означава по 1 лист само ли, като плакат? На мен за два календара и една фотокнига ми искат 27$ за доставка само, а не ми се дават толкова. А и код за безплатна доставка не намирам.

# 501
12 листови=за всеки месец по лист .
Кодове има или за безпл. "нещо",или за безплатна доставка,няма как да излезе всичко без пари.
Доставка се плаща за всяко нещо,независимо в една поръчка или отделни  Peace

# 502
  • Плевен
А всеки по 8,99 или всички общо за 8,99? Извинявам се за тъпите въпроси, ама от скоро намерих тези сайтове и темите, та не съм разучила още всичко.

# 503
12 листовите календари са един календар с 12 листа за цялата година.Има и 18 листови-за година и половина,затова уточняваме.
Цената е за 1 календар от 12 листа( 12 месеца) ,със спирала.Виж в artscow.com ги има показани,да придобиеш представа  Peace

# 504
 hahaha Абе и аз се чудех какви са тези листови календари, че и 12 на брой за $8,99... Пък после една дама възкликна, че ставали все по-скъпи и се изцъклих що пък за 12 броя $8,99 да е скъпо... Е, сега ми се изясни картинката.  Mr. Green

# 505
Нови оферти от днес по случай Black Friday
 8"x8", 9"x7" фотокнига $7.99/бр за първите две, $8.99/всяка следваща с безплатен шипинг.
Не е кой знае какво, но аз вече имам 3 натрупани долара, така че ще помисля за по-голямата, ,че от първия вид така или иначе имам подарък.

8"x8" photo book: 20PAGEDBKS88, Ends: Dec 20 (additional page $0.5 each)
 9"x7" photo book: 20PAGEDBKS97, Ends: Dec 20 (additional page $1 each)

# 506
3   Referrer   6x6 Photo Book (20 pages)   10/26/2012   Expiring soon, Time Left: 3 days 1 hour 8 mins    No   yjx8f5fcb4fl    

# 507
Здравейте! Кой сайт ползвате за най-изгодно правене на календари и при какви условия ги пускате? Има ли кодове, промоции, че нещо изтървах кълбото.  Crazy

Поръчах 12 листови календари в кравата за 8.99$ с безплатна доставка.
Здравей Wink може ли малко повече инфо? И листови календари означава по 1 лист само ли, като плакат? На мен за два календара и една фотокнига ми искат 27$ за доставка само, а не ми се дават толкова. А и код за безплатна доставка не намирам.

Ама и аз така съм го написала, че е нормално да се объркаш  Grinning. Иначе, докато се включа и момичетата са обяснили.

За да се реванширам ето код за 6 безплатни календара

Wall Calendar 11 x 8.5 (12-Months)   Expiring soon, Time Left: 5 days 3 hours 19 mins  lkdx9g73xe1p   

# 508
  • В кошера...
Капчук, изтекъл е кода.

# 509
Не е изтекъл,просто е персонален и кой превари,той. Не съм аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт