Game of Thrones: В очакване на сезон 2 (тема 4)

• 47 941
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Момичето-лечителка
Скрит текст:
беше Уна Чаплин, нали?
Скрит текст:
Аз не одобрявам, че са я добавили, Роб заточи лиги по нея, а нали в книгата Джейни)неговата съпруга го хваща и омайва с чара си)
В първият сезон следваха по-усърдно книгита.

Още не съм гледала епизода, но Джейни Уестърлинг  се играе от Уна Чаплин. Simple Smile  Peace

# 691
Именно Aquariel
Скрит текст:
Лечителката ще е Джейни и защото е от благороден произход не си каза името.... НО откъде тя ще разбира толкова за лекуване и рязане, това не е ли монопол на Майстерите???

Скрит текст:
Не знам ама ми се прокрадва някакво съмнение, че вместо за онази умряла благородна марула от книгата, ще вземат да го влюбят и венчаят за лечителката. Ама такава силна личност, след Червената сватба не виждам как ще я потулят и смотаят както другата ...

Скрит текст:
е, не  Twisted Evil
не би било честно
пък и Джейни не беше съвсем марулеста, майка й се беше разбрала с Тивин и ръчкаше щерката ту в едната, ту в другата посока

Скрит текст:
Абе малко твърде мила и безхарактерно положителна беше в книгата, да не е чувала за Лунния чай и чинно да си го пие всяка вечер...
Това няма как да се случи с отворената девойка в сериала, като нищо ще ни спретнат наследник на Роб

Чудя се да се радваме ли или да се ядосваме на такъв развой

# 692
Скрит текст:
нали й го дава майка й и й казва, че й го дава за да зачене - просто е вярвала, чак след смъртта на Роб се сдърпват с майка си
как наследник на Роб  Twisted Evil
за мен наследникът на Роб е Рикон  Naughty Laughing

# 693
Стига де ... чак толкова да се отплеснат ...  ooooh!

# 694
Едно по едно, те се натрупват нещата  Twisted Evil
Забележете, че не го правят драстично, просто полека-лека ни хързулват  Mr. Green

# 695
  • София
Скрит текст:
за мен наследникът на Роб е Рикон  Naughty Laughing

Точно това мисля и аз  Peace !

Скрит текст:
Ако Роб имаше наследник-син в книгата, нямаше да има изобщо нужда от герой като Рикон. А все пак историята на Рикон тепърва трябва да бъде разказана; там нищо не е ясно. Не вярвам чак до степен "някакъв син на Роб" да си съчинят и извъртят сериала.

# 696
Стига с това книгата та книгата,  Grinning имаме си друга тема за нея в съседния форум!

Тук коментираме сериала и последните две серии ни показват, че не всичко ще е 100% по книгата.

Разликите в герои и събития стават все по-съществени.  Peace
Скрит текст:
Аря и Тивин?!
Много по-различната Джейни!
Значително по-извратеното Джофренце!
Политически ангажираната Мардж!
Липсата на Тръстиките.
...

Можем само да гадаем докъде ще стигнат разликите

# 697
  • Варна
Именно Aquariel
Скрит текст:
Лечителката ще е Джейни и защото е от благороден произход не си каза името.... НО откъде тя ще разбира толкова за лекуване и рязане, това не е ли монопол на Майстерите???

Скрит текст:
Не е с чак толкова благороден произход. Не забравяй коя е баба ѝ.  Wink

# 698
Именно Aquariel
Скрит текст:

Скрит текст:
Не е с чак толкова благороден произход. Не забравяй коя е баба ѝ.  Wink

Бях пропуснала...  Embarassed
Явно някои умения ще ги предават през поколение у Джейни и Мардж, което само може да ме радва  Mr. Green

# 699
  • Berlin
Ние снощи изгледахме серията. Рууз Болтън много мил ми се стори. Laughing
Скрит текст:
Коя е бабата? Simple Smile

# 700
Скрит текст:
майги

# 701
  • Резерват "Северозапад"
Ние снощи изгледахме серията. Рууз Болтън много мил ми се стори. Laughing
Скрит текст:
Коя е бабата? Simple Smile
И очите му хич не бяха много светли...но  за кратко го даваха.

# 702
  • Варна
Ама той Рууз не е страшен, нито изглежда страшно. Напротив, мил и любезен е. Поне сред равните си.

# 703
Болтън е пич Joy, тоест на мен ми харесва актьора, точно изглежда един такъв честен, разбран, пък е в действителност голЕм звЕр, тотален Чикатило.  Mr. Green
Молим ви,  аз не искам големи отклонения от книгите, защото него все пак го гледам изцяло и само заради тях. Stop.

# 704
  • Berlin
Това за бабата на Джени естествено съм го пропуснала ....
Еми Рууз и мен ме кефи някакси, един от интересните герои ми е, мъжът ми каза, че не съм добре.  Laughing Но Рамзи е по-гаден според мен.

Общи условия

Активация на акаунт