От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 401
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
2. Новия офис - ако искат да запазят и спечелят още клиенти, би било разумно едното раздаване да е уикенда.

Явно са ти прочели мислите:
Пратки Офис 1 - обработени*
*пратките ще могат да се вземат от офиса в Младост 3:
в четвъртък (26.01.2012) от 11:00ч до18:00ч
в събота (28.01.2012) от 10:00ч до 14:00ч

Цитат
от време на време хората трябва да отпуснат парата - особено на новобранците хич не им е лесно поръчката им да обикаля някъде из европа, или по балканите, така че няма лошо в спама, когато е контролиран, а който иска да намери полезна информация, намира  Peace

Съгласен съм на 100%, само е кофти кат именно някой новобранец влезне в някоя тема и там на цялата страница има само оплаквания вече съвсем ще се сдуха, добре е да има и малко повече оптимизъм.

Като цяло френските доставчици още са зелени има още много какво да учат, но пък и те са само доставчици, не са посредници както тези от Англия и САЩ, които печелят доста и от комисионната, а не само от транспорта.

# 511
Ааааа не kaio  Naughty Това е за този курс. Датите ги пишат, когато курса пристигне, аз от къде да знам, че за следващия например, ще има раздаване в събота?

Аз не искам да ми четат мислите, надявам се някой от Смарта да прочете поста ми и да помисли по въпросите  Mr. Green

# 512
Като цяло и двата доставчика са доста пасивни, ясно е че тук във форума може да се смята ако пишат за реклама и да не е редно, но поне в личните им страници във фейсбук да речем може да са далеч по-активни.  Но така или иначе не знаем (поне аз), кой седи зад тези фирми, може просто хората да са скарани с модерните технологии, въпреки че те са неразделна част от всеки бизнес в днешно време.

# 513
  Хора,какво  става с Франсето,дали успиаха да се справиат днес с пратките  Rolling Eyes
Още ниамам меил и се 4удиа какво става  newsm78

# 514
Момичета, нямам мейл за поръчките си със СД от този курс. Така ли е при всички ви, или да разбирам, че не са доставени до Бг? Не съм от Сф, ползвам куриерска услуга.
За СД- вече съм писала, определено считам, че работят професионално, отговорно и може да им се има доверие. Досега са отговаряли с мейл на всичките ми въпроси, при това своевременно. Тонът, който коментирате не е дразнещ- който работи с хора знае, че проблемите се назовават директно, а правилата се поставят категорично.

# 515
  • София
 Хора,какво  става с Франсето,дали успиаха да се справиат днес с пратките  Rolling Eyes
Още ниамам меил и се 4удиа какво става  newsm78
Извинявай, ама ти в кой клас си?  Confused

Иначе, ето:
Цитат
Francetobg
Днес (25.01) пристигна курса ни от 18.01. Всички пратки са описани, а утре 26.01 ще бъдат сортирани и комбинирани. Очакваме да ги предадем за изпращане с Български пощи и Еконт на 27.01.2011 сутринта. След това всички клиенти ще получат уведомителни е- мейли с дължимите суми. Когато пратките за клиентите ни от Русе са готови ,клиентите ни ще получат е- мейли с информация кога и от къде ще могат да си ги получат.

# 516
  • София
Момичета, нямам мейл за поръчките си със СД от този курс. Така ли е при всички ви, или да разбирам, че не са доставени до Бг? Не съм от Сф, ползвам куриерска услуга.
За СД- вече съм писала, определено считам, че работят професионално, отговорно и може да им се има доверие. Досега са отговаряли с мейл на всичките ми въпроси, при това своевременно. Тонът, който коментирате не е дразнещ- който работи с хора знае, че проблемите се назовават директно, а правилата се поставят категорично.
e, тук не мога да се съглася - какви правила да се поставят категорично - ние сме им клиенти, а клиентът трябва да бъде обгриждан, не натискан  Joy
а за мейлите - аз от месец нямам мейл, на който да са ми отговорили  newsm78

ПП Да не говорим, че мина седмица от последния им курс, в който са натоварили 90% от пакетите, защото нямало място за другите, а следващ курс обявен няма - голям майтап са  Joy

# 517
  • Сливен
айви
и аз нямам мейл ,но имам пратка в системата на еконт  Peace

# 518
  • Варна
Всъщност с това бедствено положение особено в Русе, май ще си видим пратките другата седмица. Laughing

# 519
  • София
Тези от вас, които са получили мейли че ще им пращат липсващия мъжки евиденс писали ли сте им за липсата?

# 520
 Хора,какво  става с Франсето,дали успиаха да се справиат днес с пратките  Rolling Eyes
Още ниамам меил и се 4удиа какво става  newsm78
Извинявай, ама ти в кой клас си?  Confused

Не,аз се извиниавам  Embarassed Знам си много добре  азбуката,но този лаптоп има само бг фонетик
Още един пат SORY

# 521
Тези от вас, които са получили мейли че ще им пращат липсващия мъжки евиденс писали ли сте им за липсата?
Blush Аз да, Евка, няколко пъти съм мрънкала  hahaha

# 522
e, тук не мога да се съглася - какви правила да се поставят категорично - ние сме им клиенти, а клиентът трябва да бъде обгриждан, не натискан  Joy
а за мейлите - аз от месец нямам мейл, на който да са ми отговорили  newsm78

ПП Да не говорим, че мина седмица от последния им курс, в който са натоварили 90% от пакетите, защото нямало място за другите, а следващ курс обявен няма - голям майтап са  Joy

за някои майтап, а аз съм бясна , имам пристигнали няколко пратки до адреса им преди 19 и нито една до бг, ще сменям френския адрес то се вижда, не съм доволна от тях #2gunfire

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 21:49 от bibi_784

# 523
  • София
Аз не съм, но имам мейл за изпратен сет.

# 524
  • София
Аз не съм, но имам мейл за изпратен сет.
Явно пак ще духам таратора, както винаги...

Благодаря за отговорите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт