От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
kaio - извинявай ако без да искам съм те засегнала.  Peace

# 541
Искам да попитам нещо, тъй като за първи път поръчвам с посредник. Онзи ден се видях в списъка на ФрансетоБг и очаквах вчера да са изпратили пратката към ЕКонт и днес да я получа. Обаче няма нищо. Какво им е практиката по принцип и може ли някъде в сайта им да си следя кога е пусната пратката?
Благодаря предварително  Hug

# 542
  • Монтана
Цитат
Всички пратки са описани, сортирани и комбинирани. Очакваме утре 27.01 сутринта сложната зимна обстановка да ни позволи да ги транспортираме и предадем за изпращане с Пощи и Еконт. След като това стане възможно, ще получите уведомителни е-мейли с дължимите суми и подробностите за пратките Ви.

Read more: http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

Цитат
Francetobg
Актуални новини от Еконт

Уважаеми клиенти,

С решение на Агенция „Пътна инфраструктура“ поради обилния снеговалеж и сложната метеорологична обстановка се спира движението по републиканската пътна мрежа на всички видове тежкотоварни превозни средства над 10 тона. Ограничението ще е в сила до подобряване на атмосферните условия.

Въпреки ограничението, ние имаме възможност и тази нощ ще мобилизираме лекотоварните автомобили на Еконт за доставки само до населените места, където пътните условия го позволяват.

Тежкотоварните ни превозни средства няма да пътуват.

Моля, имайте предвид при изпращането на пратки днес, че е възможно доставките да бъдат забавeни или отложени.

Ще Ви държим информирани и всяка промяна в обстановката ще публикуваме тук.

Благодарим Ви!

Еконт

# 543
Здравейте!
Бихте ли ми казали кой е актуалния тел. на Иванка Вълчеав от Смарт? Защото аз видях два и не съм сигурна кой да пиша! Моля някой, който вече успешно е работил с тях да ми помогне! Благодаря!
0898 339323
В контакти го пише, мъж вдига.
Иванка Вълчева е от френския "офис" на Смарт-а. Едва ли търсиш френския им телефон, нали? Но ако да, наистина е по-добре да се свържеш  първо с главния им офис тук.

# 544
  • Русе
Недей те да бързате от Русе да получавате пратки, много е зле положението тук, едва днес отвориха част от пътищата, а големите камиони не се движат. Кофти се получава, че всички чакате с нетърпение, но наистина е зле, всички сте гледали по телевизията.

# 545
VOTRE COMMANDE

Chère Madame,

Je suis heureux de vous annoncer que ce 26 janvier 2012 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 8G1141467616.

Qté Désignation article  Référence  Code                                     
   1  CHECHE                237.0581    0                                     
   1  TEE SHIRT             141.2655    74                                     
   1  PANTALON              738.0658    67                                     

Celui-ci sera livré directement à votre domicile.

Le délai d'acheminement moyen constaté est de 10 jours environ.

Vous pourrez suivre l'évolution de votre commande sur www.laredoute.fr.
Dans la rubrique "Suivre mes commandes", en haut de la page d'accueil.

Merci de votre confiance et à bientôt !.

Cordialement.

Guillaume SURMONT
Relation Clients

Това ли е мейла с номера за проследяване на пратката?Пробвах с  него и линка който е даден на 1-ва страница но не се получава Embarassed.

# 546
  • София
Не, това е с къщичката. Не можеш да го проследиш с линка на първа страница Peace
Хриси беше пуснала линк/към 30-та стр/, виж там Peace
Аз отказвам да следя и да се надявам Crossing Arms

# 547
Не, това е с къщичката. Не можеш да го проследиш с линка на първа страница Peace

Не,нещо не успявам.Сигурно защото номера не е верен. hahaha

И аз ще се откажа и ще чакам Crossing Arms Grinning

# 548
  • Сандански
http://www.francetobg.net/news/pratkitje-ot-kurs-18-25-01/  Party

Предадени са на Еконт и Пощите...

# 549
kaio - извинявай ако без да искам съм те засегнала.  Peace

Споко, всичко е ОК  newsm10

# 550
  • София
 Embarassed Сигурна съм, че сте го коментирали няколко пъти, но не го откривам. Къде да си сменя адреса на фактуриаране, за да е българският ми адрес? Моля, някой да ми помогне!  Praynig

# 551
  • София
Embarassed Сигурна съм, че сте го коментирали няколко пъти, но не го откривам. Къде да си сменя адреса на фактуриаране, за да е българският ми адрес? Моля, някой да ми помогне!  Praynig
Мила, адреса на фактуриране трябва да е твоя!

# 552
  • Варна

Оттук: https://www.laredoute.fr/Account/ModifyAccount.aspx

# 553
  • София
Да де, ама не го ткивам къде да го променя.  ooooh! Ходих в espace client> modifier mon coordines  и не стана от там. Пробвах и като стигна на стъпката преди плащане и от там не е.  ooooh! Къде да го намеря това чудо? Rolling Eyes

П.П. А Хексе, точно в еспаса ли било?! Благодаря ви!   bouquet

# 554
  • Варна
Да де, ама не го ткивам къде да го променя.  ooooh! Ходих в espace client> modifier mon coordines  и не стана от там. Пробвах и като стигна на стъпката преди плащане и от там не е.  ooooh! Къде да го намеря това чудо? Rolling Eyes

Отваряш линка , който съм постнала по-горе. Директно сменяш адрес и запаметяваш. 

Общи условия

Активация на акаунт