Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • виртуално
foxy - не харесвам Ангела, но от градинските обожавам виолетовия и лилията.
т.е. те няма да ти го заместят, най-близко до  Ангела според мен е Eau de Star

# 256
  • София
Фокси, четири са - Лилия, Божур, Роза, Виолетка. Пиша ги степенувано по интензивност и трайност (поне както се държат при мен). Виолетката е най-различен от четирите и най-далеч от оригиналния, плътен, пудрен и горчив (и мой любим). Първите три са като олекотен Ейнджъл, със съответните цветни нотки в началото. Нямат толкова плътен сладък завършек, а пачулито е по-премерено. Може би Божурът ще те доближи най-подходящо до класическия и пак казвам, не е точно същото. Както те е посъветвала и Рапунцел, Eau de Star е най-близо до него, но е оводнена версия.

# 257
  • Там, където ме обичат
Рапунцел,  Атти,    Hug
Атти, като знам, че и двете сме заклети фенки на Герлен и други общи любимци, много вероятно е да ми хареса Виолетката. Тъкмо любимото ми Инсоленсче ще си има компания.

# 258
  • София
Абсолютно вярно разсъждаваш  Peace  Grinning Много е важно не само какви са отзивите, а и точно кой ти ги дава, човек като има предвид предпочитанията на конкретния човек и ги съпоставя със своите собствени, по-лесно се ориентира дали нещо би му паснало. Аз много уважавам мнението и вкуса на всички момичета тук, но прекрасно знам чии любимци няма да ми харесат изобщо Simple Smile

# 259
На мен Божуреният Ангел въобще не ми харесва. Също ми мъжкарее и въобще не намирам прилика с класическия Ангел. Имам и харесвам Виолетовия. Rose Angel за моя нос е най-близко до оригинала.
Eau de Star пи предизвиква позиви  Sick , а Innocent ми е много по-сладък от Angel.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 14:39 от Бижy

# 260
  • Germany
Да си кажа и аз - Класическия Ангел за мен е най-добър. Най-близък до него като усещане ми е Иносент. О де стар въобще не го намирам близък с класическия, направо ми е като премит. Всякакви летни версии нямат нищо общо с класическия Ангел. От цветните Ангели обожавам виолетовия, но за мен е съвсем различен аромат, прави ме по-добра и е подходящ за всяко време на годината. Но определено трябва да обичаш виолетки.
Лилията, розата и божурът за мен са непоносими, във всички откривам такава накъртваща и задушаваща сладост, много интензивни и душни, че не бих могла да нося по никакъв повод. Пробвай и ще разбереш, знаеш, че Ангелите са капризни и сами си избират на кого да стоят добре.

# 261
Огромно и горещо благодаря на всички прекрасни феи, които се отзоваха на тревожните ми размисли и страсти!  Kissing Heart  Two Hearts newsm51 Невероятни сте - Лунен сън, Рапунцел, Натали, *Emia*, с жеста да успокоите тройно разс-троените ми нерви относно Шанелените творения!... Валандинче, Hug

Изведох си заключението, че:
1. Алюр едП има винаги надписа-адрес neuilly (това го четох и в една стара ваша тема)
2. Алюр едт - само понякога / случва се Rolling Eyes

Явно няма строга последователност. Може би както има производство made in USA, вм. France... така и надписите варират - тука има, тука нема Blush. Ще спра да се дзверя и ще спя спокойно вече, ето така -> newsm07.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 14:41 от кехлибаровка

# 262
  • Там, където ме обичат
На мен Божуреният Ангел въобще не ми харесва. Също ми мъжкарее и въобще не намирам прилика с класическия Ангел. Имам и харесвам Виолетовия. Rose Angel за моя нос е най-близко до оригинала.
Аз пък да си призная не знам как ухае божура. Embarassed То и тубероза не знаех какво е, докато не подуших ей това на СЛ: http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Tubereuse-Criminelle-5200.html
ужасТно, моля фенките му да не ме бичуват.

# 263
  • София
Ще ти простя, щом харесваш Инсоленс  smile3534

# 264
Аз пък да си призная не знам как ухае божура. Embarassed
Всъщност, цветето - много хубаво! Но в парфюм не ми харесва. Rolling Eyes

# 265
Привет  Simple Smile

Малко клюки от мен: Наесен новият аромат на Баленсиага ще е с лицето на Кристен Стюърт. Ето го и цялото прес съобщение:

http://www.wwd.com/beauty-industry-news/people/kristen-stewart-s … aga-scent-5488282

Натали,  Simple Smile , ако парфюмната дилема за подарък още е актуална - по описание тази жена ми изглежда да хареса някой присъствен и чувствен аромат, така че да получава въпроси и комплименти за него. За тази лъвица според мен ще са подходящи ванилено-ориенталски (Emporio Armani Night for Her by Armani и Dior Addict ми се струват хем разпознаваеми като марка, хем вероятно ще се харесат от раз). Гледайки от собствената си камбанарийка, в началото на парфюмните ми запознанства ако даден аромат не ми допадаше от раз ми действаше много фрустриращо, мина доста време, преди да започна да го приемам като предизвикателство  и да давам н-ти шанс на някой аромат.

По темата с избора на аромати в компания на приятелки с различни от моя вкусове- много, много, ама много ми е полезно. Само от тях мога да чуя искрени реплики като "мирише на дезодорант", "бабешки е", "ако прекалиш с този останалите ще правят шпалир като ходиш по улиците" и прочие. Няма как да погледна в чуждите глави и затова откровената обратна връзка ми е важна, не за да се съобразявам сляпо с нея, а просто да я имам предвид. Ценя всяко тяхно мнение, а как точно го тълкувам и до какви решения ме довежда е друг въпрос.  Blush

# 266
Натали, не съм Смарти ,но ще се опитам да дам предположение относно въпроса ти за Cologne Pour Le Matin Maison Francis Kurkdjian. Имам един виал с Absolue Pour le Matin ,не знам доколко си приличат двата парфюма, в Фрагрантика дават ,много общи съставки ,така че ще опиша какво усещам.Първоначално нещо като анасон,дали е тази подправка която търсиш незнам,после много цитрус лимон и нещо горчиво тревисто. Във Фрагрантика дават , че идвата съдържат мащерка.Може би това е подправката,но не знам дали я слагат в немския хляб Thinking.

# 267
  • Там, където ме обичат
Ще ти простя, щом харесваш Инсоленс  smile3534
Уфф, направо се успокоих. Как иначе щях да заспя довечера Hug
Атти,  ти ли преди време се похвали с продобите Метеорити? Или беше друга феичка?
Малко отзиви?

# 268
  • София
 Joy  Hug
За съжаление не съм била аз с Метеоритите. Някой друг беше.

# 269
  • Козлодуй
Зимна го придоби наскоро Hug
Фокси,да си кажа и аз.Фен съм на класическия Ангел и никоя от цветните му версии не ми пасна.Така че ако си харесала него,тествай на воля,но не се задоволявай с по-малко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт