Фотокниги 9

• 39 499
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
mimipm, някой скоро имаше същия проблем. Вероятно са махнали опцията за плащане с кредитна карта. Но така или иначе чрез Пейпал си е най-сигурно.

Аз пък чакам 4 книги все още. От кравичката. От преди 45дена са. Някой друг с неполучена от толкова отдавна поръчка има ли? Ще им пиша, ама какво да очаквам? Според мъжът ми около Нова година всички поръчват и много често се губят поръчки. Лошото е, че книгите не са за мен, една позната ги поръча през моя акаунт и сега се получава доста сконфузно  Tired

Отделно и от photobox снимки чакам... Изпратени са на 11.декември. За първи път поръчвам, колко се чака?

# 556
 За кравата-И аз не намерих вариант за плащане с карта. И чакам една подложка за мишка от преди 45 дни. И друг път около НОва година са се бавили нещата,все още имам надежда.

# 557
  • Карлово
За кравата-И аз не намерих вариант за плащане с карта. И чакам една подложка за мишка от преди 45 дни. И друг път около НОва година са се бавили нещата,все още имам надежда.
Точно и на мене подложката ми се бави, иначе несесери от същата дата са отдавна тук.
И един календар чакам, но той е шипнат на 2.01.2013.

# 558
Трябваше да пуснете диспут в Пей пал  на 43-45 ден от пускането на поръчката,поне си гарантирате връщането на парите,ако тя не пристигне.
Дано е от празниците и скоро да ги получите.

# 559
на мен ми е от 1 Е подложката-не ми се занимава.Пък и се надявам да дойде.Преди плащахме с карти и нямаше проблеми-повтаряли са поръчки,като се налага.Надявам се да са коректни пак Peace

# 560
  • моята мила родна страна
А поръчвали ли сте от кравата от тези одеалца http://www.artscow.com/photo-gifts/fleece-blanket? Какво ви е общото впечатление? Печатът на снимките добър ли е? А самото одеало тънко ли е, при все че е поларено?  newsm78
Извинявам се за много въпроси, но с този код сега се загледах в тях.

# 561
на мен ми е от 1 Е подложката-не ми се занимава.Пък и се надявам да дойде.Преди плащахме с карти и нямаше проблеми-повтаряли са поръчки,като се налага.Надявам се да са коректни пак Peace

оо и аз чакам подложка от 1 долар, вече 3 месеца може и да са минали 2 пъти им писах и ми казаха, като я върнели от пощата щели да ми пиша!!! аз тях ша чакам  ooooh!

# 562
  • В кошера...
И аз си чакам календара, добре че поне е за мен...
Чантичката за долар я получих за 10 дни, но беше преди Коледа. Чудна е!
Момичета, някой да ми припомни как ставаше номерът да се разтегне на двете страници снимката. Не мога да открия нищо с търсачката, а помня, че го коментирахме някога...

# 563
medunka, това за фотокнига ли? Аз не знам как става - не мисля че е възможно, освен ако предварително не срежеш снимката и прецизно да я сложиш или пък да я увеличиш много, да я сложиш и на двете страници и да я напаснеш.

# 564
Здравейте!
Успях да пусна една поръчка в кравичката, но не мога да се ориентирам къде виждате статуса на поръчката - дали се изработва или кога е пусната?

# 565
Най-горе на страничката има няколко менюта - My account, Order Status, Register, Help, Contact Us, Cart. Второто е точно за статуса на поръчката.

В отговор на запитването ми за забавените поръчки, от artscow ми казаха да съм им дадяла още малко време да пристигнат. Все пак всичките били с един адрес на доставка и нямало как да се изгубят. Ще чакам. Но мъжът ми каза, че така или иначе ще пусне диспут в пейпал, за всеки случай.

# 566
И на мен ми казаха да чакам Sad

Едната е пратена на 17.11.2012

Аз не знам как се пуска диспут  Confused не знам дали има и смисъл, като е ясно, че проблема е в пощите все пак  Confused

Аз чакам 2 поръчки.

Хората са ми писали, че повякога се бавят по пощите или на митница и са прави всъщност.

# 567
Най-горе на страничката има няколко менюта - My account, Order Status, Register, Help, Contact Us, Cart. Второто е точно за статуса на поръчката.
/quote]

dion, благодаря!
Не мога да повярвам, че толкова пъти натиснах My account, а не съм видяла Order Status!

Още веднъж благодаря!

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 16:48 от mimipm

# 568
Кодът,който услужлива девойка сподели по-напред  NEWYRPRINT57 е до 12.01. Излизат доста изгодно 5/7 снимките ( стандартно си поръчваме,поне аз, 4/6 ).Тук 30 броя са 2,99 $.
Благодаря  Hug

# 569
Кодът,който услужлива девойка сподели по-напред  NEWYRPRINT57 е до 12.01. Излизат доста изгодно 5/7 снимките ( стандартно си поръчваме,поне аз, 4/6 ).Тук 30 броя са 2,99 $.
Благодаря  Hug
Колко на колко сантиметра са снимките?
От къде се влиза за снимки,защото до сега само албумче съм правила?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт