Януарските деца стават на една! (Стиснати палци за Тея от всички) - 30

• 28 267
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
мама зайка_, разкошен Калин!

БебешHug!

Бенджолина, опитай с еспумизан, освен за колики, помага и при газове...

# 631
  • Сандански
Бебеш онзи ден си мислех как ли е Явор и как приема раздялата с вас двечките.Радвам се,че сте се прибрали благополучно и вече сте си в къщи!Дано бързо се оправи Тея и операцията да прочете по-най лекия начин HugПрегръдки!!! Heart Eyes

мамо зайке Калин е разкошен Heart Eyes Да му нацелуваш сладките бузки!

Бубе мерси миличка,много ме трогна Hug

Анабела страхотна тортичка!

Ние сега си дойдохме от детското клубче,където правихме едната част от празника.Божидар толкова се забавлява,че въобще не ме и отрази Crazy Довечера втората част.... Whistling

# 632
Привет и от мен!На всички мами и техните дечица,които имат днес рожден ден-хиляди целувки,да са ни здрави децата и да растат весели и умни!И моята принцеса днес порасна!Нека ми е здрава и щастлива!

# 633
krem4e_to, честито ти пораснало момиченце!!!

Бенджи, Кали няма такива "екстри", Емили дава от същото мляко, да пише Сами как го приема и има ли газове. Аз гледам, че Кали от два-три дни ака по твърдо и днес и дадох пюре от сини сливи и круши на Бейбилов.

Бебеш, за теб и Тея много  Hug

# 634
Здравейте Hug
Еха,колко много рожденници днес! Бъдете здрави и щастливи Тина, Вико, Марти, Божидарко, Рая, Деница,Оги,Ивона и Белослава! Hug

На мамите им -

Роси Hug Heart Eyes Тортичката е супер Heart Eyes Весел празник ви пожелавам Hug

Бебеш За цялото ви семейство Hug

мама зайка Много сладък Калинчо Heart Eyes И много си приличат с мойта Бубка Peace

Сетих се да ви питам нещо - и по-скоро софийските мами - взима ли някой храна от Хер Бебе? Една позната вчера много ми ги изхвали, а пък аз й се оплаках,че тези от Ян Бибиян миришат все на едно и също Whistling

# 635
Три пъти отварям темата и си мисля,че ми дава някаква грешка, а то наистина никой не е писал след Рал, от 17,40ч.

Тази вечер извадих гърнето. Емил седна за около 5 сек, после го бута по пода 10мин.
Днес направи опит да се покатери на дивана. Безуспешно.
С говоренето сме зле,но засега не се тревожа. Разбира много неща,прави много неща на мои молби,което мисля е по-важно на този етап от развитието им.

# 636
  • София, Лагера
Имаме си апартамеееееееееееееееееееееееент!
Сори, не мога да ви изчета, но много ми се прииска да споделя!!!! Hug

# 637
  • София
Ноеми, честитоооооооо. разкажи повече

# 638

Ха ЧЕСТИТО Flutter smile3501 newsm51

П.С.Няма да се отказваш от Перу обаче Naughty Mr. Green Heart Eyes Laughing

# 639
  • Пловдив
Честит празник на днешните ни пораснали дечица  Hug
Мария, Анабела, Ви Фреш   bouquet

Ноеми честитоооо !

# 640
  • Велико Търново

Честитоооооооооо!
Хайде сега разказвай! Какъв, къде, и прочее.... Няма да ти вадим думите с ченгел сега...  Simple Smile

Анабела, прекрасна торта! Е твоите пеперуди наистина си заслужават адмирации!  Hug

# 641
  • София
Какче честити ви проходили крачета  Hug Да го водят все напред   bouquet
Ние не можем да се похвалим с такъв напредък Crazy

Честит Рожден Ден на днешните рожденици! Да растат здрави и щастливи деца!  newsm59

Az i ti не с лошо  Mr. Green Пускам ти линк пак към Продавалника:
http://prodavalnik.com/alis-profile
Искам инфо бързо, че нашия РД наближава  Whistling

Ноеми нещо съм те пропуснала душко  Blush Да ти е жив и здрав малкия строител  Hug Нека бъде много щастлив и постигне велики неща, като порасне  newsm59 Честито и за новата къща  Hug

Радостина на 2 дни, гладна и гледаща лошо:

Потвърждавам аз бях свидетел  Mr. Green
Роси моята съседка по сходен начин научи дъщеря й, така че според мен си на прав път  Peace
Аааа страхотна торта, еваларката   bouquet

Бебеш радвам се, че сте си в къщи и сте се поуспокоили  Hug

# 642
Ноеми, честито!
И ние си търсим нов, ама искаме да продадем и стария. Simple Smile

# 643
честит рожден ден на всички дребчовци и техните мами.здрави,щастливи и порядъчно палави!!!

ноеми честито и на теб-със здраве да го ползвате ..ама преди това с кеф да си го обзаведеш  Flowers Bouquet

# 644
Ноеми,честитоооооо!
Роси,браво!А Тина е прелест!
Калин -Зайков също!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт