Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Германия
Оле, Hug, много съм ти задължена. Кратко, точно и ясно. Горе-долу това си представях и аз, само не посмях да напиша независим, защото съвсем скоро в един свой пост Пикси написа в скоби, че никой не е независим от парфюмерите. Тогава реших, че има нещо, което не знам или не ми е съвсем ясно. Друго си е да сверя с бандата.

Какво стана с този ягодов шейк? Шах с пешката, а?

# 211
Това пък ако не е Wish на Chopard, да не ми е зодията изтънчен Телец Laughing
Натали,  newsm18   Party Time newsm74
Пачулите са землисти, но ето че носът на опитния телец ги предпочита от ошипрени нагоре... аз самата съм Водолей... браво  superuu

# 212
  • Германия
 bowuu bowuu

Сис, знаеш ли, че преди време доста се изненадах като писа за безразличието си към Тосканската кожа. Не заради самата кожена нотка, заради ексцентричността, този парфюм от самото начало ти го приписвам упорито. Whistling Hug Hug И ако ти ме изненада, то seemly още повече, като писа, че го одобрява като луксозен. На нея мислено приписвах само нежни миризми. ooooh!

# 213
Натали, аз си вярвам, че хората могат да ми четат мислите Simple Smile   В скобите пояснението беше, че дори така наречените "инди" (преведено "независими") парфюмери не могат да са истински независими във финансов смисъл--зависят най-малкото от доставчици, а и от маркетинг, особено ако искат да успяват  Peace  Колкото по-известни стават, толкова са и по-зависими.  Но иначе всеки може да се нарече "инди" парфюмер и да продава на уебсайт като Етци.

Проблемът понякога с независими парфюмери е, че си сменят често парфюмите. Моя любим на Дон (транслитерирано изглежда като мъжко име, но не е) Спенсър Хъруитц вече не се предлага, и си пазя последните 4-5 мл останали. Не винаги означава, че произведенията им са по-добри от големите компании, защото големите компании могат да си позволят да наемат различни експертни носове и могат да купуват по-скъпи съставки.  

Не винаги и това, че са "естествени" съставките е по-добре. Бях поръчвала преди време доста проби от Аяла Мориел, и нито аз, нито хората около мене бяха много впечатлени.

# 214
  • София
Натали, как да не те обича човек!
Така е. Нежните аромати ми лежат. Но ако си позволявам само понякога и само по някакъв начин да се държа дръзко, то това е чрез парфюма.
Преди два дена Lady Vengeance добре ми закърпи самооценката, а на луксозната Тосканска кожа още не й е дошло времето.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 22:54 от seemly

# 215
  • на североизток от Рая
  Здравейте! Днес в една парфюмерия тествах Еуфория. Хареса ми, доста трайна се оказа.
 Имам и въпрос и ще го задам с риск да бъде заметен оттук.
 с колко милилитра Еуфория мога да се сдобия за 15лв? Ще пиша в темата за размени, но този въпрос не е подходящ за там. Да знам направо колко да си поискам. Ако някоя от вас може да ми предложи, нека да ми пише на лични. Дори предпочитам да е момиче от вас, поне парфюмите ви са читави. Иначе не знам на какво менте може да попадна. Мерси! Hug

Искам да пестя  и да си взема Ейлиън, любимецът ми, но няма да се получи. Ще се задоволявам с малки количества, от парфюми които ми харесват. И на това се радвам.

А май съм в някакъв емоционален дисбаланс и попълвам пукнатини тези дни. Нали онзи ден прочетох статията, пусната от Сънчо. Припознах част от настроенията си там.

# 216
Момичета, имате ли представа дали в Beauty zone, Douglas  или където ида е в София има Gucci Eau de perfume 2? Силно се надявам да не са го спрели от производство - днес ходих в тукашната Сефора, казаха ми, че или те са преустановили продажбата му, или вече е спрян... Надявам се в софия да го намеря, защотот и в други парфюмерии го нямаше за жалост.

