От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 360
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • StZ
Получих мейл от Франсето, но са сменили банковата сметка. Дано няма проблем при превода на парите през пощите.
Преди време в Райфайзенбанк ме бяха изненадали с много висока такса за банков превод.....ако някой е запознат с тарифите им моля за инфо как са им таксите сега.

Защо не пускаш превод по сметка чрез Еконт? Таксите има са стотинки.
Embarassed ами пощата и Райфайзен са ми буквално до нас /на по-малко от 50м./, а до Еконт е по-далчко.......... ooooh! мързел ииии  срам, срам

# 571
  • Сандански
По информация от Еконт, пратките, които им предадохме за изпращане вчера, ще бъдат доставени на клиентите в понеделник.
Francetobg  Peace

# 572
 Искам да питам, тези от вас, които си получавате покупките по пощатата, от Франсето, как ще извършите плащането? Нещо не ме устройва плащането в Райфайзенбанк, а ако все пак се наложи да плащам така, име на получател какво трябва да е? А с пощенски запис как ще стане, след като си получа колета ли, или пак трябва да е предварително?

# 573
  • София
Аз пък имам голям колет от Русе в пощата днес! Напук на лошото време е пристигнал супер бързо!  Party
Очаквах в понеделник да си го взема, най-рано, но изненадата е супер приятна!  Grinning

# 574
  • Варна
Аз пък имам голям колет от Русе в пощата днес! Напук на лошото време е пристигнал супер бързо!  Party
Очаквах в понеделник да си го взема, най-рано, но изненадата е супер приятна!  Grinning

И моята поръчка е пристигнала в Еконт, обаче няма да успея да отида до 13:00 часа. така че пак оставам за понеделник.

# 575

Аз винаги съм била на мнение, че пощите са по-сигурни и бързи от куриерите.

Използвам случая да благодаря на Дзвер, която спомена за телефоните на СД и отзивчивия мъж  Peace Обадих се, наистина има по-голям смисъл да си поставиш въпроса по телефон, отколкото по мейл.

# 576
Благодая  bouquet Ще им пиша. Дано да няма проблем.

С още един въпрос съм. Знаете ли дали е възможно ако пусна повече от една поръчка за един ден да ги опиша заедно и да съм с обща доставка до Бг?

# 577
  • София
Благодая  bouquet Ще им пиша. Дано да няма проблем.

С още един въпрос съм. Знаете ли дали е възможно ако пусна повече от една поръчка за един ден да ги опиша заедно и да съм с обща доставка до Бг?
Не. Нямаш никаква гаранция, че пакетите ще пристигнат в рамките на курса Peace И двете фирми искат бланка за всяка отделна поръчка.
п.п Поръчки в един ден са ми пристигали на адрес със седмица разлика.

# 578
Искам да питам, тези от вас, които си получавате покупките по пощатата, от Франсето, как ще извършите плащането? Нещо не ме устройва плащането в Райфайзенбанк, а ако все пак се наложи да плащам така, име на получател какво трябва да е? А с пощенски запис как ще стане, след като си получа колета ли, или пак трябва да е предварително?

Аз получавам пратките си по пощата, а плащането правя с електронното си банкиране от вкъщи, след като  получа имейл с дължимата сума, в него пише че трябва да им платя в 3 (три) дневен срок от получаването на имейла.
Получател в случая трябва да бъде фирмата "Монтажинженеринг" ЕООД, преди малко ги попитах и ми пратиха отговор с това инфо.

# 579
  • Някъде там...
СД планират да имат нов курс в четвъртък тази седмица - 02.02. Мъжът ми днес ходи да ми взима една поръчка и така са му казали.  Peace

# 580
  • Beyond the Frontiers
СД планират да имат нов курс в четвъртък тази седмица - 02.02. Мъжът ми днес ходи да ми взима една поръчка и така са му казали.  Peace

Супер. Мерси за инфото. Дано да стигне мястото и всички поръчки да тръгнат. Peace

# 581
  • София

Супер. Мерси за инфото. Дано да стигне мястото и всички поръчки да тръгнат. Peace
Да, за 8-ми март може да си взема нещата Simple Smile И дано съберат всичко, че.... Whistling

# 582
  • София

Благодаря за инфото !  bouquet

Е,хубава работа  - курс през 2 седмици по време на намалие ???? newsm78

Дали следващият път в камиона /буса няма да са 80 % от пристигналите неща на френски адрес ? newsm78

# 583

Дали следващият път в камиона /буса няма да са 80 % от пристигналите неща на френски адрес ? newsm78
То остави, че е през две седмици, но без никаква логика, последните 2 курса бяха през 3-4 дни и пак не се събраха всички пратки Whistling

# 584
  • София

То остави, че е през две седмици, но без никаква логика, последните 2 курса бяха през 3-4 дни и пак не се събраха всички пратки Whistling

Хриси ,представи си какво ще е за 2 седмици получени пратки,не 80 % ,а 50 % ще качат в камиона. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт