ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 943
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря на всички за топлите думи както по горе пише една бъдеща мама и моята най- добра приятелка която има две деца ми каза че ако нещо не е наред веднага е щял да ме прати на лекар. А що се отнася до лекар честно колкото и глупаво да звучи аз нямам представа кой е добър и кой лош както всяка жена съм малко не мърлива относно здравето си и не бях ходила на гинеколог срам ме е да кажа но от 7 години затова разчитах на личната докторка ще отида на още един специалист само ще Ви помоля да ми посочите такъв аз съм от София. Глупаво и смешно звучи да си жена и да нямаш гинеколог но при мен е този случай ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете

# 481
Кони, стискам палци всичко да е наред. Знам че е трудно, но се опитай да не се панираш и да не мислиш за лоши неща, бебето ти има нужда най-малко от това. Мисли позитивно и всичко ще е наред!

Момичета, аз имам едно питане. Как се справяте със сънливостта на работа, едва си държа главата изправена и всеки момент ще заспя Tired ?

# 482
Отварям прозореца, ставам от стола, правя разходка до пушалнята и обратно и т.н. В краен случай съм си купила капучино и си правя една лъжица с мнооого вода.

# 483
Ами аз ставам от време на време и правя една обиколка на коридора, разменя две- три приказки с някого и после пак 15-20 мин. на компа и така до 17h, а после като се прибера първата ми работа е да си полегна. Hug

# 484

Благодаря ви за съветите, определено разходките и чистият въздух от прозореца помагат да не заспи човек, но съсредоточаването върху работата е вече сложна задача Wink

И, да, последната седмица по цял ден си мечтая за момента, в който ще се прибера и ще си полегна, но уви вкъщи не ми се спи и будувам по цели нощи.

# 485
Това със следобедното доспиване е найстина кофти  Laughing при мен има едни 15 миннути дето направо си задремвам  Laughing иначе в къщи немога да догледам и новините 8-9 ч. съм дълбоко заспала, за сметка на това в 6:30 съм кукуряк и до 8:00 когато по принцип ставам се въртя само и всеки път си казам, че ще си лягам по-късно ама не става.
Нощно време ставам минимум 2 пъти да пишкам, а преди да си легна гледам да не пия много течности и въпреки това съм дежурна. През деня общо взето през 20-30 мин съм до WC, това е направо побъркващо. При вас как е положението?

# 486
При мен има случаи, в които и по 5 пъти съм ставала през нощта, но снощи например само 2 пъти станах. През деня ходя през час, час и половина, което май не е много на често. Thinking

# 487
ok palica долу горе сме на едно положение Simple Smile

мамчета вие как сте с температурата,аз подаржам 37,преди два часа пих парацетамол подремнах и пак имам 37

забравих да кажа добре дошли на мамчетата

# 488
  • София
Първо да кажа  welcome welcome welcome на новите попълнения. Честито, леко бременеене и прекрасни здрави бебоци след 9 месеца!!!

За недоспиването - аз по принцип съм си поспалана  Embarassed Embarassed та това да ми се спи не е нещо ново под слънцето. Само дето сега съм леееко настинала и  ми е еднооо токовааа като "мокър парцал" се чувствам и наистина нямам търпение да се прибера и да си легна. Иначе с нощното ставане до WC - за сега само два пъти съм ставала. Аз все си мисля,че не може чак такава късметлийка да съм, нищо да ми няма от тези симптоми и че може би ми е рано още, но знам ли.... newsm78 newsm78  Дай Боже така да е и през цялото време Praynig Praynig Praynig

# 489

мамчета вие как сте с температурата,аз подаржам 37,преди два часа пих парацетамол подремнах и пак имам 37

Аз съм с 37 от деня на овулацията, четох че е нормално да се поддържа температура около 37 дори през цялата бременност, така че не го смятам за проблем.

# 490
jerica dano si prava,liceto mi kato4eli gori

# 491
  • София
на мен за сега не ми се спи но аз по принцип не съм поспалана. За гаденето само един ден ми се гадеше сега не или много малко от времена време. Аз също нещо съм по настинала и ми тече носът една приятелка ми каза да си изстискам сок от ябълка и да си слагам в носа наместо капки, повярвайте много помага хремат ми мина почти. За тем на мен по принцип ми е по- ниска телесната така съм от дете аз дори когато се разболея ми е много трудно да вдигна тем., сега нали трябва да е меря днес ми беше 37,1

# 492
кони кога ще ходиш при доки,аз мисля утре няма смисъл да и званя няма да се сети за мен по тел,

днес на обяд не пих утрогестана а си го сложих,и имах после по пръстите си бяло течение-и се сетих че в епикризите ми от абортите пи6е за инфекция от гъбички или бактерии,вие как сте момичета?
с какво се миете,аз сас лактацит зелен

# 493
едно една страхотна книжка вече и на български, за който питаше за книжки... http://www.helikon.bg/books/263/163220_kniga-za-bebeto:-vsichko, … shna-vazrast.html

иначе момичета не знам колко е нормално, не см чела да има Т по време на бременност, но не пиите каквото и да било за свалянето и без знанията на лекар...

# 494
  • София
в четвъртък 9.30

Общи условия

Активация на акаунт