# 217
Със сигурност го има в парфюмерия Carina - на "Патриарх Евтимий" срещу НДК Naughty

# 218
  • Варна
Нели, отливките са един много хубав и удобен начин човек да поноси нещата, които харесва. Нека не те притеснява това  Hug Всички го правим.

Денси, цял ден си мисля за теб. Моля те не си махай Un Bois Vanille. Разносих го днес (преди, в топлото време изобщо не ми хареса). Толкова хрупкаща, скриптяща, щипеща ванилия не съм срещала в друг парфюм. Уж ванилия и се очаква да си е просто ванилия, щото какво да е една ванилия всъщност, освен ванилия Crazy, но е така нетрадиционна и различна. Не го махай, плийз.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 22:29 от Mims*

# 219
О Мимси аз съм казвала, че това е най-добрата ванилия в парфюм за мен, а знаеш не е като да не съм пробвала ванилии. Няма да го махам засега, отказах се още тогава, защото го носих и се разкри чудесно и с много сериозна трайност. Мога да го нося само в студ обаче.

# 220
  • Варна
Да, направо се преобрази в студа. Голямо удоволствие ми достави  Heart Eyes
Радвам се, че си размислила  Peace

# 221
  • при морето
Искате ли нова загадка?
Ето:

В мистерия те мамя всеки път.
И с алдехиди те обърквам.
След тях обаче свикваш.
И не жалиш дъх.
Дори и името ми
те улавя в примка.

Вчера и аз  имах удоволствието да тествам и понося  Un Bois Vanille/SL,много тиха луксозна ванилия,след  минутки усещам едва прокрадващи се нотки от горена захар,няма особено развитие,но наистина е прелест!Днес съм с Amandes Oriental/Montale ,странен е както и да го погледнеш и още не мога да го проумея.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 22:58 от Winter fairy

# 222
Днес се опознавахме с божурения Ангел. Има тиха мъжествена нотка, която не очаквах. Същевременно в началото стои сапунено. Трудно отличавам божура и не съм много сигурна харесваме ли се още или не. Освен това не си го усещах на втория час, а бях щедра с пръскането, възможно е и да му е било студено, знам ли. Нямам търпение утре да понося адашката Le Lys, която ме очарова от едно тестче в петък Simple Smile

Поболях се обаче по Нарсисо Родригез For Her-втори пореден ден бързам до Дъглас или Бюти зоната за проба- ох, ох и пак оххххххх Heart Eyes Подозрително ми прилича на нещо и не мога да реша какво е, не съм пробвала Lovely на Сара Джесика, виждам че във фрагрантика ги оприличават, но не-не е той, напомня ми на нещо друго, но какво....

Друго откритие на топлата вода-Метресата. Вече имам два сериозни дерта. Плюс самообещанието за Червената Перла.  А от последната парфюмна покупка са минали 7 дни....

# 223
Valandin, сигурно е много нелепо точно аз да се намесвам, но... дали не ти напомня самия класически Агент? Thinking Роза, ветивер, кориандър, стабилен мускус...

А аз с риск да досадя безобразно и да ме изгоните в тоз' лабилен час, да се примоля пак. Разберете, мили дами, сън не ме хваща от догадки и терзания 1crib:

Знам, че на дъното на флакона на Allure edp - освен всички кодове, надписи и т.н. - има и думичката neuilly (sur seine).
A има ли я и при Алюр едТ?

Please, s'il vous plait, пожалуйста,per favore, bitte...... Praynig

# 224
  • Козлодуй
Кехлибарче,аз имам Алюр ЕДТ 100мл,но е тестер.Ето,снимах ти дъното,не знам какво е това дето го търсиш,но го няма:

Някой може ли да ми каже има ли разлика и голяма ли е между класическата и кристалната Еуфория?За толкова време откак имам втората,така и не разбрах,а и не познавам първата Grinning Ако не са много различни,може да зарадвам Нелчето Hug

Зимна,Ароматикс еликсира?

Общи условия

Активация на акаунт