От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 399
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Eвче, не пречи да пишеш Wink
Може пък да става както и предния път, в продължение на няколко дни да готвят поръчките, предния път аз на 3тия ден, че и нататък получих мейл...пиши им, утре е петък, така че да видят до тогава писмото и да дадат ход, за да не остава за понеделник Wink

# 526
Момичета, колко средно плащате за доставка? По мои изчисления на за Франция - България + Еконт ще платя около 30 лв. 6 килограма са ми общо трите пакета, ама се набутах май с онзи код за чашите(купите)...

# 527
  • Варна
Момичета, колко средно плащате за доставка? По мои изчисления на за Франция - България + Еконт ще платя около 30 лв. 6 килограма са ми общо трите пакета, ама се набутах май с онзи код за чашите(купите)...

6*3=18 + 5=23 лв

# 528
http://www.econt.com/tariff-parcel/ Гледах тук и от офис до офис е 9,60 (м/у 6 и 10 кг) Confused

# 529
  • София
Момичета, нямам мейл за поръчките си със СД от този курс. Така ли е при всички ви, или да разбирам, че не са доставени до Бг? Не съм от Сф, ползвам куриерска услуга.
За СД- вече съм писала, определено считам, че работят професионално, отговорно и може да им се има доверие. Досега са отговаряли с мейл на всичките ми въпроси, при това своевременно. Тонът, който коментирате не е дразнещ- който работи с хора знае, че проблемите се назовават директно, а правилата се поставят категорично.
e, тук не мога да се съглася - какви правила да се поставят категорично - ние сме им клиенти, а клиентът трябва да бъде обгриждан, не натискан  Joy
а за мейлите - аз от месец нямам мейл, на който да са ми отговорили  newsm78

ПП Да не говорим, че мина седмица от последния им курс, в който са натоварили 90% от пакетите, защото нямало място за другите, а следващ курс обявен няма - голям майтап са  Joy

за някои майтап, а аз съм бясна , имам пристигнали няколко пратки до адреса им преди 19 и нито една до бг, ще сменям френския адрес то се вижда, не съм доволна от тях #2gunfire

Твойте пак са пристигнали на адрес, на мойте пише, че няма кой да ги вземе и това от 18.01 до днес 26.01 - бясна съм  Crossing Arms

# 530
  • София
Момичета, имайте едно наум за забраната за движение на камиони (за тези които са избрали опцията доставка с куриер). Например,  еконтските пратки OT София за страната днес не са тръгнали ...

frozen.angel, ти 30лв за 6 кг как ги изчисляваш? Аз имам 7 кг и с пощенската услуга на Еконт ги изкарвам 26лв. за доставка от Фр->БГ->Сф. Куриерската им услуга ли си избрала? Защото дори и в този случай, пак не трябва да достигнеш посочената от теб сума...
В секция "тарифи", Франсето са копирали цените на Еконт: http://www.francetobg.net/bg/tarifi/
до 10 кг ги дават 5 лв (за пощенската услуга "колетна пратка").

# 531
Ами 27-28 лева ги изкарвам, грубо 30. Общо пратките са 6 кг и някъде 200 гр. Бях видяла в сайта на Франсето до 10 кг - 5 лв, ама в Еконт друго пише, може да са за различни неща, не знам как се водят, даже и страничката не е такава като на скрийншота Grinning . Аз се съмнявам малко да пуснат пратките от Русе утре, защото съм от Тутракан (55 км от Русе) и пътят в момента е много лош, ако не и затворен, адски вятър има, сигурно знаете за какво иде реч. Автобуси, камиони и по-големи превозни средства не пътуват, едвам снабдиха селата с хляб, куриери не знам как ще идват в това време...

# 532
  • София
Да ти кажа честно, мен силно ме съмнява (даже съм 99,99% сигурна), че нашите 6-7кг няма как да се вместят в изискването за колетна пратка 60х60х60см обем или 240см обиколка на пакета! Предвид, че пратките са обединени...като се сетя последните ми подобни поръчки какви са били - малки кашончета, но определено мин.дължина 80см.

# 533
  • София
Стига бе момичета, олекотени 4бр съм взимала, хлебопекарна в кашон за пералня....5лв все съм плащала. Нали, сега за пощенска пратка до офис говорим....
И аз тук, уж пазя спокойствие със СД, ама до кога ли Whistling

# 534
  • София
За първи път имам поръчка на 7-ма стъпка. Това може ли да ме кара да се надявам, че е пристигнала  Thinking

Лошото е че поръчката е разделена и едната част е на 5-та стъпка  Crossing Arms

# 535
За първи път имам поръчка на 7-ма стъпка. Това може ли да ме кара да се надявам, че е пристигнала  Thinking
Лошото е че поръчката е разделена и едната част е на 5-та стъпка  Crossing Arms
Получих смс от Еконт, фук-фук! Ще ходя да си взема пратките, но кога в този сняг и с две болни деца затворена...Та, при мен са дошли от една поръчка - 2 части, третата е на стъпка 6 Acheminement et Distribution и не мърда.....много се надявам да не е проблем. Има колисимо номер, но в системата пише само, че е шипнат към Страсбург, агенс Рин и до тук.празни полета. ooooh!

# 536
Здравейте!
Бихте ли ми казали кой е актуалния тел. на Иванка Вълчеав от Смарт? Защото аз видях два и не съм сигурна кой да пиша! Моля някой, който вече успешно е работил с тях да ми помогне! Благодаря!

# 537
Някой от Русе получил ли е мейл от Франсето?

# 538
Здравейте!
Бихте ли ми казали кой е актуалния тел. на Иванка Вълчеав от Смарт? Защото аз видях два и не съм сигурна кой да пиша! Моля някой, който вече успешно е работил с тях да ми помогне! Благодаря!
0898 339323
В контакти го пише, мъж вдига.

# 539
  • София
За първи път имам поръчка на 7-ма стъпка. Това може ли да ме кара да се надявам, че е пристигнала  Thinking
Лошото е че поръчката е разделена и едната част е на 5-та стъпка  Crossing Arms
Получих смс от Еконт, фук-фук! Ще ходя да си взема пратките, но кога в този сняг и с две болни деца затворена...Та, при мен са дошли от една поръчка - 2 части, третата е на стъпка 6 Acheminement et Distribution и не мърда.....много се надявам да не е проблем. Има колисимо номер, но в системата пише само, че е шипнат към Страсбург, агенс Рин и до тук.празни полета. ooooh!

Моля те, напиши какво е станало и дали са били и двете части заедно!

П.п. Аватарът ти е сууупер  Joy Ако го вземеш и нещо не ти става или не отговаря на снимките аз ще го взема  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт