Game of Thrones: В очакване на сезон 2 (тема 4)

• 47 943
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
не съм чела книгите и се обърквам. Има ли някъде кратко описание на героите за да се ориентирам п-лесно кой кой е?

Ако се справяш с английския има и Wiki of Ice and Fire.

# 541
Има ли вече някакво видео интро за трета серия, че нямам търпение? Crazy
Гледах наскоро снимки на актрисата, която играе Игрит, изключително попадение в детайли, почти така съм си я представяла, докато четях книгата.

# 542
Има ли вече някакво видео интро за трета серия, че нямам търпение? Crazy

И аз така... с търпението
Затова изгледах промото доста пъти  Blush Joy

# 543
  • София
Момичета знаете ли откъде мога да си дръпна последната книга?

# 544
Момичета знаете ли откъде мога да си дръпна последната книга?
От тук: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=306059&hit=1

# 545
  • София
Зеринтия  Hug !!!!

# 546
Уж четох коментарите за 1-ви епизод  newsm78, но не срещнах да се коментира Мен Райдър - к'ъв е тоя пич (споменаха, че е избягал от Вала) и явява ли се заплаха, защото бил заформил солидна армия  newsm78

# 547
Уж четох коментарите за 1-ви епизод  newsm78, но не срещнах да се коментира Мен Райдър - к'ъв е тоя пич (споменаха, че е избягал от Вала) и явява ли се заплаха, защото бил заформил солидна армия  newsm78
Манс Райдър(краля на диваците отвъд Вала) се казва, бил е от Нощният Страж, но е станал обърни-плащ(дезертьор), най-вероятно поради любов към дивачка. Grinning

# 548
Уж четох коментарите за 1-ви епизод  newsm78, но не срещнах да се коментира Мен Райдър - к'ъв е тоя пич (споменаха, че е избягал от Вала) и явява ли се заплаха, защото бил заформил солидна армия  newsm78
Манс Райдър(краля на диваците отвъд Вала) се казва, бил е от Нощният Страж, но е станал обърни-плащ(дезертьор), най-вероятно поради любов към дивачка. Grinning

Според мен е важно да се отбележи, че той си е роден Отвъд Вала и попада в Стража като хлапе след нападение над селото му.

# 549
  • София
През май 2012 се очаква да излезне компютърна игра по "Игра на тронове". Историята на играта, доколкото разбрах, ще е абсолютно нова от вече познатия ни сюжет, но пак самият Мартин контролира всичко.
Ето САЙТ да разгледате, има клипчета. За който го интересува, със сигурност е полезна информация. Извинявам се на останалите, че постът ми е малко оф-топик  Blush !

# 550
Мерси на Зеринтия и Бумър за разясненията   bouquet

Ако игричката е куест ще ме заинтригува, но ако е шутър - не
 Blush

# 551
извинявам се ама какво е куест и шутър?
И знае ли някой кога ще излезе 3 серия?

# 552
Сериал, игра, а феновете се чудят защо закъсня толкова 5-та книга  Grinning

И аз като поизостанала с тенденциите да се включа към въпроса?  Blush

Утре е новата серия, значи при нас понеделник  Peace

# 553
  • София
И аз като поизостанала с тенденциите да се включа към въпроса?  Blush

Това са два типа игри.
При куеста (quest) се изпълняват разни мисии, изисква се да мислиш, да проявяваш съобразителност и да взимаш решения по време на играта.
Докато при шутър-игрите (shooter) основното са битките - ходиш и се биеш и не се изисква кой знае каква мисъл.
Аз, също като Peregrin, предпочитам куестовете  Peace . Дано и тази игра да е такава.

# 554
HBO дава шанс на късметлиите, които живеят в Щатите и Великобритания да спечелят тронска корона. За съжаление не ми дава да видя какви са условията, не че изобщо бих поискала короните на Робърт и Джофри. Кисело ми е гроздето  hahaha

За US - http://store.hbo.com/register.php?sweepstakes=HBOGOTSWEEPSTAKES2 … GOT_Sweeps_Invite
За UK - http://store.hbouk.com/register.php?sweepstakes=HBOUKGOTSWEEPSTA … t-sweeps_04052012

'Game Of Thrones': Richard Madden On Robb Stark Growin … d Killing Joffrey

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 22:57 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт