Отговори
# 555
Аз май съм казвала за ходене, говорене, гърне и т.н. Щях и клипчета да качвам, но излезнах от групата.

Мари, като се замисля, хубаво е човек да приема спокойно нещата от живота. Свикнали сме на другото обаче - да критикуваме, да се надсмиваме, да обиждаме, да изпъкваме, да се изтъкваме ... факт! Не изключвам и себе си! Браво за възпитанието на децата ти!

Калина, мила, как издържаш!? Пробвай постепенно да я приучваш, знам ли ...  Hug

# 556
Лейди, благодаря ти мила, ще се радвам ако я възпитам преди всичко да бъде човек, ние всички към това се стремим. Hug

Николинко,  свекито не може ли да стане приемен родител на детенце?Разбира се ако тя го желае и ако идеята няма да я обиди по никакъв начин.Това не означава да се откаже от внучето си, а да направи много за една малка душичка.

Радват ме и в същото време ме натъжават тези истории.
http://www.priemidete.org/items/196/?p=1

# 557
Здравете мами! И при нас дойде зимата най накрая Mr. Green ,само къде много духа и е много гадно,не може да излезеш навън,а ние днес точно решихме да излизаме да и правим изследванията на Петя ,че срока на направлението  утре изтича  Embarassed цял месец се туткахме .То пък мъжа ми заключил  колата ключовете вътре, резервния също и едва я отключихме ,после пък вратите замръзнали  ooooh!
Петя също си обърна режима ,вечер по рано от 22.30 не мога да я приспя,сутрин спи до късно и следобяд естествено по рано от 15ч не заспива ,а  днес чак към 16ч заспа .И много енергия има това дете ,постоянно е напред назад ,не се спира на едно място .Вашите дечица така ли са ?Даже и да седна да си играем ,тя става права и тъпа от крак на крак  Shocked А в столчето за хранене само мръцка и размахва ръце крака ,върти се,абе чудо.За заспиването се върти около половин час ,тръгва да става ,бърка ми в устата и очите ,в носа ,и в повечето случай заспива върху мен.Понякога и до плач се стига ,но рядко,гледам да не я разплаквам.

Мари, като се замисля, хубаво е човек да приема спокойно нещата от живота. Свикнали сме на другото обаче - да критикуваме, да се надсмиваме, да обиждаме, да изпъкваме, да се изтъкваме ... факт! Не изключвам и себе си! Браво за възпитанието на децата ти!
newsm10

# 558
Лейди,просто всеки ден си казвам,че пораства и скоро всичко ще е различно Hug...както съм го мечтала...Ще я хвана за ръчичка,ще направим онези разходки,които не ставаха с количката...ще я водя където поиска само и само да не мрънка толкова JoyЩе спим една до друга гушнати след като сме чели приказки,но поне няма постоянно да съм права и да люшкам:)Все товя си представям и минават дните...Нооо много бавно ми минават да си призная...Айде като дойде бабата да не съм съвсем сама,че иначе половинката като е до нощите на работа ooooh!

Понякога денем си казвам Нямам сили повече...Но нощем като протегне ръчички към мен и заспи спокойно веднага като я взема...гушкам я,гледам я и само благодаря на Господ,че ми даде точно Нея!

# 559
Лейди,просто всеки ден си казвам,че пораства и скоро всичко ще е различно Hug...както съм го мечтала...Ще я хвана за ръчичка,ще направим онези разходки,които не ставаха с количката...ще я водя където поиска само и само да не мрънка толкова JoyЩе спим една до друга гушнати след като сме чели приказки,но поне няма постоянно да съм права и да люшкам:)Все товя си представям и минават дните...Нооо много бавно ми минават да си призная...Айде като дойде бабата да не съм съвсем сама,че иначе половинката като е до нощите на работа ooooh!

Понякога денем си казвам Нямам сили повече...Но нощем като протегне ръчички към мен и заспи спокойно веднага като я взема...гушкам я,гледам я и само благодаря на Господ,че ми даде точно Нея!
Калинче ,с времето нещата ще си дойдат на мястото. То всяко дете си е различно и си има характер   Wink
Ники   Hug
Рика ,дано не стигате до антибиотик и да мине по леко всичко  Hug

# 560
Май и аз всяка нощ това си казвам

Калина все още не ходи сама. Голяма бъзла излезе. Иска да я държим за двете ръце, на една се свлича на земята. Иначе като се ентусиазира успява дори да бяга като се придържа за леглото.

От вчера започна да се опитва да пее една песничка за кокошката край хамбара (може би повечето от вас я знаят) - след като спра да и пея, тя почва да бръщолеви нещо на неразбираемия си бебешки език и после повтаря припева ко-ко-ко, после пак бръщолеви и пак припева ко-ко-ко. Нали си е моя - най-сладката е Embarassed

Аз в най-голямата виелица днес реших да ходя на работа да съобщя, че от март се вливам в редиците на работещите. И извадих късмет по пътя за там една кола не успя да спре и се заби в моята. Уплътних си времето на макс Sad .
КАТ, полицаи, застрахователи, колеги, шефове - толкова хора за един ден не бях срещала и разговаряла от доста време.

# 561
  • София
здравейте,

Ники  Hug

От няколко дни като кажа на Гоги хайде да спинка детето и той започва да тича в обратна посока. Много е смешен. А не е като да не му се спи, напротив само докато го поставя в леглото и е заспал.

Josepha, над Пикадили се намира детския кът.

# 562
  • София

Много познато осещане

# 563
Добра ви вечер!!!

Тая зима обаче си ни връхлетя достойно!!!

Ние се приспиваме доста лесно на фона на това, което пишете. Преди заспиваше абсолютно сам, но като се отказахме от биберона залъгалка и си се приспиваме, ама на мен хич не ми тежи, даже това са ми най-приятните моменти. Заспива докато го люшкам в кошарата или напоследък все повече иска да си легне до мен, да се гушкаме и така да си заспива. Не мога да се лиша от това...

За ходенето аз съм казвала, че си ходи сам, но аз обикалям около него, че все си харесва едни предмети от шкафовете, които изобщо не са подходящи за него. Вече даже не мога да откривам определени неща, защото ги вади от един шкаф и ги слага в съвсем друг. И като ми потрябва въпросното нещо познайте за какво търсене става въпрос. Абе много е интересно вече...

# 564
  • София
Аз пък днеска точно в Шейново ходих  Whistling, че да не изтърва преглед при мойта докторка - вече съм машина - окото не ми мигва! Пък и ми дойде време за нова цитонамазка  Mr. Green
Та навънка беше ад - колите нямат измъкване.
Сутринта таткото ни остана да бачка от вкъщи, че не можа да откопае колата от преспите Laughing Направо е адско, а какъв е стууууудддд - бррррр!
А и другата седмица температурите ги дават чудни  cold cold cold cold cold

Ивче, какво решихте за Семково? Сигурно пътищата са проходими, ама си е риск.

ikamenova, и ние сме твърде динамични. По цял ден търча като кон из къщи - Фифо не ходи сам, но за сметка на това ентусиазма му е за петима!!! То реално ние не ходим, ние търчим с изпъчено шкембенце напред и са едни писъци, едно чудо - не разбирам какво толкова го екзалтира  Flutter
В столчето за хранене се изправя, въпреки коланите - намирам го прав, облегнал се на облегалката и друса доволен дупе  newsm78.
Миналия уикенд беше успял да излезе от проходилката, като беше ползвал близкия стол за помощен и ми цъфна победоносно, пълзейки в кухнята  #Crazy

За приспиването -  няма какво да добавя. Тормоз до дупка. Но днеска му пробутах мечо за малко  smile3508, но за твърде малко......

KalinaZ, струва ми се, че повече се притесняваш от това, което би могло да се случи, отколкото опасността наистина съществува.  Hug Днес Филип беше заспал с баща си, като определено не му е чоплел по ноктите.
Така че всичко е в болните ни майчини мозъци  Crazy

# 565
ikamenova , Марио е същият...абсолютно! Не спира за секунда, всяко приспиваане  е трудно.Правя се аз на заспала , а той става и започва да ми бърка в очите и устата... Само се гоним по спалнята , накрая може да пореве малко и заспива Simple Smile

Цвети , искам и аз Марио поне понякога така да заспива като Гого....
Crazy

# 566
Ще подкрепя Josepha, че "кучето скачало според тоягата", Калина и мен ме малтретира като заспива - дърпа ми косата, но когато мъжът ми я приспива просто няма какво да дърпа и си заспива просто легнала до него. Малките дяволчета се научават кой номер къде минава. Кики ни е хванала цаката, че ни мързи по цяла нощ да стоим прави до кошарата и и се възползва от това - по някое време през нощта проревава, ние я вземаме между нас на спалнята и така до сутринта.

# 567
===Кики ни е хванала цаката, че ни мързи по цяла нощ да стоим прави до кошарата и и се възползва от това - по някое време през нощта проревава, ние я вземаме между нас на спалнята и така до сутринта.
Али спеше м/у нас на спалнята докато се роди бебето. После остана да спи пак там с баща си. Чак на 3г. и половина я преместихме в нейна стая. Стана от раз, много леко и безпроблемно. След гостуване цял месец в Русе когато се прибра още първата нощ и обясних, че големите деца трябва да имат цяяяяла стая само за себе си. Идеята и хареса, поласка я и готово.
Кали, все някога порастват. Не е нужно да постигаме висини във възпитанието на 1 годинка. Има време, Рим не е построен за 1 ден  Wink Достатъчно е да си наясно какво искаш от детето и ще усетиш момента. Само тези  спални на 2-я етаж ми звучат притеснително. При нас там е единствено гостната и изобщо не пускам децата да се качват.

# 568
Вас ви чоплят по д ноктите, на мен ми опъват , дърпат, въртят и чоплят другото зърно  ooooh! и от вчера е вече разранено и не може да суче от него....та не съм спала цяла нощ...

# 569
Добра,точно така искам да действам...Както ти със стаята... HugДа дойде времето,да обяснявам,да не е насила...Но пък се чудя докога може да продължи това приспиване на ръце,катерене по мен,скубане и т.н.Simple SmileМоже ли на 3 годинки да продължава??? #CrazyАли кога спря да я приспиваш така?А за стаите на втори етаж и аз го мисля много...Ще слагаме вратичка горе на стълбата,но и аз не мисля,че ще я отделя преди 3 годинки.Да вземе да ходи в тъмното...не ми се помисля...

Джос,Мери,може би имате право,че се скача според тоягата.Но при нас не стои въпроса друг да я приспи WhistlingНякяк си все като дойде времето за сън сме двете...половинката или ще е на работа,или ще има нещо друго да върши.И не го казвам с лошо...той е поел всичко по къщата,готвенето.Но пък понякога предпочитам да изчистя целия апартамент и какво ли не друго да свърша само психически да се откъсна малко.Нооо това е...Ние сме си комплект винаги.

Ели,лоша работа при теб.По-гадно е от косата,факт!Добре де,ти казваш,че е на поискване.Сега на 1 годинка това колко често е?И как разбираш,че иска да суче?Те вече май нямат голяма нужда от хранене нощем...Тя сигурно си се успокоява така...Но едва ли момента е подходящ да я лишиш от това... HugА как сте днес?

Общи условия

Активация на акаунт