вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 435
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Интересува ме поставянето на мигли косъм по косъм и разглеждах сайта "всички оферти". Има много промоции за по 30 лева. Имате ли някаква информация за някой от салоните там или за друг, който извършва процедурата на достъпна цена? Simple Smile)

# 166
Здравейте ,някой знае ли в Добрич салон за поставяне на мигли косъм по косъм с поддръжка,благодаря предварително

# 167
Моля, препоръчайте салон в Бургас за тази процедура Praynig Praynig

# 168
Здравейте ,  момичета!
Виждам , че сте запознати с темата за разлика от мен. Втръснало ми е всяка сутрин и вечер по 10 минути да се занимавам с миглите си, искам да си сложа мигли. Преди много години си бях слагала на снопчета и стоеше доста смешно, не се възприех, но сега виждам момичета с много хубави мигли. Бихте ли ме посъветвали какви  трябва да се сложат, за да изглеждат естествено, не искам нищо фрапиращо, просто малко по-дълги от сегашните ми и гъсти като ми се спести ангажимента с гримирането.
От Варна съм, ще се радвам да ме насочите.

# 169
  • София
Дива, миглите косъм по косъм седят най-естествено  Peace  Няма да имаш нужда от спирала и всекидневно гримиране. Не съм от Варна и за съжаление не мога да те насоча към даден салон, но със сигурност отиди при проверен специалист, защото вече на доста места се слагат такива мигли и съм виждала доста зле сложени.. Не знам как изглеждат твоите мигли, но общо взето гледай да не ти слагат от най-тънките и извивката да е примерно "C", т.е. нито прави, нито силно извити, също така не трябва да са и от най-дългия размер. Всичко зависи от жената, която ще ги слага, нужно е да има чувство за естетика  Wink

# 170
Много благодаря за насоката, представа нямам, надявам се да имам поглед над нещата и да си дам мнението и на място. Дълги мигли не ми стоят,, малки са ми очите, мн ми е изкуствено и личи от далеко

# 171
искам да кажа , че вече съм с мигли, но доста ме боля слагането, явно ми е чувствителна зона и това скубане  и разресване Embarassed
след две седмици започнаха да си оредяват , но не падат с моите мигли, а някакси висват , изкривяват се напречно на другите, започват да ми пречат.. явно не са били закрепени само за едно косъмче. Виждам , че самото лепило е израстнало , не е точно в корена.
Та въпроса ми е- сега ако отида на поддръжка ще махнат тези стари мигли първо и всичко наново, или където има дупка ще я запълнят?

# 172
  • София
искам да кажа , че вече съм с мигли, но доста ме боля слагането, явно ми е чувствителна зона и това скубане  и разресване Embarassed
след две седмици започнаха да си оредяват , но не падат с моите мигли, а някакси висват , изкривяват се напречно на другите, започват да ми пречат.. явно не са били закрепени само за едно косъмче. Виждам , че самото лепило е израстнало , не е точно в корена.
Та въпроса ми е- сега ако отида на поддръжка ще махнат тези стари мигли първо и всичко наново, или където има дупка ще я запълнят?

Тази болка не е нормална, може би момичето е било по- грубо.
Сега би трябвало внимателно да отдели копринената мигла от естествената, която е израсла и скоро ще падне, на нейно място ще постави нова и ще запълни и на останалите липсващи места. Може би и дебелината на миглата не е била подходяща за Вас и по някакъв начин са се заплитали.

# 173
Някой знае ли как се премахват миглите?търках с масла,но не всички опадват,а спешно искам да ги махна,защото ми се струва,че под изкуствените моите са доста оредяли и ме е страх да не опадат сериозно #Crazy #Crazy #Crazy

# 174
  • София
Някой знае ли как се премахват миглите?търках с масла,но не всички опадват,а спешно искам да ги махна,защото ми се струва,че под изкуствените моите са доста оредяли и ме е страх да не опадат сериозно #Crazy #Crazy #Crazy
Нищо ли не стана с маслата?!

# 175
Не,от 2 дни мажа с рициново,с карите,нямат махане...

# 176
ами отиди да ти ги махнат, аз ако тръгна сама да ги свалям със сигурност ще махна и много мои

# 177
  • София
Тогава лепилото изобщо не е правилното според мен....
Понякога, когато съм ползвала повечко масла ми падат по- бързо...

# 178
Тогава лепилото изобщо не е правилното според мен....
Понякога, когато съм ползвала повечко масла ми падат по- бързо...
Не го знам лепилото какво е,черно е,жената каза медицинско било,ама представете си какво съдържа щом след толкова мазане с каквото се сетите-мицеларна вода,масла,млека,тоник и още не знам какво си стоят някои даже непокътнати,други са се поразхлабили

# 179
  • София
Това лепило е супер! 😁 Направо я питай каква марка е 😄

Общи условия

Активация на акаунт