Звездни компромати - 124

• 46 587
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Интересно как дори и в модерно общество, за каквото се има тукашното, жена, която е кривнала от общоприетия път, бива разкъсана на парчета, удряна с камъни или думи и то не от други, а от добрите съпруги, които се чувстват призвани да опазят морала. Някои ги убиват с камъни, други им режат носовете, а някои се разминават с боя и плюнките.

Преди години в циганската махала бях свидетелка на нещо подобно, нещо, за което само съм чела по книгите и малко по-нагледно, но не много по-различно от случващото се на последните страници.
Та, представете си ужасна врява насред улицата, една млада жена с раздърпани дрехи, с чорлава, но все пак хубава глава, върви и вече дори не се опитва да избяга от свещения гняв на цяла орда обезумели жени, които я бутат една през друга, блъскат, събарят, изправят, като че черпейки сили от правотата и необходимостта да накажат всяка грешка, всяко потъпкване на установения ред. И всичко това, съпроводено с грозен вой и писъци, но не жертвата, а на останалите жени. Тази брутална процесия явно обикаляше из улиците за назидание на всички.
Аз в недоумение първо си помислих, че е хваната крадла. Да, така било, но на чужди мъже.

# 556
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r, съжалявам за "грешно" дадения наклон на темата, който дадох аз със слагането на снимки на Мара. Отдавна не съм писала и чела темата и исках да се "запиша" с нещо...
Е, ще продължа да я подминавам тогава Rolling Eyes
Сисли, въобще не го приемай лично, говорех за темата като цяло Hug. Лошо няма да сложиш снимка, но 5 страници коментари след нея, досаждат Tired. Пък и как никой не се излъга да коментира толкова снимка на Кейт Бланшет да речем Laughing...

# 557
  • На земята, която е всъщност звезда.
Никол Кидман позира боса  Simple Smile:

# 558
  • София
Интересно как дори и в модерно общество, за каквото се има тукашното, жена, която е кривнала от общоприетия път, бива разкъсана на парчета, удряна с камъни или думи и то не от други, а от добрите съпруги, които се чувстват призвани да опазят морала. Някои ги убиват с камъни, други им режат носовете, а някои се разминават с боя и плюнките.

Разкъсвана от 5 жени форума, но идол и пример за подражание сред много други. Обикновено тези дами биват обявени "уникални" и определят модните тенденции в модерното ни общество- имам 2 училища в близост и наблюденията ми са от там, тъй като не посещавам заведения. Нейният начин на живот отдавна се е превърнал в норма, а не в кривване от общоприетото, българинът се срамува от все по-малко неща. Коментарът ми засяга фолкпевиците, моделите, водещите и пр.

# 559
joy_r, съжалявам за "грешно" дадения наклон на темата, който дадох аз със слагането на снимки на Мара. Отдавна не съм писала и чела темата и исках да се "запиша" с нещо...
Е, ще продължа да я подминавам тогава Rolling Eyes
Сисли, въобще не го приемай лично, говорех за темата като цяло Hug. Лошо няма да сложиш снимка, но 5 страници коментари след нея, досаждат Tired. Пък и как никой не се излъга да коментира толкова снимка на Кейт Бланшет да речем Laughing...

joy_r , в предната тема се опитах да предложа разделяне на темата, да се направи отделна за Николета и сие. Но грозно бях нападната и наречена кифла от жената на снежният човек ooooh!
Не е престижно да пишеш в такава тема, но тук може, някак между другото.

# 560
Цитирай къде си наречена "кифла"  newsm78

# 561
Аз лично бих се зарадвала на едно такова разделение, и за да не ме сметнете за "елитарна", си признавам, че ще надничам и в двете теми, в едната по-малко Whistling

Малко Кейт Бланшет, много я харесвам Heart Eyes.

# 562
Цитирай къде си наречена "кифла"  newsm78

Що, мислиш, че лъжа ли?

Темата е №121, пост 501, ето ти цитат:
Сигурна съм, че аз какво знам и какво не теб слабо те интересува, та не ми задавай глупавите си въпроси.
Най-обичам кифли, дето си мислят, че всички трябва да се съобразяват с тях. Ама много обичам.

# 563
Интересно ми е при разделянето на тема за блудните и безпътни женки, или както ги нарича Чудомир по-деликатно "ония шарените" и на тема за морално достойните селебритита специален комитет от будни форумки ли ще следи коя знаменитост към коя група принадлежи?

Това е шоубизнес. Такива жени за любов, развлечение, добре прекарано време е имало и ще има. Не е ли ясно и че разликите между нашите и чуждите, за които толкова драпате да пишете в отделна тема, са само в мащаба. И ако Марчето днес се радва на нови бижута, купени с червени пари на таткото на някой си там младеж, то необработените диаманти за Наоми Кемпбъл, подарени в торбичка от един военнопрестъпник какво са?

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 01:37 от Г-жа Броненосец

# 564
 Popcorn Вадя ги

# 565
Г-жа Броненосец , точно пък мен най-малко можеш да обвиниш в размахване на моралистко пръстче, така че спести си иронията. Не, не ми е приятно да чета САМО за Николета и Мария, ако това ме прави една от тези, които убиват грешниците с камъни, нека е така Mr. Green

# 566
Интересно ми е при разделянето на тема за блудните и безпътни женки, или както ги нарича Чудомир по-деликатно "ония шарените" и на тема за морално достойните селебритита специален комитет от будни форумки ли ще следи коя знаменитост към коя група принадлежи?

Малко пресилваш нещата Simple Smile Никъде не съм коментирала какви са едните и другите Naughty
Разбира се, че темата е за всички, но 10стр. дъвчене на едно и също, почти във всяка тема... Stop

# 567
Това ,което политиците не успяват да съсипят в България, го съсипват  курвите  ooooh!

Гущеров не е грозен-дебел е.Гущеров -вземи заслабни и си намери нормална жена!Ставаш смешен покрай тази  измислица-премислица Мара  Mr. Green

Кралска сватба в арабският свят
Принц Hamzah bin al Hussein от  Jordanie (31) взел за втора съпруга  Basma Bani Ahmad Al Atoum,( 26) .На снимката са майка му кралица Нур ,брат му крал   Abdullah II и съпругата му Рания.
Принцът е разведен с първата си съпруга ,от която има дъщеря.
Принцът притежава диплома от Харвард и Кралската Военна Академия в Sandhurst.Съпругата му е родена в Канада и е завършила мениджмънт.Към момента е пилот-командир в Кралският  Aero Sports Club .

Магън Фокс без грим  със съпругът й Брайън.
Кейт Уинслет и гаджето й-Ned Abel Smith, -племенник на милиардера Брансън
Jessica Biel  2
Miranda Kerr  2
Elizabeth Olsen
Tilda Swinton 2
Sofia Coppola
Charlize Theron  
Jared Leto  2
Mika  

Всички те на гала в Chateau Marmont в Los Angeles, на 13 януари

и зад океана недолюбват Бионсето, чак и табелата са снимали
http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_14560_0.html
2012.
Тъпо ,ама Бионсе бере плодовете на своята ПР стратегия  Outta Joint

Звезди с и без грим

# 568
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това е шоубизнес. Такива жени за любов, развлечение, добре прекарано време е имало и ще има. Не е ли ясно и че разликите между нашите и чуждите, за които толкова драпате да пишете в отделна тема, са само в мащаба. И ако Марчето днес се радва на нови бижута, купени с червени пари на таткото на някой си там младеж, то необработените диаманти за Наоми Кемпъл, дарени в торбичка от един военнопрестъпник какво са?

Би ли уточнила в коя точно тема Наоми е обсъждана в продължение на поне 5-6 страници?  newsm78

# 569

Общи условия

Активация на акаунт