Тази нощ успяхме да поспим
Алина заспа в 11 часа,събуди се в 3 и после чаааак в 8
Най-сетне започна да си връща стария режим.Времето днес беше хубавко и излязохме към 11 и 30,прибрахме се към 1,та така...Аз обаче се разболявам,запушен ми е носа,гърлото ми е много зачервено и ме боли,кашлям,но малко...Така и очаквах да стане,аз си знам,че когато не се наспивам ставам още по-уязвима от към болести 
И как се върти само...И Алина е същата,гърчи се като червейче
Много са хубави двамата с кака му.Благодаря за комплимента за очите на Алина
И аз много й ги харесвам. 
Честити 3-ти месечинки на Симона, Самуил, Стела, Виктор, Антония, Теодор, Светослав и Йоан!

И нас ни поканиха за кумове лятото,но още не сме сигурни дали да се съгласим или да откажем,понеже ММ се дърпа и казва,че не било хубаво да сме кумове на 2 двойки,понеже миналото лято бяхме кумове на еднидруги наши приятели(които между другото ще си имат бебче през април,та аз все казвам,че сме им донесли късмет
)

И дано не е нищо сериозно! 

Когато започна да се лигави, не искаше залъгалката (това преди около месец), но сега пак си я иска макар и много рядко. Ако обривът е от лигите, можеш да му слагаш лигавче и постоянно да го бършеш. В началото и на моя му бяха излезли пъпчици около устата, но като почнах редовно да го забърсвам, няма вече. Ако е алергична реакция обаче положението е различно. Дано да нямате проблеми.
Съвсем вече се обърках. Въобще не мисля повече да се връзвам и откакто четох, че глутена трябвало да се въвежда преди 6 мес, защото при въвеждане след 6-ти имало по-голям риск от цьолиакия.
Вече съм решила никой и нищо да не слушам. 

няма да мога нито да го слушам, нито да го удържам. 
А и Съни, разби ме как си и прибрала качулката и на моя все са му големи и се чудя какво как... Мерси за идеята! Пак казвам голяма сладурана! 
Днес моя младеж става на цели 3 месеца,а имам чувството,че от 1 година съм си вкъщи,много бавно ми минава времето.Всички споделяте,че ви минава много бързо,а аз както обикновено съм наопаки,от зодията ще да е!
Молех се многократно на д-рите да ми дадат добавка,но политиката на болницата била такава-да не се дава,за да могат майките да кърмят.
От което аз се изнервях още повече,а детето огладняваше още и още.Молех се нон стоп,питах ги,ако нямах кърма какво щеше да стане,отговориха ми,че тогава щели да дадат добавка(а болницата разполага с кърма от Банката за кърма,за която Звездичкова спомена).Най-накрая склониха.И така 3 дни-в рев и молби детето ми да не остане гладно.Може би оттам се наплаших,но изживях истински стрес,на тези които им е правено ревизио знаят какъв ужас е.И така,когато се прибрах вкъщи може да се каже,че просто ме беше страх да сложа детето на гърда,да правех го няколко пъти,но самата мисъл за ужаса в болницата ме плашеше.И така се изцеждах известно време,след което кърмата ми спря.Да,всеки ден се обвинявам,че не бях по-силна и не успях да го кърмя,но това нищо не променя.Много кофти ми става при дежурния въпрос:"Кърмиш ли",на което като кажа "не" и следва;"ахъм" и обвинителен поглед.
Не смятам,че съм по-лоша майка от жените,които кърмят,нито,че обичам по-малко детето си и се старая по всякакъв начин да компенсирам кърменето.
А за мазане аз ползвам бадемовото масло на Икаров,но не се мажа всяка вечер,защото ме мързи.
Аз също споделям мнението, че всяко дете си има собствен вкус и е най-добре да се водим по детето.

Направо не знаех къде се намирам. Вкъщи продължи по същия начин. Абе някакъв кошмар беше направо, може би това способства някак да остана с много неприятни впечатления като цяло от кърменето, което при мен така и не се състоя де. Ама изобщо нито се чувствам виновна, нито пък има кой да ме обвини - около мен никой не е кърмил дълго, мъжа ми за тия неща не ми се меси и те така. 

Аз вкъщи си имам две от същата порода - едно бяло и едно черно
За мазането - преди да родя много се майех, сега не толкова често... В момента ползвам едно кремче на Орифлейм и съм доволна,иначе преди се мажех с едни,които си взимах от Италия,но скоро не съм ходила и се задоволявам с каквото имам тук...Аааа,сега се сетих на Рефан ползвах и бях много доболна