Звездни компромати - 124

• 46 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
На заден план се вижда Марая - горкото дете и него са  го помъкнали по чалга клубовете от 3 годишно. Shocked
Не че искам да съм жлъчна,но на тази снимка бащата е като Мускетар,но сина му по-скоро го докарва на Санчо панса  Joy

# 496
# 497
  • София
момичета безмислено е да спорите за гримьори
мен джули ме е гримирала няколко пъти и съм много доволна
тя прави каквото клиента и каже
ако и кажът черен грим прави черен, нюд прави нюд
всичко зависи от това което клиентът иска

# 498
# 499
На заден план се вижда Марая - горкото дете и него са  го помъкнали по чалга клубовете от 3 годишно. Shocked

Какичката с/у него сигурно дими малко наляво/или надясно, все пак детенце има с/у нея Simple Smile

# 500
  • София
Какичката с/у него сигурно дими малко наляво/или надясно, все пак детенце има с/у нея Simple Smile
То това детенце не е излизало от кръчмите отпреди да се роди.  Peace Плюс това майка му до последно пушеше през бременността.

# 501
  • София
Аз понеже за сефте виждам възлюбения на Марчето,
защото не ме интересуват нито фолк величията, нито
антуражът им, но се замислих, ако този левент не беше
толкова красив финансово, дали някоя от певачките
щеше изобщо да се обърне след него  Thinking

# 502
То това детенце не е излизало от кръчмите отпреди да се роди.  Peace Плюс това майка му до последно пушеше през бременността.

Ето показно

# 503
  • Cофия
Аз понеже за сефте виждам възлюбения на Марчето,
защото не ме интересуват нито фолк величията, нито
антуражът им, но се замислих, ако този левент не беше
толкова красив финансово, дали някоя от певачките
щеше изобщо да се обърне след него  Thinking

Едва ли ooooh!
аз се замислих - Митко поне беше симпатичен..... да не кажа в пъти по-симпатичен от този ..... даже не ми идва на ум точната дума Sick

# 504
  • София
За мен е жалко, че това дете няма да има добър пример пред себе си, поне само да избере иска ли да става карикатура като порасне. Защото Мария и сестра й са се направили на такива на външен вид. И си вярват, че са прекрасни мацки. Дано се вижда често с баща си малката и дано покрай него гледа и нещо различно, ако има.

# 505
Кели Озборн трябва даде  фризьора си под съд  ooooh! http://bilder.rtl.de/rtl/voting5050/00003111_2.jpg

# 506
  • София
Митко направо си беше убавец в сравнение с новия.  Peace И си личеше, че много я обича. Но вероятно не е бил достатъчно богат или склонен да хвърля пари на вятъра, ъ... пардон, да влага в невероятната и кариера.
http://www.-spam082-/uploads/tinymce/krasivi/nadia/a_11d3f9.jpg
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/09/mariicheto.jpg

# 507
За мен е жалко, че това дете няма да има добър пример пред себе си, поне само да избере иска ли да става карикатура като порасне. Защото Мария и сестра й са се направили на такива на външен вид. И си вярват, че са прекрасни мацки. Дано се вижда често с баща си малката и дано покрай него гледа и нещо различно, ако има.
Ако бяха само Мария и сестра и,а майка им - абсолютна гротеска. ooooh!

# 508
 Майката пак се е "натокала".

# 509
Противен,противен,колко да е противен този Гущеров  Thinking
Аз като го сравнявам с чучилото на Цветелина Янева,този на Мария направо красавец ми изглежда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт