Фотокниги 9

• 39 392
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
И аз започвам да разглеждам оферти, ще трябва да направя 25 еднакви книжки, за децата от групата на дъщеря ми. Аз ще снимам, което е добрата новина, гласувано ми е доверие за дизайн, остава да намеря фирма, която ще ги изработи на добри цени. Иска ми се да приличат като качество на тези от Кравичката- с дебели корици, шити и цветовете-максимално реални.
Можете ли да ме посъветвате, ако имате опит? Видях по-напред в темата, но там книжките бяха със спирала, което не ме устройва.

Ето тук има подобни албуми.
За формат А6 , 30 страници, 25 броя излиза 352 лв, което е около 11 - 12 лв на бройка.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 15:56 от alina_si

# 646
alina_si , благодаря ти!  Hug  Точно твой албум, мисля, че гледах по-назад в темата. Струваха ми се нереални тези цени, когато въвеждах бройките, мислех, че нещо им бърка калкулатора...

# 647
Не, не им бърка. Наистина са такива цени, поръчвала съм от там редовно. Качеството им е страхотно, няма да съжаляваш.

marinap , ако още не си намерила кой да снима децата, пиши ми на лични, имам нещо в предвид да ти предложа.

# 648
  • Пловдив
Момичета,привет! Peace Препоръчаха ми вашата тема...исках да си изкарам снимки,че си е друго като ги погледнеш на хартия Grinning
Може ли малко инфо от вас...как става тук...четох за някакви талони newsm78
Благодаря!

# 649
Привет,  регистрираш се в www.artscow.com и получаваш безплатни снимки - по 100 бр. 6/4 и по 50 бр. 5/7 на месец. Доставката на първите е 5,99 долара. Поръчваш всеки месец. Следиш за кодове за още безплатни продукти и снимки на мейла си.

# 650
Има ли ги още снимките за първоначална регистрация? Препоръчах сайта на една приятелка от Щатите именно заради снимките.

mystic woman ,добре дошла.

Кодовете,които се зареждат в Кредит и Дискаунт се прилагат автоматично  в кошницата и това се вижда,когато тръгнеш да поръчваш. ( за снимките обикновено е така)

Втори тип кодове ( чекаут купони) се вписват при финализиране на поръчката,те обикновено са за други неща.

Размерите са в инчове,а цените-в долари.
Плаща се с пейпал или карта ( в лева) .

Изгодно излизат и фотокнигите ( Благодаря още веднъж на llama за кода,вчера си пуснах книгата) .С допълване на 3 странички,за да не излязат бели 23 стр. 8/8 ми излезе 10,50 $

# 651
  • Λάρισα
Трапезица, няма защо Hug

Аз пуснах пробно една делукс 8х8, много съм доволна и май само такива ще поръчвам. Единствено кориците са по-светли от колкото трябваше, но не е голям проблем.

# 652
Какви парички ти излезе и каква е разликата с обикновените.Аз други книги никъде не съм поръчвала,но обикновените ходиха чак до Щатите сватбен подарък и се харесаха .

# 653
Здравейте,  в кравичката за първи път ще пускам книга.Бих искала да ви попитам,може ли да напиша нещо на български,например стих или друго, защото  във фотобокса не става.Поръчах си от там книга  но за съжаление там където трябваше да има текст, имаше само препинателни знаци.

# 654
може,да сменяш си езика от клавиатурата. Както я виждаш на превю-то,така идват. Peace

# 655
благодаря

# 656
  • Пловдив
Зравейте на всички , моля ви ако знаете да ми кажете как при вече направена книжка 8/8 инча да я преобразувам в 12/12 без да започвам от начало? Има ли начин защото страшно много време ми отне да я направя и  нямам нерви да повторя всички стъпки от начало.

Много ще бъда благодарна  Hug

# 657
Зравейте на всички , моля ви ако знаете да ми кажете как при вече направена книжка 8/8 инча да я преобразувам в 12/12 без да започвам от начало? Има ли начин защото страшно много време ми отне да я направя и  нямам нерви да повторя всички стъпки от начало.

save as  и избираш друг размер  Peace

# 658

Отваряш албума, горе натискаш Save as и от падащото меню Product type избираш какъв формат искаш.

# 659
  • Пловдив
Божеее благодаря ви,   Hug Hug Hug но странно че се колебаех между 12/12 и 11/8.5 но последния не фигурира в менюто когато натисна Save as, защо ли .....не за друго ами разликата в  парите е 10 долара което не е малко...

Общи условия

Активация на акаунт