От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 275
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Монтана
Здравейте,използвам Франсето за превозвач.Имам поръчки,които според Колисимо са пристигнали на адреса във Ф-я на 25,а не ги откривам в курса от 27.01.Има ли и други такива.Нещо не се връзват нещата
имена които са публикувани са от курса от 25,01 твоите предполагам, че са тръгнали с курса от 27,01 а той още не е пристигнал

# 721
Здравейте,използвам Франсето за превозвач.Имам поръчки,които според Колисимо са пристигнали на адреса във Ф-я на 25,а не ги откривам в курса от 27.01.Има ли и други такива.Нещо не се връзват нещата

Ако пощата е пристигнала след тръгване на курса се връзват нещата......Имат курс от 27-ми, изчакай и виж дали ще е в списъка тогава пратката ти(очакват го към петък).......

# 722
извинявайте за некомпетентния въпрос, но нещо не мога да си проследя пратката в collisimo....
казва че не е коректно въведено....
някои от цифрите се премахваха ли какво беше....
благодаря предварително!

п.п имам поръчка от 12.01 и от една седмица стои на 5 та стъпка...

# 723
извинявайте за некомпетентния въпрос, но нещо не мога да си проследя пратката в collisimo....
казва че не е коректно въведено....
някои от цифрите се премахваха ли какво беше....
благодаря предварително!

п.п имам поръчка от 12.01 и от една седмица стои на 5 та стъпка...

Ако е с подарък поръчката, по всяка вероятност е с поща Колиеко. Не се проследява, остават на 5 стъпка.

# 724
не е с подарък-използвала съм само код за безплатна доставка до фр адрес, а превозвачът е франсетобг...

# 725
не е с подарък-използвала съм само код за безплатна доставка до фр адрес, а превозвачът е франсетобг...

От кога е поръчката?

# 726
  • Къде ли не
Имам едно въпросче, ще се радвам някой да може да ми отговори. Как да заявя желанието си към Франстубг да ми  задържат пратката до пристигането на следващия курс утре и тогава да ми ги пратят заедно?

# 727
  • София
Имам едно въпросче, ще се радвам някой да може да ми отговори. Как да заявя желанието си към Франстубг да ми  задържат пратката до пристигането на следващия курс утре и тогава да ми ги пратят заедно?
Няма такава практика при превозвачите Peace
Все пак, пиши им мейл с молба да го направят, може и да помогнат  bouquet

# 728
  • Къде ли не
Не знаех, с английските най - редовно правя така. Ами от толкова поръчки само някакво мижаво пакетче са ми донесли!

# 729
Както писах преди ден, на мен ми липсваха едни маратонки от ларедутските пратките , получени чрез Франсето .бг. Изпратих веднага писма до Ларедут и до Франсето както ме посъветваха мамите тук. До превозвача пратих и снимки на които се виждаше разреза на пакета и как е опитано да се прикрие. От Ларедут никакъв отговор, от Франсето отговора беше, че прегледали камиона, с който са превозени пратките и склада и не  открили ИЗПАДНАЛ ПАКЕТ. За мен този отговор е несериозен ,защото не става въпрос за случайно изпадане/ и това се вижда от снимките/ , а за умишлено прорязан пакет. Върнах им отговор ,че очаквам по-серизно разследване и съдействие , защото това е и в техен интерес - да си запазят репутацията. Дори и да е проблема във френските пощи и така да са получили пакета би трябвало  да има забележка ,че пакета е с нарушена цялост, има и сериозна разлика в теглото, по което са ми таксували праткат и реалното тегло. Чакам отговор от тях!

# 730
  • Варна
gala66, пита ли Еконт с какво тегло е дадена пратката при тях?

# 731
  • София
Имам един въпрос аз.
Искам да пусна със Смарт Деливъри и като отида да си променя адреса в ларедут не ми излиза само 'France' на държава, а France Metropolitaine.
Някой да знае дали изобщо има разлика и как трябва да постъпя?

# 732
  • Варна
Имам един въпрос аз.
Искам да пусна със Смарт Деливъри и като отида да си променя адреса в ларедут не ми излиза само 'France' на държава, а France Metropolitaine.

France Metropolitaine Peace

# 733
  • София
Имам един въпрос аз.
Няма значение Peace На два от акаунтите съм Франс Метрополитен, на един само Франс- пристигат ми нещата Peace

# 734
Както писах преди ден, на мен ми липсваха едни маратонки от ларедутските пратките , получени чрез Франсето .бг. Изпратих веднага писма до Ларедут и до Франсето както ме посъветваха мамите тук. До превозвача пратих и снимки на които се виждаше разреза на пакета и как е опитано да се прикрие. От Ларедут никакъв отговор, от Франсето отговора беше, че прегледали камиона, с който са превозени пратките и склада и не  открили ИЗПАДНАЛ ПАКЕТ. За мен този отговор е несериозен ,защото не става въпрос за случайно изпадане/ и това се вижда от снимките/ , а за умишлено прорязан пакет. Върнах им отговор ,че очаквам по-серизно разследване и съдействие , защото това е и в техен интерес - да си запазят репутацията. Дори и да е проблема във френските пощи и така да са получили пакета би трябвало  да има забележка ,че пакета е с нарушена цялост, има и сериозна разлика в теглото, по което са ми таксували праткат и реалното тегло. Чакам отговор от тях!
Настоявай да проверят случая и евентуално да те компенсират - ти си в правото си. Особено ако в Еконт пратката е приета с по-ниския грамаж. След като превозвачът не може да каже с какво тегло е приел поръчката, се смята, че теглото й е било като написаното от ЛР. Т.е. пратката е доставена цяла на адреса, превозвачът е поел грижата за нея при описаното от ЛР тегло. Нататък превозвачът носи отговорност. И следва да те компенсира. Прочети точно условията му (надявам се да не ги сменят междувременно) и настоявай за това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт