С толкова радост и същевременно носталгия си спомням раждането на прекрасното същество, което е вече на цяла 1 годинка! Това е най-истинското нещо, което ми се е случвало и се радвам, че имам възможността всяка сутрин да я прегърна, целуна и да благодаря на Господ , че я има! Обичам те , слънце мое!!!Ето ги и вестителските новини:
:"Днес в 02:56 се роди малкото ни сланчице Владимира 48 см и 3150 гр. Тя е най-прекрасното същество, което съм виждала. Прилича на баща си много. Мама я роди с 3 напъна, но има 10 шева. Целувки и поздрави на всички!"
Да ви е честита малката Владимира!

Май ще е бая своенравна. Дупе да ви е яко!

Тук Влади е на 12 часа
А тук - на 1 г
Тук е моментът и да честитя първия рожден ден на прекрасните деца Калина, Карина, Калоян и Константин (Брех, само Влади започва с "В"). Да са живи и здрави, много палави и весели! Честит празник и на прекрасните им майки!
Честита нова къща и от мен! Само със здраве и любов да е изпълнена!

Пробвах сокче да дам - пак същото. Единствено АМ пие
Е,разбира се преди това измий гърнето хубаво и го остави да изсъхне. След това покрий с една салфетка,докато дойде момента - обикновено я слагах след като стане от сън и до минути свършвахме работа. Хич не се мъчи с тия бебешки колектори
Бая мазничък е...